Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipogya Phil

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honfitársaink. Magyarok, nem magyarok és vérző szívű liberálisok. Korszakhatárhoz érkeztünk.A III. Magyar Köztársaságnak ezennel vége. Az új korszakot Orbánizmusnak vagy Orbánságnak fogják hívni - kinek melyik tetszik. És talán ez lesz az egyetlen dolog, amiben még szavunk…..
comment:com Penge - Ez fájt 2009.11.10 16:32:00
"A házigazdák bevezetik a nézőt a költészet és a zene műhelyébe, leszállítják a művészetet az ünnepi talapzatról, emberi közelségbe hozzák, hiszen mindennapi társunk." mindenezt ráadásul "könnyen befogadható, de nem „kereskedelmi”…..
Pipogya Phil 2009.11.10 20:57:20
@efes: hát, A négyökrös szekér tényleg nem a legjobb darab, de ha egyszer időd/alkalmad adódik, hallgasd végig az egész lemezt! Van rajta egy-két nagyonjó megzenésítés is (pl: Akasszátok fel a királyokat!, A természet vadvirága), egyszer voltam ennek a lemeznek a "koncertjén" és szerintem iszonyatosanjó volt. Ferenczi előadónak jobb, mint cd-ről meghallgatva.
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
Pipogya Phil 2009.11.05 17:32:52
@Csmh: Abban biztos vagyok, hogy én meg fogom szülni azokat a gyerekeket, akikre vágyok ... utána keresek magamnak valami értelmes tevékenységet."

Kedves Csmh!
Miután gyártottál magadnak pár olyan gyereket amilyenre vágysz (ez nem tudom, hogyan megoldható, hogy az ember megadja utódai jellemét, kinézetét, stb., de ki tudja...), azután kipipálod a kis jegyzettömbödben és keresel magadnak valami értelmes tevékenységet?! Te milyen ember vagy? Egy gyerek három hónapos koráig él, aztán csókolom? Jöhet a következő feladat a listában, pl. egy űrséta, aztán a következő "értelmes tevékenység"? Kiváncsi vagyok, hogy ezzel a hozzáállással milyen gyerekeid lesznek. Csak szerencsét lehet kívánni nekik, akikről úgy beszélsz, mint három kiló pulykamellfiléről... Kiválasztod a hentesnél azt a darabot, "amilyenre vágysz", azután sütögeted két hónapig, majd keresel magadnak "valami értelmes tevékenységet". Ha a gyermekvállalásnak nincs értelme, akkor mért terrorizálod eljövendő utódaidat azzal, hogy világra hozod őket?!
Pipogya Phil 2009.11.05 17:38:16
@glassjaw: Na, ilyen hozzáállással téged otthagyhattak volna a Taigetoszon...
DÖNCS Vége 2009.03.27 16:54:00
Nos, a DÖNCSnek még április 1-e előtt vége szakadt. Nem mértem fel jól a helyzetet: a dolog túl könnyen fajulhatott volna el, így mielőtt még valakinek is eszébe jutna, NE DÖNCSÜNK FEL SEMMIT!!!Sajnálom. Tényleg vicc akart lenni, de nem lehet véghez vinni. Nem…..
DÖNCS Álom 2009.03.24 18:24:00
Ez INDEX. Semmi köze a DÖNCShöz. A várva várt mese, olvasható az INDEX rovatában. Parázna Péter meséje, avagy az ÁLOM. Nem tükrözi a valóságot, ezért is hívom mesének, ne vegye senki túl komolyan, de azért elgondolkozhat rajta. Nos, ennyi. Viszlát az oldalsávban. Gyorsan: itt…..