Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walaki01

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A rendőrség kivizsgálta a BKV-jegyautomatás történet segélyhívós részét, de kevés volt az elérhető információ. Mindenesetre szerintük áltagosan 55 másodperc alatt jut el egy naiv ügyfél az operátorig: A blogjukon 2012. 06. 12-én megjelent „Lopják a visszajárót a BKV…..
Időnként belenézünk a Marslakókba és ránézünk a nézettségére, és jól eső érzés tölt el bennünket, a nép ítélete továbbra is minket igazol. A múlt héten a köztévé oknyomozó- és bulvárújságíróit a teljes népességből mindössze 168-208 ezren nézték, de az öt…..
Walaki01 2012.04.23 21:16:50
A brit ITV tavaly szeptemberben házhoz ment a lófaszért, amikor Exposure című oknyomozó riportműsorában két olyan videófelvételt is bemutattak, amiknek nem igazán sok köze volt a műsor témájához (az IRA és Kadhaffi kapcsolatát vizsgálták). Az egyik felvétel konkrétan egy Arma…..
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
Walaki01 2011.08.23 10:52:37
@DaDa77:
Ezt nem írom alá. több mint 10 éve vagyok a T-nél, sőt a mobil netem is náluk van, de soha nem volt gondom a szolgáltatásukkal.Próbáltam pár éve a Voda netet, az viszont kritikán aluli. Állandóak voltak a csatlakozási problémák.
Természetesen amikor reklamáltam, szerintük én voltam a balfék, de érdekes módon, amikor kézzel foghatóan bizonyítottam a problémámat, akkor hallgattak mint kutyasz@r a fűben.
A jelmondatom azóta: "Voda soha".
Még csak évek óta gyűjti a Homár a történeteket, amelyekben naiv ügyfelek első okostelefonos internetszámlájukon megdöbbenve veszik észre a kilobájtonként fizetett súlyos ezreket. Az NMHH elsőként a T-Mobile-ra csapott le, de várható, hogy a Telenor és a Vodafone hasonló…..
Ki tudja, az viszont tuti, hogy Gy. borítékben, viccből egy mini zacskó gumimacit is kapott a képeslap mellé, vagyis kapott volna, ha nem "sérülten kapja" a Magyar Posta a küldeményt, ami annyit tesz, hogy felvágták a borítékot és a macis zacskót is, és egy darab…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:SPAR vezetőség részére!Ha lenne…..
Walaki01 2010.08.27 05:48:38
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Virág szerint, amit a Homár is csak megerősíteni tud sajnos, a T-Mobile még mindig azzal szórakozik, hogy 200 forintokra húzza le az új ügyfeleit, ha rendeltetészerűen szeretnék használni a telefonjukat: Talán csak Nekem, de nagyon meglepő volt a T-Mobile pofátlansága. Párom 8-10…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Walaki01 2010.05.12 05:53:45
@hulladaemon:
Nem kell nekik jegy.Ugyanis 6 éves korig ingyen utaznak.
Kezembe akadt a legforróbb sztártitkok magazinja, a Hot!, címlapján az olvasódöbbentő szenzivel: Liptai és Kozsó titkolják, hogy valaha viszonyuk volt. Vov. Évek óta vártam már egy jó kozsós hírre, ő az az ember, akivel kapcsolatban egyszerűen minden, de minden érdekel, nem csak…..
A Homár nagy örömére konkrét fejlődésről adhat hírt a T-Mobile tájáról. Eje kiderítette, hogy a novemberben még csak fizetős smssel ellenőrizhető adatforgalom-számláló, immár weben is előrhető, ingyen. Igenám, de neki semmi se jó, mert nem az előző havi forgalmán…..
Belsőség A diplomata Trabantja 2009.12.12 16:15:00
Vigyázat! Jogszabály-kurkász kérdés következik! De a nyeremény önmagáért beszél. Igaz, annak idején csupán 23 forintba került, na de ma? Eszmei értéke felbecsülhetetlen. Milyen járműre való a CD kezdetű rendszám? (Köszönjük olvasónknak!)..