Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oswald lee harvey

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Audiolife Kábelek és emberek 2013.07.27 19:38:44
Ha valaki fel akarja ingerelni a hifistákat, nem kell mást tennie, mint kábeleket összehasonlítania. A hazai audiofil legnagyobb hiányossága és egyben legalacsonyabb ingerküszöbe a kábelek hangminősége és a különböző rendszerekben tapasztalható hatása körül található. És ez…..
oswald lee harvey 2013.07.28 16:10:51
@Audiolife: hossz, anyag, keresztmetszet, forma, ötvözet, légrés, szigetelés- mérete - anyaga, csatolófelüelt, szorítás vs forasztás stb.. új technológiák bevezetése - kitalálása. (az S merci is csak autó, csak kicsit más mint egy trabant..- mondjuk úgy van benne mérnöki munka) A komoly gyártók cucchoz ajánlják a kábeleiket.
És sztem azért drága a legdrágább mert az olcsó kábelek fejlesztési költségeit is ott fizettetik meg.

És igen a (paraszt)hajszálról diskurálunk, mert a különbség kicsi, a kábel a hangzás 20-30%-ért felelős max..
oswald lee harvey 2013.07.28 21:33:30
@Audiolife: ez már magasfilozófia... az én tapasztalatom, h ugyan abból a cuccból drágább és drágább kábelekkel sajnos jobb hangot sikerül előhoznom. Tisztább, részletgazdagabb, nagyob térrel - és ahhoz a zenéhez amit én hallgatok. (1947-1985 jazz, a nagyzenekari komolyzenére - Richter - más kábel kéne.) - És még mindig olcsó műfajban mozgok az ésszerűség határain.
(de azért hallom, h a nagyobb csövek jobban szólnak, a nagyobb méretű hangfalak élettel telibbek, dehát ebből kell kihoznom a legjobbat és erre a kábelezés egész jó játék!)
oswald lee harvey 2013.07.28 21:36:34
@zz77: örök kérdés: egy 1950-ben tervezett Rolex megér annyitt? egy nagyméretű SSD megér annyit? egy MBP retina displayal megér annyit? egy dizájner bútor megér annyit? egy Schuberth bukósisak megér annyit? egy IDS paneles Eizo monitor megér annyit?

NEM. de mégis kifizetik... :P
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Bojár Iván András korábban a város és az építészet progresszív kritikusaként volt ismert. Ezért is lepődtem meg, amikor a Szeretem Budapestet elnökeként kandeláberhívő városvédők, frusztrált nyugdíjasok és harcos családanyák élére állva graffitiellenes mozgalommá tette…..
oswald lee harvey 2009.02.05 14:27:50
nevetséges f@szfej.
A főv. önkormányzatnál ücsörög sokszázezerért egy őneki a haverjai által kreált posztban, bezzeg a '90 es években meg a magyar narancsban forradalmárkodott. oké, úgy kell tennie mintha dolgozna. Az egykor volt sok liberálradikális jóarc mára a korrupt rendszer szerves része - lásd simó, nádori stb.
NEM a rendőrállam az eszköz, hanem a CIVIL TÁRSADALOM!

vagy nem? 650 traffipax és a sötétben bujkáló graffitist feljelentő titkosrendőr hiányzik NEKTEK?

A graffiti és a tag nem menő. de nem ez a megoldás. És az ingatlanpanama nem szúrja szemét. vajon miért....