Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEXTER

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geronazzo Maria VV5 2011.12.21 23:50:00
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők.weboldal látogatottság növelés..
Ha külön-külön látjuk őket, talán fel sem tűnik... Ám ha két nő fotóját egymás mellé tesszük, azonnal szembeötlik a hasonlóság Virág és Mária között. Nem gondoljuk, hogy Voksán Virág és Geronazzo Mária hasonló genetikai adottságokkal látták meg a napvilágot, ám…..
A minap Phoebe Price amerikai színésznő tréfálta meg a fotósokat egy hatalmas műanyag szájjal, ami tökéletes mása Geronazzo Mária ajkainak. A tengerentúlon tudják, hogy van olcsóbb megoldás is a hatalmas ajkakra és így tényleg hangulatunktól függően használhatjuk a sarki…..
A Cool Night Extrában Orosz Barbara a szex nagyasszonnyát, Maria Geronazzót faggatta arról, mit tanult eddig a szexről és mi az, amit átad növendékeinek. A világ talán legnagyobb ajkaival rendelkező hölgye ugyanis nemrég úgy döntött, átadja azt a hatalmas tudást, amit az évek…..
Már készül a cikk, holnap megtudhatjátok Geronazzó Mária és egy ismerősöm igazi sztoriját. ..
Elõzõ este egy nagyobb méretû gyúrótálban 40 dg finomlisztet jól dolgozzunk össze 2,8 dl hideg vízzel, 3 dg elmorzsolt élesztõvel, és egy csipet aszkorbinsavval, majd konyharuhával letakarva rakjuk hideg helyre. Másnap hajnalban, amikor a kovász teljesen feljött és még nem kezd…..
Hogyan készítsünk finom, egészséges kenyeret egyszerűen? Hozzávalók 60 dkg magvas tönkölybúza kenyérhez:15 dkg bio tönköly fehérliszt25 dkg bio teljes kiőrlésű tönköly liszt10 g szárított instant élesztő1 ek. búzasikér10 dkg búzakorpa1 ek. szezámmag1 ek.…..
Hogyan süssünk igazi házi kenyeret?...Manapság nagyon nehéz igazán finom, omlós kenyeret találni. A szupermarketekben árult kenyér már másnapra élvezhetetlen. Legtöbbször nem élesztővel kelesztik, hanem különböző adalékanyagokkal érik el a kívánt hatást. Illetve, ha netán…..
Ahogy igértem, vasárnap reggelre megÍrom az igaz sztorit. Addig kicsit türelem...
Vasárnap megirom a blogomban, egy ismerősöm igaz történetét, aki Geronazzó Mária miatt szakitott a feleségével...
Nézd meg itt:  www.rtlbulvar.hu/video/45234..
Jövő héttől iskolán belül oktatja Geronazzo Mária, hogy miként lehet Nőnek és Férfinak lenni. Így, nagybetűvel. Az egyhetes kurzus 160 ezer forintjába kerül a vállalkozó szellemű tanoncoknak, de a nagyszájú nő szerint ahhoz képest, hogy egy új ember távozik a kezei alól, ez…..
Majdnem életét veszítette a Hal a tortán egykori sztárja Mária Geronazzó, amikor a petefészkében szétpukkant egy daganat. A drámai esetről a nagyszájú nőként is emlegetett asszony most először mesélt.Mária rendszeresen járt nőgyógyászhoz, de senki nem figyelmeztette, hogy a…..
Eddig sosem hallott titkot árult el életéből Mária Geronazzó, akivel olyan súlyos tragédia történt, amit a mai napig sem tudott feldolgozni. A nagyszájú nőként is emlegetett asszony 26 évvel ezelőtt elveszítette újszülött kislányát.Mária eddig sehol nem beszélt a…..
geronazzo mária a semmiből jött, a fókuszban debütált és egy pillantás alatt kiütötte kiszel tündét, donatellástól, szemöldököstől a celebringből. a média azóta is görcsösen ragaszkodik a kifordított májkül dzsekszonhoz, aki az ő esetében nem egy helyes és fiatal…..
Az eddig húsz plasztikai műtéten átesett hölgy nemcsak a filmvásznon és a sztriptízrúdon próbálja ki magát: tanárnak készül Geronazzo Mária, ám nem matekot és nem is magyart fog oktatni. Eddig húsz plasztikai műtéten és három férjen van túl az olaszosan csengő névvel…..
Itt megnézheted: www.rtlbulvar.hu/video/44580..
Cím: Egy NAGYSZÁJÚ nő életeAlcím: Maria Geronazzo erotikus kalandozásai EurópábanSzerző: Bellér ÁgnesMűfaj: MemoárÁr: 2997.-Kiadó: Média LuminaMaria GeronazzoEgy céltudatos NŐ, aki ötven fölött éppen az ötödik férjére vár.Egy szexis ASSZONY, aki dallamos nevét negyedik…..
Bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy nézett ki plasztikaiműtét-sorozata előtt Mária Geronazzo.Lássuk a fotókat:  galeria.storyonline.hu/4/16764/0/1 ..
                  www.mariageronazzo.com ..
Nagyobb térképre váltás..
A nagyszájú hölgy csak akkor ölt fehérneműt, amikor más levenni szokta. Az óriási ajkakról elhíresült, és már a pornószakmát is megjárt Maria Geronazzo ezúttal egy újabb apró, intim titkot fedett fel: számára a bugyi csupán szexuális segédeszköz, nem pedig hétköznapi…..
Geronazzo Mária váltig állítja, hogy egyik műtétét sem bánta meg, és szexisnek tartja magát. A nagy szájú asszony szerint nőtársai csupán irigységből fordulnak el tőle, a férfiak pedig, bár kívánják őt, csak feleségük kedvére tesznek, amikor kritikával illetik őt.A mára…..
Utazást tett a pornó világába a nagy szájú nő, de nem jött be neki. Utólag azt mondja, még egyszer nem vállalna felnőtt filmes szereplést.Geronazzo Mária elmondta, hogy rettentően kíváncsi volt a pornó világára, és ezért kipróbálta magát benne. Szerencsére Kovi is nyitott…..
Geronazzo Mária Születési idő: 1957. október 6. Horoszkóp: Mérleg Családi állapot: elvált Foglalkozás: entertainer, szórakoztató Amit szeret: olasz konyha, házi pizza Amit nem szeret: sárgarépa főzelék Hobbi: utazás, divat Kedvenc játék: erotika Sport: jóga Kedvenc állat:…..