Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeneC

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Bocsánatkérés 2009.09.25 11:10:00
Telekino és Kedves Többiek!!Beismerem tévedtem!! Nem ellenőriztem le, hogy mikor halt meg Peterdi Pál, ezért egy teljesen aktualitását vesztett posztot raktam ki. Szar, szemét, szar alak vagyok. Remélem megtudtok bocsátani ( főleg Te, telekino ) nekem. Tegnap nagyon beszívtam meg…..
Subba Pénteki punci 2009.09.25 12:08:15
BeneC 2009.09.26 22:40:38
                   Tsutomu Tosaka nem viccel! Negyven éves korában kezdett el komolyan foglalkozni a testépítéssel, és azóta is folyamatosan nyomja a badit, teszi mindezt oly szorgalmasan, hogy idén első helyezést ért el szenior…..
BeneC 2009.09.26 22:38:27
Update: Az augusztusi hosszú hétvége miatti kis csúszással ugyan, de megvan ennek a játéknak is a győztese, aki nem más mint santinocorleone, akinek gratulálunk. Küldje el fejvesztve az elérhetőségét, és mennek a helles ajándékok! A feladvány a ninjás PS2 játék volt, ahogy az…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
Subba Pukipárna 2009.07.09 09:38:00
Hiába nézzük az első sorból ezt a sok értelmetlen faszságot, még mindig nem tudjuk megmagyarázni azt, hogy mi ez és azt sem, hogy hogyan bukkanhat fel heti rendszerességgel hasonlóan undorító dolog az interneten. Ezeknek itt az ad pluszt az élethez, hogy fánk alakúra deformálják a…..
A fej fölé tartott papírlapokból kirajzolódó minták gondolom mindenkinek megvannak, ha máskor nem, hát focimeccsek közvetítésekor mindenki látott már ilyet. Persze ez akkor látványos igazán, ha tengernyi ember alkotja az alakzatot. A holland HEMA internetes shopnak erre nem volt…..
BeneC 2009.07.12 12:35:36
addict A legmesszebb vizelő srác 2009.07.11 17:15:00
Gyerekkorodban versenyeztél a többiekkel, hogy ki tud messzebbre vizelni? Ugye milyen épületes szórakozás volt két méterről eloltani a tábortüzet? Valami ilyesmi élmény hívhatta életre a Police napszemüvegek legújabb kampányát, amelynek alapgondolata egészen hétköznapi (Are You…..
Subba Update: Ajtók 2009.07.02 13:48:00
Drága olvasónk küldte az alábbi screenshotot az elhíresült bénázásról, ami miatt még Szily is szívta a zene.hu-s arc vérét. Ez a kép a második verzió állapotát mutatja amivel próbálkoztak, úgy értékeljük, hogy a probléma felismerésénél vérzett el a…..
A Wonderbra azzal próbálja megszólítani a nőket, hogy nagyobbá teszi, illetve nagyobbnak láttaja a mellüket. Sok nőnek azonban erre nincs szüksége, sőt épp komoly mellbősége okoz neki gondot. Őket célozza meg az Ultimo márka, amely azzal a kissé Taftos propozícióval célozza meg…..
Audi slusszkulcs a bárpulton? Ciki! Ezüst pénzcsíptetővel összefogott pénzköteg? Ugyan már! Armani öltöny? Kit érdekel? Ha csajozni akarsz, ezentúl ne ezekkel próbálkozz, hanem egy legalább 1 milliós  jakuzzival (na jó, ha akciós, akkor lehet 999 000 forintos is), amitől…..
BeneC 2009.07.05 01:11:32
Hogy lehet nyáron egy tévéműsort hirdetni, amikor a sok piszok nyaraló nem a tévékészülékeket bámulja, hanem elmegy otthonról, és többnyire valamilyen vízparton sütteti a hasát. Nincs mese, nekünk kell odamenni, ahol ilyenkor vannak, és valami ügyes módon felkelteni a…..
BeneC 2009.07.05 01:08:15
A Studio Brussels, egy kisebb belga zenei csatorna szerette volna magára felhívni a figyelmet a nyári szabadtéri fesztiválokon, de úgy, hogy a nagy hirdetőkkel szemben ne másszon a látogatók arcába feleslegesen. Az ügykökség javaslatára ezért inkább a fenekük alá másztak, ugyanis…..
Új-Zéladnon az ilyenkor esedékes, hirtelen lezúduló, heves esőzések miatt nagyon sokan vesztik az életüket az utakon, mert a vezetők nem az időjárási feltételeknek megfelelően vezetnek. Hogy erre a veszélyre felhívják a figyelmet, a hatóságok 3 speciális óriásplakátot…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..