Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agenor

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Agenor 2013.07.10 17:11:04
Filotás Mária legújabb videója:
youtu.be/c7SnVevni9U

Ez meg a júliusi HelyzetJELentés Czeke Andrással és Korsch Péterrel:
youtu.be/tvQAixb4PjQ
Agenor 2013.07.11 08:54:50
@zazuma: Szívesen! Az a kisfilm tényleg gyönyörű volt - a fákat ültető Emberről -, amit @Sarasvati: linkelt, csodálatos mondanivalója van. Azt meg én köszönöm! :)
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
Agenor 2013.05.10 13:22:31
Hétvégére ajánlok nektek egy zseniális előadást Avatarától. A szabadkőművességről beszél nagyon részletesen - a történelmükről, hitükről, módszereikről és a végén pedig a céljaikról. Ilyen összeszedett előadást még nemigen hallottam ebben a témában:
youtu.be/EFvEu9Obevs

+ ha már kőművesek, az Enigmák legutóbbi 2 részében is ez volt a téma. Száraz Gyuriék még a londoni Nagy Páholyba is elmentek nemrég, arról is beszélgetnek, hogy miket láttak ott.

A múlt heti rész:
youtu.be/PMoxq-0JXPA

Ez meg az eheti folytatás:
youtu.be/q2O5ooFOUks
Agenor 2013.05.14 09:41:30
@Haloin: Avatara előadásaira rá lehet kattanni rendesen. :) Nekem kb. 2 éve ajánlotta valaki, hogy kezdjem el hallgatni, mert nagyon komoly tudása van. Azóta már amit youtube-on meg lehet találni, minden anyagot végighallgattam tőle. Nagyon érezhető rajta a Tudatosság, hogy vállalt feladata van ebben az inkarnációjában: ébreszteni a magyarságot ezekkel a csodálatos előadásokkal.

Itt egy kis gyűjtemény tőle, több mint 53 órányi anyag, lehet válogatni belőle. :)
www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcQ2CLRmaXOQAtGyT1Sa09xU
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
Agenor 2013.04.24 15:37:20
@elyshia: Köszi a linket! Balázs legújabb írása is nagyon jó (Nem kell eljutnod sehova). :)
Agenor 2013.04.24 21:15:03
@Novicamary: Ez már közel 1 éves cikk, eredetileg itt jelent meg, ezen a blogon. Itt a link:
2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/05/uj_penzugyi_rendszer
  Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.   írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából,…..
Agenor 2013.03.07 19:35:23
Ez nem semmi, most néztem végig a Várakozás Magazin 7. részét, Filotás Máriával. Nem szoktam ilyet írni, de ezt hallgassátok végig mindenképpen:
youtu.be/MJPzKanh7X8

És ez még csak a beszélgetés első része. Folyt köv. :)

@elyshia: Tamás utolsó 2 írása a spiritufón nekem is nagyon tetszett, és valahogy tökéletesen egybecseng azzal, amiről Filotás Mária beszél ebben a videóban. Azaz, hogy mi a választott szerepe a MAG lelkeknek most, ebben a kaotikus időszakban: a vizualizálás, és a cselekvés.
Mert KÉPesek vagyunk rá! :)
Agenor 2013.03.08 14:14:44
@zazuma: "Kérd és megadatik!" ;)

@elyshia: Igen, így van, tényleg gyorsabban jön minden, észrevettem én is.

Milyen csodálatos és logikus a magyar nyelv, benne van minden, ami a megértéshez és a teremtéshez kell. Csak meg kell tanulnunk újra képekben gondolkodni és akkor szó szerint, tényleg bármire KÉPesek leszünk. :)

***

A magyar nyelvről egyébként Géczy Gábornak és Jásdi Kiss Imrének nagyon jó előadásai vannak a youtube-on, akit érdekel keressen rájuk. Én is mostanában kezdtem el hallgatni őket, és tényleg megdöbbentő, hogy milyen logikusan felépített, ősi nyelv a magyar. Amit csak mostanában kezdünk el újra tanulni és használni, a sok évtizedes/évszázados hivatalos butítás után.
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
Agenor 2013.03.02 10:20:09
Köszi az újabb fordítást Benedictus!

***

Egy kis videóajánló a hétvégére. :)

A legújabb Enigmákban Száraz Gyuriék elég részletesen összeszedték az okokat, hogy szerintük miért kellett lemondania a pápának:
youtu.be/oU7fi-Mfe4c

Czeke András és Korsch Péter nemrég indított egy új sorozatot a magyarság titkolt ősmúltjáról. Arról beszélgetnek, hogy hogyan tették az egyik legősibb hagyományokkal rendelkező népet egy gyökértelen, depressziós nemzetté. Az eddigi 2 rész:

1. rész: youtu.be/WVq4EFkB8_I

2. rész: youtu.be/F8LlJeIhUiE

---
A végére meg egy zseniális, 10 perces videó arról, hogy mi a kormány (egy földönkívüli szemével):
youtu.be/d-0LaJQKQZs
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
Agenor 2013.02.03 09:05:13
@PepeSzeretiMikjobit!: Ezen a YouTube-csatornán az összes eddigi beszélgetést vissza tudod nézni Filotás Máriával:
www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcSptJcP-fI28vRv1sLMUMgN&feature=view_all
Agenor 2013.02.10 09:16:42
@elyshia: Ezt gyönyörűen írtad! :)

Erről a Hamvas Béla idézetről, Pásztor Anna és a Quimby-s Kiss Tibi tavalyi közös dala jutott eszembe:
youtu.be/2reHDA1jG_s

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni
Majd az unokáknak, mikor körbeállnak
Mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak
Hogy legyen mit mesélni, kezdjetek el élni!"
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
Agenor 2013.01.19 10:14:06
@kiwwi66: @Novicamary: Ha igaz ez az üzenet, akkor olyan, hogy Galaktikus Föderáció konkrétan már hónapok óta nem is létezik:
uzenetekazeterbol.blogspot.hu/2012/11/salusa-uzenetei-9.html

Régebben én is szerettem olvasgatni a Földi Mennyországon megjelenő fordításokat, de egyre tisztábban látszik, hogy teljes megvezetés, altatás az az oldal. Végül is arról szól az egész, hogy ringassuk magunkat minél mélyebb álomvilágba, várjuk a külső segítséget, ami ugye már "nagyon közel van". A saját belső fejlődésünkről, arról, hogy mennyi mindent tehetünk magunkért egy szó nincs ott, nem véletlenül.

Egyébként hatalmas köszönet Neked kiwwi66, hogy belinkelted még tavaly Fénykereszt és Lejegyző blogját, onnan jutottam el az Üzenetek az Éterből ( uzenetekazeterbol.blogspot.hu/ ), és az Út a Fény felé ( utafenyfele.blogspot.hu/ ) blogokhoz is. Ha azt mondom, hogy átgondoltam egy két dolgot magammal és a most zajló folyamatokkal kapcsolatban, akkor nagyon keveset mondtam. :)
Agenor 2013.01.20 09:51:30
@Smaly7: @N0ctis: Mike Quinsey már évek óta csatornázza Salusát, ahogy Sheldan Nidle se ma kezdte a GF-csatornázásokat (csak a magyar fordítást már 6 éve (!) lehet olvasni). Ennyi idő alatt azért elég szépen látható, hogy ugyanaz a sablon szöveg megy kis változtatásokkal, mindkét úriembernél. Szinte az összes üzenetük arról szól, hogy hamarosan megkezdődnek, vagy már a háttérben meg is kezdődtek a letartóztatások. Nemsokára átadásra kerülnek az új minden energia-problémát megoldó technológiák. Már nem kell sokat várni, és felfedik magukat az emberiség előtt, stb.

Ebből nekem az jön le, hogy vagy tudatos megtévesztők mindketten (amit nem hiszek), vagy ami valószínűbb, hogy ők is csak sakkbábuk a negatív oldal játszmájában. Kapják "valahonnan" az infót, amit terjesztenek is már évek óta lelkiismeretesen. Meggyőződésük, hogy ez, és csakis ez lehet az igazság. Közben meg az éppen ébredezőket szépen beleviszik egy újabb álomvilágba, ami arról szól, hogy már nem kell sokat várni, mert mindjárt itt a segítség.

Arról persze teljesen fölösleges vitázni, hogy ki az "igaz" csatornázó, mert ha csatornázás, akkor már eleve nem lehet tiszta az üzenet, mivel az emberi elme szűrőjén megy keresztül, ráadásul még szavakkal is le kell írni, ami még tovább rontja a "minőséget".

Nekem személy szerint azért tetszenek Fénykereszt és Lejegyző üzenetei (náluk azért nem csak közvetítések vannak, rengeteg személyes üzenetet is leírnak), mert szinte az összes írásukban a személyes fejlődésre teszik a hangsúlyt. Arról írnak, hogy dolgozz magadon, mert csak magadat tudod megváltoztatni. Ismerd fel a csapdákat az életedben, amikben újra és újra belesétálsz, legyél minden egyes nappal egyre tudatosabb. Ne várj semmilyen külső megmentőre, mert azzal, hogy valaki kívülről megoldja a problémákat, az csak tüneti kezelés. Az igazi belső okok, amik a problémát teremtették, attól még nem fognak megszűnni. Ezáltal újra meg fog jelenni a probléma, csak még súlyosabban, hogy nem tudj tőle elmenekülni. És ahogy így van ez, az egyén szintjén, így van az egész emberiség szintjén is.

Természetesen senkit nem akarok meggyőzni semmiről, mindenki hallgasson a szívére, vagy, ahogy nemrég olvastam: "Meg kellene tanulnunk végre a szívünkkel gondolkodni, és az elménkkel érezni."
Agenor 2013.01.21 09:15:58
@timurida: Ez tetszik, a csatornázás 11 pontja. :)

El is küldhetnénk ezeknek a Mike Quinsey, és Sheldan Nidle-féle Csatornázó Műveknek, hogy művelődjenek kicsit. ;)

@kiwwi66: Összeállítottam egy pdf-et, az Út a Fény felé blogon megjelent eddigi írásokból (kivéve a közvetített üzenetek). Ezek a Fényinformátor nevű hölgy írásai, engem nagyon megfogtak. Egyszerű, érthető, használható gondolatok. Ha gondolod töltsd le te is, és mindenki, akit érdekel innen:
data.hu/get/6099813/Ut_a_Feny_fele.pdf
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
Agenor 2012.12.11 09:59:15
A holnapi meditációhoz aki szeretne, innen tud letölteni hanganyagot (vezetést):
www.energologia.hu/letoltheto-meditacio-121212-re

Az energológiások 12:12-kor kezdik, itt a videóban, meg fb-n 13:30 van írva, ez ne zavarjon meg senkit. A lényeg, hogy csatlakozzon mindenki amikor tud.
Agenor 2012.12.13 10:04:20
@Katvi: Én "végigbizseregtem" a tegnapi meditációt, hullámokban, perceken keresztül. Csodálatos energiák voltak, még a könnyeim is folytak a végén. :)

Az energológiások a Gellérthegyi víztároló fölött a Filozófusok parkjában meditáltak. Egyikük beszámolója (fb-ra tették ki), annyira megfogott, hogy bemásolom nektek is:

"A mai gellérthegyi meditáció fantasztikus élmény volt!!

Úgy sírtuk el magunkat többen - én is -, hogy az öröm energiájának érzésétől. És már értem miért a víztározó tetején volt. Olyan hihetetlen egység volt, a földdel, másokkal, hogy alig tudom leírni. Ezt minden nap kéne csinálni, és akkor pár éven belül megszületne az új emberiségtudat

Ezt nem lehetne minden nap, mint az esti 21:12-es meditációt? Ha a mai energia minden nap jelen lenne, akkor én mondom neked, hogy 5 éven belül tényleg dimenzióváltás következne be! Egy pillanatra ránéztem a városra a Gellért hegyről és ráfókuszáltam az energiák láthatóságára, és egyre több ilyen energia van. Tényleg jelen van már a szükséges erő és egyre jobban tör ki.

Tényleg alig jutok szóhoz olyan jó élmény volt! De ezt folytatni kell, minden nap, főleg a vízzel kapcsolatosan. tényleg csoda történhetne!"
Kedves Olvasók, gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb…..
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
Agenor 2012.12.06 20:10:50
@elyshia: Megint gyönyörűen összefoglaltad pár szóval a lényeget, ahogy már megszokhattuk tőled. :)
Ebben minden benne van:

"Igazad van valóban ráférne, de ezt e bizonyosságot nem a jószándékú idegenek fogják megadni. Ezt mindannyiunknak magunkban kell megtalálni. Földi létünk egyik célja éppen ez.
És ez egy kicsit fordítva működik, ha megtaláljuk a bizonyosságot, és teszünk is jóért, megjelennek majd."

...

Pont a mai nap értem a végére egy csodálatos könyvnek, a címe: Thiaoouba - Az arany bolygó üzenete. Ebben a könyvben a szerző (Michel Desmarquet) elmeséli egy elképesztő kalandját: 1987-ben a Thiaoouba bolygóról érkezett MFT-k (Magasan Fejlett Lények) elviszik őt a bolygójukra, hogy bemutassák neki, ők hogyan élnek. Elmesélnek neki rengeteg történetet a Föld, és az emberiség múltjáról, hogy milyen hatással voltak ők az évezredek alatt a földi civilizációkra. Megmutatják a gyönyörű (talán 5D-s - ez nem derült ki a könyvből) bolygójukat, és elmondják, hogy ez lesz a Föld jövője is, ha az emberiség képes lesz kilépni az elnyomás alól, és közös erővel összefog egy magasabb célért.

Van egy részlet a könyvben, ami pont ide illik a beszélgetésetekhez, és @timurida: [Üdv, újra itt! :) ] hozzászólásához. A lényege annyi, hogy a szerző a Thiaoouba bolygón találkozik egy másik bolygóról érkezett furán kinéző, de emberszerű lénnyel - Arkival -, aki elmondja neki, hogy az ő bolygóján a saját országa is átesett ezen a tudatosodási hullámon, ami előtt a Föld népei is állnak.

Itt a részlet a könyvből:
www.lunarimpex.hu/cikkek/Arki_beszamoloja_a_spiritualis_forradalomrol_az_X_bolygon_

Egyébként az egész könyv nagyon megfogott. Főleg az, ahogy bemutatja, hogyan él együtt, egységben a saját bolygójával egy spirituálisan fejlett faj.

Ajánlom mindenkinek a könyvet, aki még nem olvasta. Scribd-en is fent van, csak elég nehezen olvasható:
hu.scribd.com/doc/46283574/Michel-Desmarquet-Thiaoouba-Az-Aranybolygo-Uzenete

Innen viszont le lehet tölteni jó minőségben (djvu):
data.hu/get/5906588/Michel_Desmarquet_-_Thiaoouba_-_Az_arany_bolygo_uzenete.djvu
Agenor 2012.12.07 12:08:38
@zazuma: Szívesen! Nem fogod megbánni, ha végigolvasod, nem egy tucatkönyv az biztos. ;)
Agenor 2012.12.08 12:03:11
@elyshia: Érdekes, hogy ezt írtad, mert én is így éreztem sokszor olvasás közben, hogy mintha már ezek közül néhány dolog velem is megtörtént volna valahol, valamikor. Sőt, néha az az érzés is végigfut rajtam, hogy mintha ezt a várakozást is átéltem volna már, amiben most vagyunk éppen. Tudjuk néhányan, hogy hamarosan hatalmas változások kezdődnek, már a kapuban állunk és csak arra várunk, hogy beléphessünk... Ismerős érzés valahonnan. :)

@zazuma: Dehogy ijedünk meg, nemsokára jön a tavasz! Még ezt a kis Vaskori telet kibírjuk valahogy, azután meg már semmi sem állíthatja meg az Aranykori megújulást. :)
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
Agenor 2012.11.28 09:01:58
@zazuma: @Kajman: Így van! Eleget féltünk már, az egész Vaskor a félelemről szólt, most már jöhet végre az igazi Összefogás. :)
Kedves Olvasók, a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt,…..
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
Agenor 2012.11.10 12:30:33
@elyshia: Igen az É.F.E. Alapítvány nagyon jó példa arra, hogy hogyan lehet a gyakorlatba ültetni Ghandi gondolatát, ami itt a blogon jobb oldalt is olvasható:

"Magad legyél az a változás, amit a világban látni szeretnél."
Agenor 2012.11.13 09:57:32
Érdekes ez is. Metatron üzenete a Föld változásairól:

kristalyhang.wordpress.com/2012/11/11/metatron-szuperviharok-olvadas-es-kilatasok-2012-utan-2012-11-03/

Egy rövid részlet belőle:

"Mostanában a legfontosabb rezgésnövelők a bolygótokon a szuper-hurrikánok. Ezeket nagyon félreértik és nagyon félnek tőlük. Ezek valóban szándékos indíttatásúak, hogy az óceánokat mennyei energiával töltsék fel. De nem kellene a partra vonni őket. De olyan, mintha az egész világ arra koncentrálna, hol fognak partot érni, milyen rombolásokat okoznak majd és a 'szakértők' jósolják meg mindezt. És ezzel a globális összpontosítással a hurrikánok valóban a parton kötnek ki, pontosan ott, ahol azt a bámuló, rettegő emberek elvárták."
Agenor 2012.11.09 10:46:27
@kacsoli: Köszi, hogy belinkelted ezt a 2 videót, nagyon jó gondolatokat mond bennük Mária. Abszolút egyetértek vele abban, hogy igazából semmi másról nem szól ez az időszak - amit korszakváltásnak hívunk -, mint az Önmagunkkal való szembenézésről. Addig amíg nem tudjuk letenni a terheinket, se előrelépni-, se továbblátni-, emelkedni meg aztán végképp nem tudunk.

Arról én is kaptam már infót, amit a második videóban mond, hogy jövőre hatványozottan fognak jönni az életünkbe azok a dolgok, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtünk. Be fog indulni egyre inkább a szétválás, és aki elkezdi magát tisztítani, annak sokkal könnyebb lesz minden szempontból a fejlődés. Lejár a "türelmi időszak" nem csak a negatív oldalnak, hanem mindenkinek. Én így érzem, a többit meg majd meglátjuk idővel.
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
A Fátylon túlÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/beyondthe-veil-beyondthe-veil-beyond.html (Megjegyzés: Előzetes tájékozódáshoz elengedhetetlen azok számára, akik még nem olvasták volna:…..
Agenor 2012.10.07 10:05:59
@Zseniális teknős: Szia! Azt a bizonyos bizsergést, amiről írtál úgy is el lehet képzelni, hogy valaminek a hatására küldesz magadból egy jelet (energiacsomagot), amire a Lelked "visszarezeg". Mondhatjuk úgy is, hogy helyesel, bólogat a Felsőbb Éned. Ezt az érzést a legtöbb ember akkor tapasztalja meg általában, ha szerelmes lesz, vagy valamilyen okból elárasztja a hála, a szeretet érzése. Viszont vannak olyan meditációs, és tisztító technikák is, amik kiválthatják ezt az érzést.

Egy nagyon erőteljes módszer az pl., ha áldást küldesz valakire, vagy valamire. Itt egy vizualizációs technika, amit szívből ajánlok neked is és mindenkinek, aki szeretné kipróbálni:

sites.google.com/site/balazsrozalia/2012-aktulis-energik/felemelkedsnket-az-isteni-energia-segti

+ egy videó, ami a 7 fő csakra "átrezegtetésében" segít különböző hangokkal:

youtu.be/F8kwc1lkiAQ
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
Agenor 2012.09.20 09:03:32
@Vica56: Ennek mennyi esélye volt, hogy fél percen belül írtunk ugyanarról? :D
Agenor 2012.09.20 09:33:27
@Vica56: Semmi gond, én is így voltam vele. Szinkronban vagyunk, úgy néz ki. :)
Kedves Olvasók, ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra…..
Agenor 2012.08.29 09:07:49
@FehérVándor: Köszönöm én is a fordítást!

Jó volt olvasni ezt az interjút is, kicsit megint tisztább lett a kép. :)
Kedves Olvasók, nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni ehhez az interjú részlethez, adósotok voltam még vele, valamiért elfelejtődött, hogy van egy befejező része is ennek. Van még egy interjú, amit - habár nagyon hosszú - hamarosan lefordítok, mert nagyon értékesnek…..
Agenor 2012.08.23 22:27:06
@elyshia: Hát, úttörő biztos nem leszek, itt Magyarországon már néhány helyen csinálják ezt. Ha beírod a keresőbe, hogy 'permakultúra' vagy 'erdőkert' , akkor elég sok hasznos oldalt találsz már magyarul is erről. Pl. ezt: erdokertek.freeweb.hu/edible_forest_intro.htm

Örülök, hogy tetszett a film, én is mielőtt megnéztem, csak simán biokertészkedni akartam, de úgy néz ki változott a terv. :))

@set12&: Oké, elmondom, hogy azért nekem is furcsa volt, amikor megtudtam, hogy ki volt ő néhány évvel ezelőtt. :) Itt egy interjú vele, amiben beszél az akkori dolgairól: youtu.be/MMvVMJgj-xo
De már ez is egy 3 éves videó, már az ekkori önmagára sem hasonlít főleg öltözködésben nem.
Én egyébként nagyon bírom az előadásait, annyira szenvedélyesen, és felkészülten tud egy témáról beszélni, mint nagyon kevesen.
Agenor 2012.08.24 10:11:34
@jumas: Na, pont ennek a fajta félelemkeltésnek akar ez a blog is itt véget vetni.

Nem újdonság szerintem senkinek, aki idejár tájékozódni, hogy mérgeznek minket szellemileg, testileg, minden szinten, már évszázadok óta. De a legrosszabb amit tehetsz saját magaddal szemben, hogy hagyod magad rettegésben tartani az ilyen infók által. Mert, hogy ők pontosan ezt akarják: "Ne is próbálj túllépni a saját korlátaidon, mert csak még nagyobbakba fogsz ütközni." , "Ne kezdj bele semmibe, amivel függetlenítheted magad a rendszertől, mert mi úgyis mindent kontroll alatt tartunk." , "Felébredtél birka? akkor aludj vissza nagyon gyorsan, mert képtelen vagy bármit is tenni a rendszerünk ellen." , stb.

Ezek mind, kivétel nélkül hazugságok, semmi másra nem jók, mint, hogy megbénítsák, kiszolgáltatottá tegyék az embereket a manipulációikkal. Ők már nagyon régóta játszák ezt a Játékot, és azt is tudják, hogy hamarosan vége ennek a partinak, ezért megpróbálnak mindent bevetni, amivel még jobban félelemben lehet tartani a tömegeket. A leghatékonyabb módszerük az "oszd meg, és uralkodj!", egymás ellen fordítani népeket, csoportokat, hadd fordítsák egymásra az energiáikat, addig sem foglalkoznak magukkal.

Te viszont nagyon sok dolgot tudsz tenni saját magadért, ha kilépsz ebből a félelem által manipulált mókuskerékből. Ha ráébredsz a saját erődre, arra, hogy mekkora energiákkal rendelkezel, egy idő után már nem fog rád hatni az agymosás, és a negatív programozás. Elkezded felépíteni a saját világodat, és elkezded bevonzani az életedbe a hozzád hasonló (rezgésű) embereket. Így fognak kialakulni hamarosan világszerte az egymás tiszteletén, és elismerésén alapuló Fényközösségek csoportjai.

Ezek a Fényközösségek pedig képesek lesznek megtisztítani minden méregtől a bolygót, mert (itt kezdődik minden) már saját magukat is egyénenként megtisztították a belső mérgeiktől. Hogy hogyan fog történni a tisztítás? Fénnyel, hanggal, kristályokkal, meditációval, de legfőképpen: SZERETETTEL.
Agenor 2012.08.26 09:32:34
@Haloin: Szép költemény. :)
Szabó Lőrinc verse jutott eszembe róla:

Szabó Lőrinc: Ardsuna és Siva

– Mit nyavalyogsz, hogy kegyetlen az élet,
hogy megszakadsz s mégsem elég a pénzed
és hogy a harcot nem birod tovább?
Kár sírni, fájni, megmondtam ezerszer.
Mégis esztelen álmokba menekszel,
idillt akarsz, henye elégiát?

– Ne bánts, ne gyalázz. Fáradtan, hitetlen
megtettem én már, amit megtehettem,
talán többet is, bár keservesen,
és ha én a boldog idillre vágyom,
azért vágyom rá, mert e vad világon
csak benne nem volt részem sohasem.

– Nem is lesz soha. Mit gondolsz, ki boldog?
Ha farkas lennél, jobb volna a dolgod?
S ha fű volnál vagy katicabogár?
Ami él s mozog, mind úgy küzd, ahogy te
és nem lesz könnyebb kedvedért, sehogyse
lesz szelídebb a rettentő szabály.

– Volnék bestia, könnyű volna ölnöm,
volnék fűszál, lapúlhatnék a földön,
és ha bogár, szárnyam megmentene.
– Volnál csak az, látnád, amit ma nem látsz:
a mindenség két fele falja egymást
és az idill szörnyekkel van tele.

– De legalább nem tudnám, mit cselekszem!
– A szorongás csak ott volna szivedben!
– Nincs biztonság? – Sehol az ég alatt!
– Mi kéne hozzá? – Hogy te légy az isten.
– Mást mondj, olyat, ami nem lehetetlen.
– Megmondtam már: vállald a sorsodat!
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
Agenor 2012.08.13 22:05:43
@elyshia: Igen, abszolút így van, nagyon meghálálják a növények a szeretetet. :)

Emlékszem, amikor először olvastam pár évvel ezelőtt James Redfield Mennyei próféciájában, hogy a kis spirituális közösségben hogyan küldenek energiát a növényeknek, hogy azok jobban nőjjenek, erősebbek legyenek, rögtön kipróbáltam én is néhány hétig az itthoni szobanövényeimen. És annyira jó érzés volt látni, hogy tényleg, mintha megújultak volna - sokkal szebben virágoztak egy idő után.

Szuper lehet a kerted. :) A legjobb érzés, amikor magadnak termeled meg a zöldségeket, gyümölcsöket, vegyszerek, meg mindenféle mérgek nélkül. Én is azon dolgozom, hogy egy saját organikus kertet hozzak létre. De még egyelőre a tervezés fázisában van a dolog.

Nem tudom ismered-e ezt a kisfilmet, valami hasonlót tervezek én is:
youtu.be/xGf4C84T1uM
Kedves Olvasók, elsőre lehet, hogy kicsit tömény olvasmány következik, Miczo gondolatait azért raktam Cobra frissítése elé, hogy így esetleg az egész érthetőbb legyen. Remélem nem kontraproduktív a megoldás. Sokkal hosszabb frissítést szántam, de túl sok lenne az anyag, a…..
Agenor 2012.08.09 11:33:30
@Vamest: Nem jobb, csak más. Próbáld ki mindkettőt, és használd azt, amelyik nálad működik.

Hallottam már én is olyat, hogy annyi percig kell meditálni, amennyi éves vagy, meg hasonló "jótanácsok". :) A legjobb ha megadnak kísérletezed ki a technikát. Ha napi szinten gyakorolod, egy idő után egyre könnyebben fog menni.
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
Agenor 2012.07.29 13:21:18
@timurida: Azért nagyszerű a Mi Teremtett Világunk, mert a Valóságot nem lehet sem szavakban elmondani, sem pedig leírni, csakis Megtapasztalni lehet. Mindaddig ezek a dologok csak szavak végtelen tengerei lesznek, vagy ahogy Te fogalmaztál: "magyarázat dszungel", amíg meg nem tapasztalod, át nem éled őket.

Minden könyv, minden spirituális technika, meditáció, stb. csak ugródeszka a megtapasztaláshoz, az átéléshez. Amikor a HIT, a tapasztalás által TUDÁSsá válik, akkor egyszeriben helyre kerülnek a dolgok, az addigi kérdések értelmüket vesztik, mert már Érzed, Éled, Tudod, amit addig csak hittél. Gyerekként, amíg csak figyelmeztetnek szüleid, arra, hogy ne játsszál a tűzzel, mert megégeted magad, az egészen addig csak "hit" lesz, hogy a tűz forró, amíg egyszer csak bele nem nyúlsz, és ténylegesen meg nem tapasztalod. Onnantól Bizonyosságá válik, és már nem lesz többet kérdés, hogy miért olyan különlesges dolog a tűz, hogy mindig óvnak tőle a felnőttek. És még a Tudás sem a Végső Igazság, mert el lehet jutni a Tudás egy sokkal magasabb szintjére is: az EGGYÉVÁLÁShoz. Ott már Te magad leszel a TŰZ, te leszel az a különleges, egyedi Minőség, amit mi tűznek nevezünk, Összeolvadsz vele; tűzzé válsz.

Ezek a szintek - a Hit, Tudás, Eggyéválás -, mind a Lélek fejlődésének szintjei, különböző magasságú rezgések. Olyanok, mint a rádiófrekvenciák (ha már Szabad Európa :) ), aki a Petőfire hangolja a rádióját természetes, hogy nem hallja, mi megy a Bartókon. Így vagyunk Mi is, itt a földi 3D-ben, különböző frekvenciákon rezgünk, ezért a rezgésünknek megfelelő infókat, és tapasztalatokat vonzzuk be az életünkbe. Egy 8-10 éves kislány, ha kérdez, csak a saját szintjén (frekvenciáján) érti meg a választ, az ő nyelvén lehet válaszolni. A gyerekek nyelve pedig a mesék, a metafórák világa, nekik be kell csomagolni a mondanivalót, amit majd ők szépen maguknak feldolgoznak. Van néhány nagyon jó spirituális gyerekkönyv (pl. Eckhart Tolle & Robert S. Friedman: Milton titka, vagy Esther és Jerry Hicks: Salamon beavató meséi), amik tényleg érthetően, egyszerűen, gyereknyelven írják le a világunkat, az itt működő erőket. Nincsenek bennük bonyolult összefüggések, mert nem is kellenek, a gyerekek rezgésszintjén tökéletesen megérthetőek.

Ez egyébként nagyon tisztán látszik a mostani világunkban, hogy az emberek elbeszélnek egymás mellett, nem hallják meg, hogy a másik mit akar mondani, amiben semmi "rossz" nincsen. Teljesen természetes, hogy ha két ember nincs azonos hullámhosszon, akkor nem értik meg a másikat, akik azonos frekvencián vannak, idővel úgyis bevonzzák egymást a saját világukba (ahogy Mi is tettük ezt jónéhányan ezen a blogon), így alakulnak ki a Lélekközösségek. :) És ezeknek a közösségeknek a kialakulása, ahogy haladunk a Ciklus vége felé, egyre gyorsulni fognak. Egymásra fognak találni fizikai szinten is az azonos rezgésű emberek, csoportok, így emelve egymást minden szinten.

Biztos látod Te is, ha körülnézel a környezetedben, hogy milyen gyorsan változnak a kapcsolatok, a barátságok, szerelmek, stb. Kezdenek a "helyükre" kerülni az emberek, oda ahol az azonos rezgésűek között találja magát. Évtizedes barátságok, párkapcsolatok érnek véget, szülő-gyerek viszonyok javulnak, vagy pont fordítva; romlanaknak egyre erőteljesebben. Mondhatjuk, hogy káosz van (és még milyen lesz...), de én úgy látom, hogy hamarosan ki fog tisztulni a kép, minden és mindenki a helyére fog kerülni a Játékban.

Ismered a mondást: "Hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka". Úgyhogy kitartás Barátom, közel már a Hajnal, nagyon közel. :)
Agenor 2012.08.04 12:58:10
@timurida: Megint egy jó példa. :) Azért jó, mert még nem is olyan régen én is hasonlóan éreztem, hogy valami nagyon hiányzik a képből. Egy olyan dolog hiányzott az én "levesemből", ami kívülről nagyon egyszerűnek tűnik, de igazából ez az emberiség - a földi 3D-s lét - egyik legnagyobb próbája. Sok-sok életen keresztül jövünk újra és újra le, ugyanazokat a köröket futjuk hosszú éveken keresztül, amíg el nem jutunk ehhez felismeréshez. És mióta megismertem, azóta úgy érzem, ez az igazi kulcsa a Felszabadulásnak, és alapvető feltétele a Felemelkedésnek, és ez nem más, mint a: MEGBOCSÁTÁS.

A Megbocsátás, az igazi, őszinte, szívből jövő Megbocsátás akkora - hosszú időn keresztül elfojtott - energiákat tud felszabadítani bennünk, mint semmi más. Amikor felismertem, hogy mennyi mindenért okolom saját magamat, és másokat is tudat alatt, akkor kezdődött nálam csak az igazi belső munka. Egy-egy megbocsátásnak akkora ereje volt, hogy néhányszor fizikailag is éreztem, hogy megszakítok egy már nagyon régóta tartó köteléket. Volt, hogy percekig folytak a könnyeim a megkönnyebbüléstől, mintha ténylegesen egy mázsás súly hullott volna le rólam.

Én úgy értettem meg a Megbocsátás lényegét, hogy mindenkivel, akivel valaha is konfliktusunk volt, valami miatt nehezteltünk rá, azzal egy érzelmi köteléket alakítunk ki a nem fizikai síkon. Ezeket a kötelékeket meditációban egyébként látni is lehet: olyanok, mint a nagyon vékony aranyszálak, és minél jobban neheztelünk valakire, annál sűrűbbek ezek a szálak. Van hogy, kötél vastagságúak, de ha több életen keresztül tart a harag, akkor akár méteres átmérőjű, hatalmas kötelékdzsungel is lehet. Nézd meg pl. azokat az idős embereket, akik meggyörnyedve, meghajolva járnak, ők jól láthatóan cipelik magukkal az önvád, és a harag tonnányi terhét.

Ha túl tudunk lépni ezeken a konfliktusokon, el tudunk jutni a teljes Megbocsátásig, akkor ugrásszerűen megnő az életenergiánk, mert már nem tápláljuk tovább, nem adunk több energiát ezeknek az ellentéteknek. Saját tapasztalat, hogy sokkal könnyedebbé, energikusabbá válunk, mert már nem húznak le többet ezek az érzelmi kötelékek.

Ebben a témában az egyik legjobb előadás, egy olyan embertől, akinek konkrétan az életét mentette meg az, hogy meg tudott bocsátani magának:
youtu.be/8CRJwCFP6r8
Agenor 2012.08.05 21:24:13
@timurida: Nagyon szívesen, Barátom! Örülök, hogy így érzed. :)

Nekem is ez ugrott be, miután először végighallgattam, hogy: végre valaki, aki nem csak a vadhajtások metszegetésével van elfoglalva, hanem veszi a fáradságot, és leás a probléma gyökeréig. Annyit azért hozzáteszek, hogy én a megbocsátásra való képtelenséget sem gondolom bűnnek, hanem inkább a Tanulási-, Fejlődési-, (vagy méginkább) az Emlékezési Folyamat részének tartom.

Béla egyébként hatalmas arc, rengeteg jó előadás van fent Tőle a neten. :)