Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vladiszlav

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
50 éve, 1971. február 2-án írták alá Ramsarban a vizes élőhelyek védelméről szóló megállapodást és nyilvánították február második napját a Vizes élőhelyek világnapjának. A nemzetközi egyezményhez Magyarország is csatlakozott, így számos hazai vizes élőhely került védelem alá. Vizes élőhelynek azokat…..
Egészen könnyű, finom ennek a lepénynek a tésztája attól, hogy liszt alig van benne, túró viszont annál inkább. Érdemes más gyümölcsökkel is kipróbálni, én azt hiszen, a fügével folytatom. Úgy nettó 80 dkg magozott, felezett szilvát, esetleg ringlót megszórunk 4-5 dkg…..
A Halálösvény alkotóinak új filmje! Ugyan már megosztották pár napja Facebook követőinkkel, de azért illik jobban is felhívni rá a figyelmet. Elődjéhez hasonlóan ez is found footage. A hivatalos szinopszis: Egy egyetemista srác éjszakánként alva jár, ezért megkéri…..
vladiszlav 2014.03.31 02:20:25
Az áfacsalás "botrány" szép lassan a érdektelenség mocsarába süllyed, már csak talán Vágó Gábor LMP-s képviselő dolgozik az ügyön Horváth Andráson kívül. A Fidesz taktikája bevált, nem kell vele foglalkozni, nem kell neki teret adni, szépen magától kifullad az "ügy". Pedig…..
Movie Tank Jackie Brown ( 1997 ) 2014.02.01 16:00:00
Quentin Tarantinoval kapcsolatban három dologban vagyok egészen biztos: Először is, le kell szögezni, hogy ez az úriember páratlanul egyedi gengszterfilmeket készített pályája elején, majd valamiért abbahagyta ezen művek gyártását, holott ehhez a műfajhoz van igazán érzéke.…..
Fincsa-nindzsa Sült pisztráng 2014.02.01 08:00:00
Már tudom, hogy miért csak lazacot szoktam venni, minden nagyképűség nélkül. Tegnap vettem két szép pisztrángot, de elfelejtettem, hogy ezeket a jószágokat nem csupaszítják le, a fejüket is néznem kell, ezért ez számomra szívás. Mivel a férjem nincs itthon, ezért nem tudtam a…..
vladiszlav 2014.02.02 18:55:58
@funfun: Dehogy nincs pikkelye! Nagyon is sok apró pikkelye van, de nem szokták lepikkelyezni, mert sütés után egyben lejön a bőrével. Kell alá olaj a tepsiben.
A tehetségkutatás mint fogalom Magyarországon egybeolvadt a kereskedelmi csatornák műsoraival. Ezzel párhuzamosan a fiatalok közt tombol a trend: minél kevéssé ismeri a nagyközönség az általa kedvelt zenét, annál menőbbnek tudhatja magát. Vajon tényleg csak ez a két út létezik?…..
Okostojás blog A nagy hadicsel 2011.08.28 09:12:00
- Kovács tizedes!- Jelen!- Rakja be egy hátizsákba a felszerelését és adja le a raktárba. Holnaptól nyugdíjas lesz.- Tábornok úr! Hisz még csak 43 éves vagyok, nem akarok én még nyugdíjba menni.- Tizedes! Lenyomott itt a honvédségnél 25 évet és még nem tanulta meg, hogy a…..