Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simon

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SF.blog GPS Darth Vaderrel 2010.05.07 10:50:00
A TomTom cég a legújabb GPS-ekhez a megszokottól eltérő tanácsadót választott. Eddig bosszantó női hangból vagy bosszantó férfihangból lehetett válogatni. Most már választhatjuk magát Darth Vadert is. Ezáltal lehetővé tették az autóvezetőknek, hogy a sötét…..
Az NST-n belül is megoszlanak a vélemények a dologról, de annyit talán senki nem vitat, hogy Anglia a világbajnokság egyik esélyese. A C csoport megnyerése kötelező feladatnak ígérkezik, az ilyeneket pedig Capello alatt megoldják az angolok, pedig a történelmi hagyományok miatt…..
Rooney szöglete egy kisebb háborút robbantott ki, melyben a központi hatalmakat a Manchester-Róma tengely, illetve az innovatív megoldásokat pártoló kommentelők jelentették, míg az entente elsősorban a Liverpool és a Chelsea szurkolóit, valamint a konzervatívabb felfogású…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
simon 2008.08.05 16:51:13
Nou San Trafford Fű alatt 2008.05.01 09:28:00
Ahhoz képest, hogy a fél világ a Chelsea – Liverpool páros miatt prüszkölt, itt hétszer annyi gól esett, mint a Hörömpő cirkusz, világszám Barca – MU zsonglőrparádén, összességében meg vagyunk elégedve a látottakkal. Úgy tűnik, fű alatt kell végigkúszni egy…..
Mi is a férfi (és a leszbikus) társadalom azon részéhez tartozunk, akik először a seggét nézik meg a szebbik nemnek, így heti PL beharangozónkban is elsősorban a hátsó fertályra fókuszálunk. (Nyugi...) Igyekszünk kicsit bővebben kitérni a bennmaradási esélyekre és…..
A Getafe kiesése után már kezdtük azt hinni, hogy nincs igazság a Földön. Szerencsére azonban jött Léderer Ákos és két forduló utáni kiesésével egy kicsit helyrebillentette bennünk a hitet. Méhes Gábor szemet gyönyörködtető magabiztossággal győzte le a Sportklub…..
Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó…..
'Lovagolok fűzfasípot fújva, lovagolok szilaj nádparipán,vályúhoz mék, lovam inni kíván'. Ezzel az idézettel csak azt kívánjuk alátámasztani, hogy a vesszőparipa igenis komoly dolog és ha Petőfi érdemesnek tartotta, hogy néhány sorban megemlékezzen a jelenségről, bizony mi…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Ha a futballban valóban csak az eredmény és az a 90 perc számítana, nem nézné senki. Sokan vagyunk focifüggők és a függőséghez bizony kell, hogy tudjuk, nem "élő szövet fémvázakon", amit nézünk. Ha nem így lenne, már réges-régen csak a FIFA 2007 érdekelne…..
Nem tudom, mennyire közismert, úgyhogy a biztonság kedvéért felhívom a figyelmet a Nem Hivatalos Labdarúgó Világbajnokságra. A nevéhez méltó módon nem hivatalos versengés 1872, az első nemzetközi válogatott futballmeccs óta követi, hogy éppen melyik a világ legjobb csapata. Az…..
"Végül is ketten maradnakIsten és a labda"Ideje röviden számba venni, hányféle is a futballista. Alapvetően négyféle. Aki tud és szeret (A), aki tud, de nem szeret (B), aki nem tud, de szeret (C), végül aki nem tud és nem szeret futballozni (D).Az elsővel viszonylag…..
Úgy volt eddig az NST a német focival, ahogy az átlagember a szadó-pornóval: rápillantunk, mert mégiscsak izé, aztán elkapcsolunk, mert annyira azért mégsem izé. Elismerően bólogattunk a Ballack – Zé Roberto – Lucio fémjelezte Leverkusen BL-döntőbe jutásakor, de…..
A nyár eleji európai átigazolási szezon kifejezetten izgalmasan indult, és bár bankot még senki sem robbantott (Kaká és Lampard, a két legnagyobb kilőhető trófea még a helyén van), azért bőven van miről beszélni. De most nem Henry Barcelonába igazolásáról fogunk írni, bár…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..