Regisztráció Blogot indítok
Adatok
commentelo

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balha Lujza téren felállított, világító igluról annyit lehetett tudni, hogy fiatal művészek és építészek alkotása, és biológiai módszerekkel tisztítja a szmogos levegőt. Ami nemes cél, végül is a szennyezett levegő rossz, a tiszta pedig nagyon egészséges. De mégis,…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
commentelo 2009.09.01 20:42:19
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
A digitalmusicdoctor.com minden évben elvégzett felmérésében idén is a Pro Tools bizonyult a legismertebb vagy legnépszerűbb zenei szoftvernek. Hogy pontosan melyik, azt nem lehet tudni, az eredményeket a kutatók a négy legnagyobb webes keresőn elvégzett műveletekből állították…..
A piszkos tizenkettő című rovatunkban olyan filmeket mutatunk be, melyek témájukban vagy stílusukban szorosan kapcsolódnak az adott hónap egy-egy mozipremierjéhez. Ezúttal, stílszerűen, A piszkos tizenkettőhöz hasonló, man on mission-típusú filmekből válogattunk 12 különleges…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
"Sokan kértétek, hogy emeljük meg a feltölthető fájlok maximális méretét" - írja hivatalos blogján a Youtube, és örömmel jelenti, hogy mostantól 2 giga a mérethatár az eddigi 1 helyett. Ez így nagyon jól hangzik, de könyörgöm, mi a fenének, ha a 10 perces (egész…..
Nu, az előző részekben tisztáztuk az alapfelállást, összeszedtük a bandát, elloptunk egy kártyát, rájöttük, hogy ez csak egy a hatból, megismertünk egy bazinagy feka bérgyilkost, és megtudtuk, hogy T-bag még embert is képes enni. Ha mindez nem lenne elég, Michael…..
A cikk közepén található képet nézegetve lehetett volna a bejegyzés címe: "Mi látható a képen?" is. Ám sajnos a képen látható dolog nem képzi vicc tárgyát, ezért ma nem játszunk. Aki még nem találta volna ki, mit ábrázol a fotó, annak elárulom: A József Attila…..
Konzervatórium Az amerikai rendőr 2009.06.10 10:03:00
Az amerikai rendőr határozott, udvarias, remek helyzetfelismerő, és mindig azt keresi, hol tehet valamit a közösségért, melynek a szolgálatára esküdött fel. Magasan képzett, profi szakember, nem egy nyolc általánost végzett bunkó, akit még vagyonőrnek sem vettek fel.KépzésAz…..
hogyvolt Lost 5x09 - Namaste 2009.06.01 22:05:00
Az előző részben a Lokkbácsi távozása után szigeten ragadt népséggel foglalkoztuk, és megtudtuk, hogy szépen beépültek dharmásnak, Szójer pl. LaFleur néven biztonsági főnökként haknizik, és mindenki fél tőle, Juliska meg az ő csaja, Dzsinn középhaladó szinten megtanult…..
commentelo 2009.06.02 06:47:30
@sixx: Van jobboldalt ez a kek csik, es nekem azon meg tul log minden bekezdes.
Igy egymason vannak a betuk, ahol van a 'hogyvolt', 'cimkek' stb.
  Az elmúlt napokban rengeteg webtérképes érdekességet kaptam, amit most szépen sorban el is kezdek kiposztolgatni. Számomra Sadia felfedezése volt a mindent vivő: a Fráter György utca felett egy repülőgépet kapott el a Google. Vagy csak megint egy kis tréfa, mint a Fekete Pákó…..
Korábban már firtattuk, hogy hogyan is lenne már itt válság, ha minden egyes budapesti szórakozóhely és kocsma csurig van szinte minden este, és mindenhol patakokban folyik a szesz. Rögtön jött a kontra: mert a válságban nő az alkoholfogyasztás, azért van ez, mert az emberek…..
Pályakezdőként, friss diplomával az ember 80 ezer forintos nettó fizetésre számíthat. Elkeserítő...A pályakezdők viszontagságai akár több oldalt is megérnek, én csak a saját sztorimat mesélném el. A külkerre jártam és az utolsó félévben gyakorlati időt kellett töltenünk…..
A tömegrendezvényekben a tömeg a szép, úgyhogy a vasárnapi margitszigeti Legalizációs Piknikre hozzon magával még egy embert, meg tekernivaló cigit, hogy lehessen jó füstben ülő kontúrokat fotózni. Az idei eddigi legnagyobb tömeges beszívás hagyományosan Coloradoban sikerült a…..
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..