Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henyei (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
"Már ősszel elkezdődik a bel-budai városrészközpont átalakulása: a tervek szerint 2010 végére a Moszkva teret, a Marczibányi teret és a Mechwart ligetet kávéházas, kis boltokkal tarkított sétálóutca, illetve forgalomcsillapított utak kötik össze." - írja a II.…..
henyei (törölt) 2009.08.25 12:15:06
@Powerpill: a Lövölde leégett nemrég.

@BDzsH: emiatt kár lenne odavinni az anyósodat, hacsak nem a szenet akarjátok szimatolni
henyei (törölt) 2009.08.25 12:18:16
@Powerpill: a Lövölde nemrég leégett

@BDzsH: emiatt anyósodat kár a Lövöldébe vinned, hacsak nem az elüszkösödott maradékot akarjátok együtt szimatolni
  Szárszón nyaralok épp, ahol egész nap 15 megvadult gyerek vadul, üvölt, nyafog körülöttem, kivéve, amikor lemegyünk a strandra, mert akkor 150. Ennek ellenére meg tudom érteni, hogy Budapesten sem rózsás a helyzet, legalábbis Kutya Vacsorája szerint. Ugyanis hamarosan…..
henyei (törölt) 2009.08.20 15:59:15
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
henyei (törölt) 2009.05.01 09:47:29
@Tullamore Dew:

Hát igen, a kerékpárút. 1991 óta letekertem 120 000 km-t és eddig csak bringaúton kaszáltak el, általában bringások.
Le az útra!
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..