Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.K.

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült az új alkotmány koncepciója – írják a lapok. A tervezet hozzám is eljutott, és bár több újdonságot is tartalmaz, ha valóban ennek szellemében készül el az új alaptörvény, akkor két jövendölést (egy félelmet és egy reményt) biztosan nem teljesít majd be.…..
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
E.K. 2010.11.26 15:16:50
A magán-nyugdíjpénztárak államosításáról minapi Matolcsy Vátesz György bejelentését már sokan kommentálták, de ennek a kommunikációjáról és jövőbeni hatásairól én is megemlékezek pár gondolatban. Az első kommunikációs gyöngyszem, hogy „nyugdíjmentő…..
E.K. 2010.11.26 00:56:42
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
E.K. 2010.11.09 22:28:34
@gyvy: Mitudom én. A szomszédba a villanybojler csinált ilyet!A Generali nem fizette ki az biztos. Hogy miért volt? Passz.
E.K. 2010.11.09 22:48:01
@gyvy: Uppssz! Kösszi!

Azért nem fizetett, mert azt mondták, hogy nem jól lett megcsinálva vagyis amint írtam "Szar munka ellen nincs biztosítás" mondták. Mondjuk ebben igazuk van. Ha csinálnék neked egy alap nélküli házat, az első talajvíznél összedőlne, biztos nem fizetnének.
E.K. 2010.11.10 09:58:09
@Dreaman: Én meg egy kapuajtót vettem ócsóé! Télen felfagyott,én azért benyomtam. Szétrepedt az alja, oszt azt se akarták kifizetni! Sőt vettem egy videómagnót, nem vesz fel a Tv-ből, azt se akarták kifizetni, meg vettem egy használt radiátort, kilyuadt. Azt se akarták kifizetni. Kérdem én akkor mire fizetnek?
Képaláírás: Jani, igaz, hogy te is kaptál erkölcstelen végkielégítést?! Lázár János elismerte, hogy ő sem a bölcsek kövére a bölcsek köve nincs a Fidesz birtokában. Hogy ez mennyire understatement, azt láthatjuk abból, ha összeteszünk két idézetet a 98%-os…..
2008 júniusában írtak először arról, hogy Erdélyi József megvesz, majd egy tatabányai panellakásba jelent át felszámolás előtt álló, általában köztartozásokat felhalmozó cégeket. Akkor épp 168-at vallott magáénak, de 2009-ben tovább nőtt a szám. " Erdélyi az…..
Dr. Varga István fideszes képviselő egyértelműen előlépett az alábbi képen látható pink rózsaszín öltönyével a parlament divatdiktátorává. Igaz a nyakkendője is rövidebbre sikerült, mint ahogy azt szokás kötni… Varga egyébként a mentelmi bizottság tagja, nem biztos…..
Csermely Péter, főszerkesztő-helyettes egy igen korrekt írással állt elő a július 1-én a Magyar Nemzetben. Sőt, Csermely Péter volt olyan tökös, hogy bíráló jellegű mondatokat volt képes leírni arról, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter a tárcájához tartozó HM Zrínyi…..
Élmunkás Mein Stumpf 2010.07.16 19:30:00
Ha ezt a Kádár et. látná... Mint tudjátok, az első titkár levélben üzent megint: legyen mein Stumpf az alkotmánybíró.Sőt, szépen be is csomagolta: egyet jelölök balról, egyet pedig jobbról. Biharit azért jelölöm, mert hát a pártnak baloldali szavazói is vannak,…..
A Fidesz tavaly komoly kampányt vezetett a szakértői kormány tagjai ellen offshore érdekeltségeik miatt. Azután sem hagyott alá a lendületek, hogy a Magyar Nemzetnek 7 ponton helyre kellett igazítania valótlan állításait. Jellemző, hogy még az újinfluenza elleni vakcinát gyártó…..
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért A honvédelmi bizottság nagyérdemű grémiuma elé került ma egy javaslat, aminek lényege, hogy a katonai illetve rendészeti szolgálatot ellátó egyének, a leszerelésük után még legalább 5 évig ne indulhassanak országos…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..