Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blaberus

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen 50 éve, 1961-ben írták alá az ENSZ tagállamai az első egységes nemzetközi kábítószer-egyezményt, amely (bizonyos) drogokat, így például a kannabiszt, a kokaint vagy a heroint tiltólistára helyezett, míg másokat (dohány, alkohol) nem. Az 1961-es egyezmény tehát kultúrsoviniszta és nem…..
blaberus 2011.09.12 22:07:22
@gmower: gyorshajtassal igenis veszelyeztetsz masokat. En azzal, hogy otthon munka utan elszivok egy spanglit nem veszelyeztetek senkit.
Elni es elni hagyni, ennyit kellene csak mindenkinek betartania, es minden sokkal jobb lenne.
Nyáron a CBS Showtime cégéhez tartozó sorozatokat a Facebookon próbálják játékokkal népszerűsíteni a Disney Verdák 2-je és a Fox Mr. Popper pingvinjei c. filmje mellett. A stúdiók ugyanis egyre többször játékfejlesztők segítségével célozzák meg a több mint 300 milliósra…..
blaberus 2011.07.07 18:07:31
@Porcelán az elefántboltban: Egyszer egy nagyon tiszta pillanantodban gondolkozz majd el azon a vegtelenul egyszeru elven, hogy "elni es elni hagyni". Ha megerted, onnantol boldogabb leszel.

"Az a baj, hogy sokan csak ezt a két alternatívát látják és úgy lázadnak, hogy a szélsőségek felé sodródnak, pedig nem kéne. :("

Ezzel kapcsolatban meg csak annyit, hogy ha valaki kivulallokent "ranezne" pl. az eletemre, akkor egy aktiv, EU mercevel felso-kozeposztaly beli, dolgozo, adozo embert latna. Kozben meg fuvet is szoktam szivni. Baj?
Egy hónap kellett hozzá, hogy az NGM naiv, háromlépcsős dohánydrágító javaslata hamvába haljon.Kedvenc alkotmánybíró-jelöltünk, Balsai édes óvatlansággal (vagy magabiztos nemtörődömséggel?) kikotyogta, hogy egészséges, és bizony rendszeres edzésben lévő gyanakvásunk most…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
blaberus 2011.07.07 16:18:41
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Engem nem erdekel a BS, viszont es en is kizarandokolok minden evben O-ra a pusztaba, es szeretem azt hinni, hogy az odajarok toleransabbak annal, mint amit te itt mutatsz. PLUR...
Saját magát alakítja Julian Assange, a WikiLeaks híres-hírhedt alapítója a honlap pénzgyűjtő kampányvideójában. Az ironikus módon egyik ellenségük, a MasterCard szpotjai alapján készült videóban a világ megváltoztatásához kérnek pénzt - na és persze az ellenük…..
Az alábbi hírt kaptam az InterComtólCULVER CITY, Kalifornia / BRÜSSZEL, 2011. július 25. – A Nemzetközi Törpnap alkalmából 11 városban megrendezett rekorddöntési kísérlet során új Guinness rekord született. A Törpnek öltözött emberek legnagyobb csoportja több helyszínen,…..
blaberus 2011.06.28 17:32:22
@hollario: Nap kommentje.
Tisztelt Mt!   Sürgősen az önök, illetve olvasói segítségére volna szükségem, mert jövő keddig egyszerűen agyvérzést kapok. A helyzet az, hogy a múlt héten itthon voltam a szabadságom terhére, úgy gondoltam, hogy a hosszú hétvégével együtt végre rendesen ki tudom…..
Érdekes adatokat közölt novemberben (PDF) a Nemzeti Drog Fókuszpont, ahol 2004 óta gyűjtik a drogos adatokat. A Híradó.hu ebből készített csodálatos Elsők vagyunk marihuána használatban is című pánikkeltő feldolgozásából kiderült, hogy: A szerhasználat miatt kezelésbe…..
Nem hiába tolt iszonyatos összegeket az AMC a The Walking Dead című horrorsorozat marketingjébe, a jó alapanyagból készített, és már a premier előtt (joggal) agyonsztárolt sorozat premierje beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A vasárnap esti premiert 5,3 millió amerikai látta,…..
blaberus 2010.11.02 17:23:07
A filmvásznon virtuális – és lassan fizikai – térbeli másaink egyre inkább úgy viselkednek, mint az őket mozgató felhasználó. A valóságban még nem helyettesítik az embert, de Virtuáliában is csak akkor lehetnek hitelesek, ha minél jobban hasonlítanak ránk. A…..
Subba Esküvői bunyó 2010.09.09 08:30:00
Nincs itt valaki, aki tud oroszul, hogy mégis mi volt ez?Russian Wedding Photographers Fight - Watch more Funny Videos..
blaberus 2010.09.09 11:37:06
Subba Londoni hétvégék 2010.09.07 12:44:40
Sok szeretettel küldeném ezt a képcsokrot a terézvárosi önkormányzatnak! (Klikk az első képre!) ..
az ottani/akkori KISZ embere, azaz egy senki, nagyjából az a karrier, mint itthon a táncoslábúé     Merkel: "Németország mindig Izrael mellett fog állni"         Az első nő, akiből kormányfő lett Németországban. S…..
blaberus 2010.04.17 15:11:05
Az Belváros új -kétirányúsított- főutcájának megnyitására az MK 7 pontban szedte össze, hogy érdemes használni a bringásoknak szemből is megnyitott egyirányú utcákat. Sokáig kellett lobbizni az újításért, ami közelebb hoz minket Nyugat- Európa nagyvárosaihoz, egyszerűen,…..
blaberus 2010.04.02 19:08:29
Óriási lehetőség előtt állnak, annak ellenére, hogy a Jobbik csak "nemzeti radikális".Tény, hogy a Jobbik még mindig túl puhán fogalmaz a finomságokra érzékeny náci választók számára. Ez persze nem olyan óriási probléma. Első lépésként meg kell honosítani a…..
Egyhangúlag szavazták meg a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén a Budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési rendszer kialakítása című előterjesztést, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bérbicikli-rendszer előkészítését végző Parking Kft. zöld utat kapott a…..
Minden évben megfigyelhető, hogy a tavasz beköszöntével, amint kisüt a nap és a hőmérő higanyszála mondjuk 14 fok fölé kúszik, megjelennek az utcán a rövid ujjú pólós, ne adj isten pólós-rövidnadrágos fiatalok. Mai posztomban elsősorban hozzájuk szólnék, de aki nem érzi…..
Ezen a blogon általában tartózkodni szoktam attól – bár nem mindig sikerült elkerülnöm -, hogy a politika megértése helyett az események esztétikájáról beszéljek. Most mégis fontosnak tartom ezzel kezdeni: örülök annak, hogy az Országos Választási Bizottság zöld utat…..
blaberus 2010.03.27 00:20:41
@Pedró27: Amugy erdekes eredmeny lenne. Szerintetek kivel lepne koaliciora a fidesz? Szerintem pl egy fidesz-lmp egesz jol hangzana.
blaberus 2010.03.27 00:39:05
@rasztaszív: Kormanyozni szerintem mindenkepp ok fognak, mivel arra meg kissebb az esely, hogy a masik 4 part koaliciora lep egymassal. Az erdekesebb kerdes, hogy kivel tudnak majd a fidesz osszefogni?
torokgaborelemez.blog.hu/2010/03/26/113_segithet_e_az_isaura_effektus_az_mdf_nek?fullcommentlist=1#c9231125
blaberus 2010.03.27 00:40:38
Varánusz A legnagyobb kicsi 2010.03.23 08:00:00
Tegnap 16:00 órakor eljött a pillanat. A pártok számára lezárult a területi listák bejelentésének időszaka. A Fidesz-MSZP-Jobbik szentháromság mind a 176 választókörzetben állított egyéni jelöltet, és az ország mind a 20 területén lehet rájuk listán is szavazni. Ezzel ők…..
Nem akármilyen hirdetésben gyönyörködhetnek azok, akiket szerencséjük a Times Square-re vezérel a következő 2 hónapban, ugyanis a CBS egyik hatalmas kivetítőjéről gigantikus marihuánalevelek mosolyognak majd le rájuk.  A marihuánafogyasztás legalizálását szorgalmazó…..
Van egy érdekes magyar népszokás (bár egyesek inkább ‘népszopatásnak’ nevezik), az a neve, hogy diszkórazzia. Az utóbbi években az ombudsman ajánlása és az országos rendőrfőkapitány körlevele nyomán a szokás gyakorlása alábbhagyott hazánkban, azonban az elmúlt hetekben Heves, Hajdú és Csongrád…..
blaberus 2010.03.02 14:33:40
@latte: nagy +1

En ugyan nem otthon elek, de ha egyszer majd hazakoltozom, akkor orulnek, ha nem lenne balkan erzesem.
    Bizony, igaz. A csehek is ráléptek egy ösvényre, ami rengeteg vitát gerjeszt széles e világon: Legalizáljuk-e a drogokat? Vagy legalább a könnyűdrogokat? Mi a könnyűdrog? Stb., stb... sorolhatnám a kérdéseket napestig, de vajon a cseh emberek mit akarnak?  …..
Thomas Szasz: Szertartásos kémia 2.Thomas Szasz az antipszichiátria magyar származású amerikai képviselője. Könyve a Szertartásos kémia újra szervezi tudásunkat a drogokról. A szertartásos szerek (az alkohol, a marihuána, az ópium, a kakaó, a koffein, a…..
blaberus 2009.11.05 14:01:40
@kovi1970:

Ha otthon szepen nevelgetek egy novenyt vagy gombat sajat hasznalatra, abbol rajtam kivul kinek van haszna szerinted? ;)