Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juliusbond

0 bejegyzést írt és 413 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
juliusbond 2012.09.28 01:11:33
Amikor a The Voice magyarországi kiadásának készítőivel beszéltünk, megtudtuk hogy a holland licensztulajdonos nem nagyon bíz semmit a véletlenre. A világszerte 42 országban látható műsor atyaúristene, John de Mol ezeroldalas kézikönyvet nyomott a producerek kezébe, amiben olyan…..
Megerősítette kétharmados többségét a Parlamentben a kormánypárt, ezzel a rendszerváltás óta először tudtak duplázni a fiatal demokraták. „Köszönjük az embereknek az újabb felhatalmazást, ez az eredmény is bizonyítja, hogy jó úton jártunk az elmúlt négy évben, és hogy…..
juliusbond 2012.09.24 14:00:18
@teglagyar3: Te nem igazán tudod mit jelent a liberális... ha azt akarod, hogy mindenről valaki döntsön, akkor ne sírj, ha folyamatosan rosszul dönt. Ezt a Rózsa gyereket nem ismerem. Nem tudom ő teszi-e a tönkre az országot, de van a Kossuth téren pár figura, aki tehet róla, hogy sok embernek kezd elege lenni, hogy a "rosszabbul élünk mint 4 éve" helyett már "kurva szarul élünk" került.
Egy remek írás jelent meg a Toronto Star című oldalon, ami egyébként Kanada legnagyobb online hírlapja. A Claudia Capos nevű szerző hosszabb időt töltött a tóparton és számos helyi jellegzetességbe beleszeretett, aminek mi itt az I love Balatonon nagyon tudunk örülni. A cikk azzal…..
juliusbond 2012.09.24 13:50:34
Paranoid Android Színváltók 2012.09.21 11:53:14
Voltak olyan kétnemzetiségű magyarországi falvak a hetvenes évek elején, amelyekben az idő tájt kötötték az első olyan házasságokat, ahol a felek etnikai hovatartozása nem volt azonos. Természetesen az ilyenkor elengedhetetlen tömegbunyók és bicskázások kíséretében. Az ilyen…..
Tegnap megírtuk, hogy az RTL Klub gőzerővel keres fiatal szereplőket egy új projekthez, amihez VV Anikó a nyelvét teszi hozzá igen aktívan, ma pedig már azt is meg tudjuk mondani, pontosan miről van szó. Az új projekt magyar címét ugyan még nem tudni, de informátorunk szerint a…..
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Ha valakit érdekelnek a valóságshow-szereplők, a Blikk a barátja. Nincs is tán olyan nap, hogy ne lenne egy teljesen komolynak szánt gagyicikk vagy gátlástalan önpromó benne valamelyik percemberkéről. Ma mákunk van, mert egyenesen kettő is szerepel egy írásban, sőt, ha Hajdú…..
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
A Microsoftot okolja Matolcsy György a költségvetési hiányért, mivel az Excelben nem egyértelmű szerinte a képlet lehúzása. „Szerintem egyáltalán nem logikus hogyha lehúzom az =A1*B1 függvényt, akkor nem B1-gyell szorozza meg a további sorokat is. A $B$1 jelölésre Rogán…..
Nem kell híres brit kutatócsoport tagjának lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a Facebook a valaha értelmes emberi lényeknek is elvette az eszét. Folyamatról van szó. Hetek, hónapok, sőt évek alatt történik mindez, ráadásul észrevétlenül lappang a „páciensben”. A…..
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
Sherlock 2. évad, mostantól az m1-en is, nem kell an angol nagybácsinak írogatni, hogy vegye már fel a BBC1-ről és küldje el, és lehetőleg szerkesszen hozzá feliratot is, mert itt van magyarul, és aki eddig nem tette volna, KÖTELEZŐ nézni. Bírom én Guy Ritchie-t is, meg a Robert…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Az van MÁV: WTF? 2012.07.25 22:02:00
Ma Gödöllőről kellett eljutnom Kelenföldre, időre. Logikusnak tűnt, hogy a Keletiben nem metrózom, vagy 7-es buszozom, hanem átdöcögök a legközelebbi nyugat fele tartó vonattal. Még a gödöllői vonaton megkérdeztem a kallert, ajánlott is egy gyors csatlakozást. A Keletiben…..
juliusbond 2012.07.26 13:02:41
@DestinyClassSpaceShip: Zugló-Nyugati 5 perc...miért akarnék átszállással menni ?
Új büntetőjogi kategóriát javaslok bevezetni, egy új bűncselekményt: visszaélés minőségi élelemmel. Aki minőségi élelmet termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, vagy az ország területén átvisz, bűntettet követ el, és öt évig terjedő…..
  A rejtélyes városmajori oszlophoz hasonlóra akadtam a Lánchíd pesti hídfőjének az MTA felé eső járdáján. Lényegében egy kb. derékmagasságú vasoszlop, rajta 1933-as évszámmal. Ez vajon mi lehet?   - tette fel a kérdést Benő, de sajnos nem tudom a választ. Ám mivel…..
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
juliusbond 2012.07.10 16:37:55
www.napi.hu/ado/pofon_az_autosoknak_is_jovedeki_adot_emel_a_kormany.524977.html

Az LPG-t megemelik kb 60 forinttal. Így mennyi idő alatt lesz az átalakítás nyereséges?
Amikor úgy 1994 környékén a Dallas című ikonikus sorozat Bobby Ewing nevű karaktere kilépett a zuhanyzóból, sok magyar tévénéző érezte úgy, hogy iszonyatosan átvágták. A dallasi olajmilliomos dinasztia egyik sarját ugyanis egy évaddal, azaz nagyjából 30 epizóddal ezt…..
sorok között BKV vonaljegy: 880.- 2012.05.30 07:00:00
Tegnap este egy baráti beszélgetés közben merült fel a BKV helyzete, és kiváncsi lettem, hogy vajon mennyibe kerülhet egy vonaljegy valójában. Tisztában vagyok azzal, hogy 320 forintért lehet részem a felejthetetlen, és gyakran izgalmakkal teli utazásban, de én azt szerettem volna…..
Az első két elődöntő után Itt A Nagy Éjszaka (ahogy azt az idei máltai delikvens is süvölti a versenydalában: diszizdönájt), a minket kínzó egyik kérdés, hogy mire jut a Compact Disco, a másik meg, hogy tényleg a mezítlábas-koránkelős svéd Loreen viszi-e el a prímet.…..
Újabb fejlesztéseknek köszönhetően tovább javulhatnak a már eddig is kiváló életkörülmények a Fejér megyei Felcsúton. Az 1800 lakosú község évek óta példaértékű fejlődésen megy keresztül: a mesze földön híres Kastély Óvoda, az önkormányzati hivatal és az orvosi…..
juliusbond 2012.05.21 15:24:35