Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. GoNzO

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Mi itt a Subbánál viszonylag tapasztalt sajtóközlemény-olvasónk vagyunk. Így már fel sem kapjuk a fejünket, ha hülye dídzsék és együttesek sajtósai árasztják el marhaságaikkal postafiókunkat. Az viszont még minket is meglepett, hogy egy ZSEBRŐL is lehet oldalakat írni. A tény:…..
dr. GoNzO 2006.12.08 10:51:33
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Ritkán van a közönségnek olyan szerencséje, hogy ne csak olvasni tudjon egy bűnöző bénázásairól, hanem végig és nézhesse az egészet. Itt és most egy ilyen különleges esettel állunk szemben, hiszen végigkísérhetjük, ahogy a csontrészeg idióta megpróbál kifosztani egy…..
dr. GoNzO 2006.11.16 18:31:23
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Jó érzés látni, hogy az idősebb generáció is tudja magát jól érezni. Nem tudja valaki, hogy ez hol készülhetett? ..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..
A foci-vb senkit nem hagy hidegen, két zsidózás közt vagy éppen helyett még a szélsőjobboldal is meccset néz. Persze az antiszemita, rasszista és globalizáció-ellenes eszmék különös keveréke kicsit megnehezíti az önfeledt szurkolást: egy Dél-Korea – Togó-összecsapáson…..
Emlékeznek még a Blikk és az RTL Klub kamubotrányára, amelyben jól leleplezték, hogy nem is élőben táncolt Medveczky Ilona, a Szombat esti láz döntőjében? Na most akkor íme egy levélíró, aki ott volt, és látta mi is történt: Sziasztok! A lóláb ott lóg ki a Blikk…..
90 percet érdekesen végigbeszélni embert próbáló feladat, tessék csak szépen kipróbálni otthon, mondjuk az Angola-Irán rangadó alatt. (A legjobban sikerült felvételeket beküldők között az Arany Gége Díj Léderer fokozatát fogjuk kisorsolni.) Amikor kiderült, hogy az…..