Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daytona2

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami nagyon csúnyán félrement a Vajna-féle TV2-nél: a Tényekben Gönczi Gábor úgy konferálta fel a brazil Chapecoense gépének tragédiáját, hogy közben nem a csapatról, hanem a brazil futballválogatottról beszélt. Ugyanígy szerepel a hír a Tények.hu oldalán is: "A gépen 81-en utaztak, köztük a…..
A németek 1941 nyarán a Szovjetunió ellen végrehajtott támadását követően a szovjet vezetésnek minden erőforrását mozgósítania kellett, hogy szembe tudjon szállni az országot elárasztó Wehrmachtal. Az emberhiány miatt sok nőt is besoroztak a hadseregükbe: a források szerint mintegy nyolcszázezer nő…..
Minden többhetes showműsorban eljön az az adás, amikor az ember besokall, és már nem kíváncsi a nőnek sminkelt szakállas férfiakra, a hangokkal derekasan küzdő énekesekre és az idétlen bűvészekre, és az sem hatja már meg igazán, amikor valami valóban jót lát, olyat, amit még…..
Jó, persze sok motorra szokás ezt mondani, de szegényem tényleg arra van, hogy minden nap elhurcoljon a munkába, meg vissza. Egy 50-es Scarabeot váltott le ebből a szerepből - amúgy becsületére legyen mondva a kis Apriliának, zokszó nélkül tette a dolgát egy éven át - mert a Scara…..
Nemrég Koppenhágába tettem egy pár napos kiruccanást, ami tökéletesen jó olt arra, hogy kapjak egy elég megnyerő nyitóképet a városról és átéljem kicsit az ottaniak mindennapjait. Korábban olyan kifejezetten nem vágytam ide (öreg hibám, hogy nem rajongok zsigerből a skandináv…..
Ez a lehető legszerencsétlenebb időszak egy motoros blog indításához: a reggelek már fagyosak, az esték még csak hidegek, de mindkét napszak ködös és párás pont annyira, hogy a bukósisak plexijén már ne lehessen rendesen kilátni. Normális ember ilyenkor már eltesz a motort…..