Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BJ-fender

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
BJ-fender 2009.02.05 21:01:25
@freddyD: Szia Freddy én tudok ajánlani neked egy két igazán szar játékot Pl:Parg vagy a Tony Hawk Amerikan Wasteland.A prag az egy igazi szar.A Tony hawk-al pedig nem is lenne baj a nem a numpad gombjaival kéne irányítani.Meg még van egy pár King Of The Ruad,Road To Fame.Majd szerintem keres rájuk a neten.És ha valamelyiket ötletesen ígérkező szarnak találod akkor én elküldöm neked őket. Az e-mail címem reaver96@freemail.hu és add meg a házszámodatt és én oda küldöm akár örökbe mert ezek anyira szarok(kivéve a Tony Hawk-ot)És egyébként jó volt a Lula 3D várom a folytatást.:D