Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel Ripper

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ leghangosabb zenekara, a metál hősei ismét eljöttek közénk egy új, kétlemezes (!) EP-vel, hogy lezúzzák a puhányokat és kivégezzék a dobhártyákat, majd diadalmámortól megrészegülve hűséges harcosaikkal bevonuljanak a Valhalla Csarnokába! Természetesen a Manowarról…..
Hell!Ma a doom metal két, hazánkban kevésbé ismert új bandájának első nagylemezét mutatjuk be nektek, egy tengerentúli és egy finn bandáét. Bár mindkettő - műfajából adódóan - a komor végzetet közvetíti, mégis teljesen máshogy... Keen of the Crow - Hyborea (2007)Az…..
UnderView Taste My Pain interjú 2009.05.23 21:59:00
A minap sikerült meghallgatnom a nagykanizsai Taste My Pain legújabb kiadványát, a 2008-as Nuclear Winter EP-t. Annak idején elsőkézből szereztem meg a banda 2007-es demoját Major Mihály gitárostól és vokalistától, aki régi barátom, és felkértem, hogy válaszoljon pár…..
A mai napon egy igazi különlegességet szeretnék megosztani veletek, bár jelen esetben inkább éji talpalávalónak nevezném a Sopor Aeternus-tól a The Goat című számot. A frankfurti Anna-Varney nevével fémjelzett darkwave/neofolk muzsikát azonban nem ajánlanám depressziósoknak és…..
Hail! A legutóbbi beajánlott német Fall Of Serenity után, most megint egy germán formációt szeretnénk a becses figyelmetekbe ajánlani. Fall Of A Season - Forever Carved . Ha a zenekar myspacére vagytok inkább kíváncsiak, akkor katt ide!..
Mától új rovat indul itt a blogon, a Kövületek, amelyben olyan klasszikusokat fogunk bemutatni, amelyek minden rétegzene és underground iránt érdeklődőknek afféle alapművek (legalábbis azok kellenének, hogy legyenek). És e rovatnak nem is lehetne méltóbb indítása, mint a svájci…..
Sziasztok! Angel Ripper vagyok, és mostantól én is írogatni fogok az Underview blogra, amennyire időm engedi. Elsőként egy holland banda, a Norinian 2008-as, valamint két hazai, a Dilemma Complex 2006-os és a Morgue 2008-as demóit vetettem alá hangpróbának. Norinian – Absent…..