Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hardor (törölt)

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Filmklub 2009.07.10 12:53:00
Japán horror a javábólUgye emlékeztek még az én jó kis horror film ötleteimre? Ha ezekből nem is lesz film soha, lesz ennél jóval elborultabbakból. Ha pedig elborult = japán, mi más. Ott terem az igazi legitim perverzió mindig. Most egy fasza filmrészlettel kedveskedek: A…..
Hardor (törölt) 2009.07.10 15:06:36
@-Hoze-: Ez nem egy 2nd kategóriás pornó horror ? XD az igen, hát ilyen filmekre például nemvagyok kiváncsi ezen csak röhögni lehet ebbe mi lett volna a félelmetes ?
Hoze Blog 2009.07.04 20:57:00
Interjú anti-Mansonistákkal : FailedHazaértem. Nem sikerült elcsípni egyetlen anti-Mansonista gyülekező csoportocskát sem Pesten... Pedig készültünk rá, el is indultunk a rögzítőfelszereléssel, de semmi... Összevághatnék egy kb semmit mondó anyagot amit felvettünk,…..
Hoze Gyorshír 2009.07.01 16:33:00
Félig S.C.E.L. koncert Gyárban07.04.Most érkezett az infó, szombaton fellépünk a Gyárban.(IX. Soroksári út 160.) Fél felállással ugyan; a basszeros Bálint épp nyaral. Nekem pedig nyakamon a kérdés, mennyire tudok 3 nap alatt felkészülni egy rakás számból. Első…..
Hardor (törölt) 2009.07.02 18:32:54
@Skinny Puppy: A szabad gondolkodás mindenkinek jár.
Ehez kapcsolódóan, nekem annyi a véleményem, hogy az egyházat, gondolatait nem egy dogmatikus rendszerbe kéne helyezni hanem egy átjárhatóbb keretrendszerbe amiben mindenki megtalálja a maga hitét, gondolatait.

Én azokat az embereket irigyelem akik hisznek valamiben erőteljesen, valamiben ami megnyugtatja őket. A hit sok embernek a sok aggasztó gondolat elől menedéket nyújt, de ez csak az egyik fele a másik, hogy azok akik nem csak képmutatóan hívők, mint egyes papok akik már rég kiábrándultak az egészből csak karriert jelent számukra( nem kis összegeket kapnak, és sok pap nemsemmi jólétben él), viszont saját gondolataikat csak akkor mondják ki amikor leveszik a reverendát, valamint azok a halál közeli állapotban lévő emberek akik félnek a haláltól és elmúlástól.. ( sorolhatnám ) TEHÁT azok a hívők ( és egyébként mindegy milyen vallás ) hisznek elfogadják kitudják fejezni magukat egy eszközt kapnak a vallás által saját gondolataik kifejezésére, AZOK az emberek boldogok, és ez fontos ebben a rothadó világban túl sok a boldogtalan ember, mindenkinek meg kéne találni a saját "hitét" amiben hisz és amitől boldog mindegy hogy te most Efrudzsáhát-ban hiszel akinek 80 van szeme van és 800 al istene, vagy egy Istenben amit egy olyan vallás állít ami 3000 év folyamán alakult ki és abból 2000 évig szervezetten garázdálkodot a mai napig.

Mindegy szerintem ez.

Az ilyen besavanyodott papok akik már nem képesek mással megfogni embereket utolsó jajveszékelésük ez a hírverés manson körül.. ezek az emberek csak egy szervezet részei, a felháborodás keltés és a gyűlölet keltés az egész emberiség történetét végig kiséri miért ne lenne egy ilyen apróság körül ekkora hírverés..
Hoze Aktuális 2009.06.28 12:28:00
Michael Jackson hagyatékaAktuális vagy sem, aktuál érdelmi preferencia e, ha egy sztár, vagy tündöklő (hulló)csillag azzal szerez érdemet magának, hogy egy fekete zsákban végzi. Ez a legendák örök receptje, halj meg fénykorodban. Lehelleted örökké égni fog. Így vált…..
Skull A ház 2007.03.22 19:01:00
A gonosz időnként testet ölt ,de leggyakrabban bennünk szunnyad , bennünk emberekben.A Gonoszság mint düh ,gyűlölet , bosszúvágy , brutalitás és egyéb emberi tulajdonságok révén a gonosz ki is tör belőlünk. Az emberi brutalitás határtalan főleg több ember brutalitása az ami…..
 Hogy miről is írok és hogy miért ? Hoggyal nemkezdünk mondatot akkor ez a mondat miért kezdődik azzal? Ez a történet szempontjából szubjektív , nem érdemes több szóra. Leginkább a miértre tudok választ adni a mirőlről pedig nap mint nap olvashattok. Először is azért…..