Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balu88

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2009.02.22 17:56:00
A gyilkos Na szóval 18 éves vagyok és 2008 szeptemberében kézhez kaptam a jogsim. Eleinte apa csak a Merci Vitot adta oda (nem mintha siránkoznék... sőt!!! 151 Pacis áruszállító,imádom) Aztán később a BMW X3-at is vezethettem már,mikor egyszer csak úgy adódott,hogy leesett az…..
Az rendben van, hogy Danica Patrick nő létére versenyzik. Az is rendben van, hogy nő létére versenyzik és nyer. Sőt, mi több, nő létére versenyzik, nyer és jól néz ki. Ráadásul barna, ami szintén piros pont. Nem beszélve arról, hogy fürdőruhában kígyózik. Tudják mi kell a…..
Balu88 2009.02.12 22:54:23
@Ubul1: Nem huztam le Nikit nagyon szép lány félreértettél. De személy szerint nekem jobban tetszik a fenti lány igy képek alapján habár tudom h nem "igazi" Nikit pedig láttam már élőben, de sajnos személyesen nem ismerem, igy a humoráról nem tudok vélekedni:) De egy közös szerelmünk már biztos van vele a Drift:)
(prokee Tündér fotója, kösz)Árpádunk ismét autózott és dolgozott is, sokszor nem éppen kényelmes helyzetben.- Úgy nézek ki rajta, mint egy ogre. - mondta.Meglehet, azonban a fotók és a mozgókép remélhetőleg bizonyítja majd, mennyire komolyan vette a mókázást...