Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sleti104

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoros első harmad után alaposan elverte a Dab.Docler a Ferencvárost. A 11-3-ból négy góllal vette ki a részét Kurt MacSweyn, aki egy asszisztot is vállalt. A Miskolc eggyel kevesebb találatig jutott, de egyet sem kapott az Újpesttől. Itt Dusán Sijkának jött össze a…..
Vátozatos mérkőzéseket játszottak a Mol ligás csapatok pénteken. A Dab.Docler 0-4-ről egyenlített, a HSC Csíkszereda lenullázta a Steauát, Sikorcin mesterhármast lőtt, az FTC újra alulmaradt egy szlovák 1. ligás ellenféllel szemben. A Dab.Docler olvasóink beszámolója szerint 50…..
sleti104 2010.08.28 11:28:54
@munkagep: Kóger nem játékvezető!
Babic meg nagyon is jó, habár néha idegbajos kicsit.
Az NHL-es bunyókkal nem foglalkozunk gyakran, ám az egyik szakportál az imént évet összegzett, érdekes videókkal, fórummal. Szavazni is lehet, 16 kategóriában. Szemlézünk. A kézenfekvő év harca, év kiütése, év harcosa, év újonca díjak mellett olyanok is megtalálhatók, mint…..
sleti104 2010.08.09 21:51:03
@Gyagyás Tóni: Ne beszélj butaságokat!
Elég régóta járok hokira, nem mindegyik megrendezett!
Van olyan is, de nem mind az. Sőt...
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Alaposan felértékelődtek a Vas János-bábuk tegnap óta – a nyereményeket első ide tartozó bejegyzésünk alatt lehet megtekinteni –, hiszen a modell volt válogatottunk legjobbja a Dél-Korea elleni nyögvenyelős sikert hozó meccsen. Éppen a nehéz 4-2-nek lehet köszönhető,…..
Az első harmad végére sikerült meggyógyítani új online felületünk gyermekbetegségeit, élesben teszteltünk, úgy tűnik, működik a dolog. Kedves olvasóink itt tudták követni szöveges közvetítésünket, ez alatt a bejegyzés alatt észrevételeiket várjuk...
A visszatérő cseh hátvéddel, Jan Fiserával erősödő Dab.Docler a Miskolcot 3-1-re múlta felül, míg a Vasas Bp. Stars 6-1-es győzelemmel teljesítette az FTC elleni feladatot. Vasárnap az első és a második helyezett is megnyerte tehát hazai mérkőzését, így nem…..
Jót tett a csapatnak, hogy az elmúlt két napon nem kellett játszania, mondta blogunknak Énekes Lajos edző néhány órával a sorsdöntő magyar–osztrák előtt. A kapitány mindkét újonnan kerettaggá lett csatárunkat nevezte a meccsre, Ondrejcik maradt ki.A délután 16:15-kor…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
sleti104 2009.04.22 20:57:41
sleti104 2009.04.22 20:58:46
sleti104 2009.04.22 21:16:16
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
sleti104 2009.04.22 20:57:13
sleti104 2009.04.22 20:58:42
Kovács Balázs 2004 és 2008 között Magyarországon játékvezetett. Tavaly nyáron Kanadába ment, mert felvették a calgaryi egyetemre. Úgy döntött, tanulás mellett a tengerentúlon is megpróbálkozik a bíráskodással. Jól tette, igazán nagy sikereket ért el egy év alatt. Ugyan…..
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..
sleti104 2009.04.06 19:18:41
Jukka Jalonen finn szövetségi kapitány kijelölte keretét az április eleji magyarországi túrára. A csapatban helyet kapott Petteri Nummelin, az 1995-ös világbajnok csapat tagja. Elhozzák a finn bajnokság legjobb kapusát, pontkirályát, gólkirályát, legeredményesebb hátvédjét…..
Hétfőn délelőtt hatalmas megtiszteltetés érte a legmagasabban jegyzett magyar játékvezetőt. A 13 éves NHL-múltú, 1700 mérkőzést levezetett ellenőr a megtekintett EBEL-elődöntők alapján Gebei Pétert vezetőbírónak jelölte az EBEL-döntő harmadik mérkőzésére. Gebei…..
Dobj egy macit te is! jelszóval jópofa tradíciót folytatna a Magyar Jégkorong Szövetség. A felhívás szerint az április 2-ai Pannon Hoki Gálán, a Finnország elleni mérkőzés első magyar góljánál a szurkolók a pályára dobják a magukkal hozott macikat, egyéb plüssállatokat,…..
Közeledik a bajnokság vége, körvonalazódnak az idei kiírás tapasztalatai, látszanak az előnyök és a problémák. Mi is készülünk egy átfogó értékeléssel, javaslataink is lesznek, de kedves olvasónk, Liladínó megelőzött minket. Átgondolt, érvekkel alátámasztott, konkrét…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..