Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maceráns

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlan tulajdonjoga sajnos súlyos kötelezettségekkel is járhat, ezt ismerte fel időben az alábbi levél írója. Talán egyszerűbb megoldás lett volna, ha a hagyatékot visszautasítja. Kedves Zugügyvéd,  Alábbi esetben vagyok kissé tanácstalan, jó lenne nálam okosabbak…..
maceráns 2009.12.11 16:22:54
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
maceráns 2009.12.11 13:22:54
@csillagház:
Nagyon igazad van.Ezek a szakembernek nevezett patkányok ,ha bejutnak a portára tuti,hogy megszivatnak.Senkit nem szabad beengedni,még akkor sem,ha zászlórúdon lengeti az igazolványát.Ha mégis beengeded legalább egy emberrel többen legyetek mint a patkányok. Ők mindig ketten mennek.A szemétséget tanuval kell bizonyítani.
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
maceráns 2009.02.15 22:07:23
@maceráns: javítok-NÉPSZAVAZÁS!!
A 127 Ft-os gázt a lenti levél szerint mostanában 163 Ft-os áron adja a Tigáz, és ha a fogyasztó megkérdőjelezi ennek jogosságát, kikapcsolással fenyeget. Édesanyám november óta folytat meddő vitát a Tigáz ZRT-vel, mely úgy indult, hogy a „tisztelt" cég úgy gondolta,…..
maceráns 2009.02.15 20:01:30
@kroma:Én nem fogadom el,hogy a szar gázér fizessek,ezért váltottam szolgáltatót. Tartályos PB gázra álltam át.Nekem ez eddig úgy néz ki hogy bejött.Azt javaslom aki teheti áljon át.A tartályt ingyen letelepítik csak a
gázt kell megvenni!A tigaz meg szivjon Gázt vagy mást!
Drága felhasználók, drámai hirtelenséggel lelőjük az Indavideót néhány órára 2008. december elsején éjjel, hogy okosabbá és biztonságosabbá tegyük a beléptetőrendszerét.Végre kiirtjuk a bejelentkezési és feltöltési nehézségeket, kisimítjuk a most még néha döcögős…..
maceráns 2009.02.06 00:55:17