Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admad

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta a Mexikói-öbölben lévő egyik tengeri olajfúrótornyuk meghibásodott, és elkezdett a tengerbe ömleni az olaj, a bp gyakorlatilag lenullázta magát. Mindaz az erőfeszítés, amit évek óta az irányba tettek, hogy a bp márkanevet megújítsák, és az emberekkel elhitessék, hogy…..
Most ez bizonyos dolog ellen szeretném felemelni a szavam, ami a tudatos elnyomása a minőségi dolgoknak. Tudomásomra jutott ugyanis, hogy az index elnevezésű médián a blogok kikerülnek néha és így akkor sokan nézik meg ezeket az oldalakat. Namost kiváncsi lennék hogy vajh a minőség…..
BtheBest 4 Bro Bisztro 2010.01.05 14:36:42
Teljesen bezsongtam, végre történik valami Budapesten! Mert nem ülhetsz egész nap a monitor előtt, keresve a szuperebbnél szuperebb dolgokat, meg hogy fbukozz, néha ki is kell mozduljál, hogy megmutasd magad. Megvetted a legőrületesebb trikót, ami valaha létezett? Itt az ideje, hogy…..
admad 2010.01.26 14:18:50
@vectraboy: kurva vicces egy fiú vagy, gondolom a boy is csak vicc...
annyi humorod van, mint egy sültkrumplinak
ne hary
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
BtheBest Hétvége! 2010.01.22 13:09:00
Be kell vallanom nektek, hogy ilyenkor már teljesen izgibe vagyok, de gondolom ti is, mert itt a hétvége! Én ezt már akkor elkezdem érezni, mikor ilyenkor felkelek és megiszom az első kakaóm, szinte egészen más íze van, mint mondjuk csütörtökön. A hétvége a legkedvencebb az egész…..
admad 2010.01.24 23:21:30
Kedves Erikszí és társai!

Először is. Tisztában vagyok vele, hogy ennek a blognak nem én és nem is a magyarok 99%-a a célcsoportja. A tartalomból leszűrve talán az újgazdagoknak (yuppie-knak) írhatsz/írhattok, mert egy magyar átlagembert rohadtul nem érdekel, amit ide leírsz (egyrészt mert hülyeségeket írsz, másrészt meg hülyeségekről). Tudom, én is elolvastam (bár ne tettem volna). Sajnos ilyen hátránya is van az internetnek, hogy minden szart megtalál rajta az ember…

Nagyon nagy bánat, hogy léteznek ilyen emberek is a Földön, mint Te/Ti... Ezért nem fogunk sehová se haladni, mert az olyan emberek és szüleik (akik nem bírtak beléjük nevelni/verni valódi, hangsúlyozom VALÓDI értékeket, és nem csak a külsőségekre tanították meg őket) tudnak csak ebben az országban érvényesülni.
Muszáj volt végigolvasnom a sok baromságot, amit összehordtál ezen a szánalmas design-nal ellátott blogoldalon (ha már igényességről akarsz oktatni, első tanács: rakj össze egy igényes blogoldalt). Elképesztő mennyire nem a földön jársz. Elhiszem, hogy apuci, meg anyuci (velük is elbeszélgetnék…) alád tolta/eléd tette mindazt amiről itt írsz, de könyörgöm, hogy írhatsz le olyan hülyeségeket? Csak pár példa:

1.
Proli-e kajajeggyel fizetni? Tudod mi az a cafeteria? Biztos, hogy nem mivel 1 percet nem dolgoztál, valószínűleg nem is fogsz effektíve munkát végezni életed során. Szóval a cafeteria=juttatás, amit a munkáltató bér kiegészítőként fizet azért, mert adómentes volt, de idén január 1-jétől már ez sem az. Ez mitől lenne proli? Süllyedjek el szégyenemben, mert a munkáltatóm nem bérben (mert abból adózni kellett volna neki), hanem kajajegyben fizeti ki a havi fizetésem egy részét? Hogy lehetsz ennyire degenerált, hogy ilyeneken gondolkodsz? Apádék tudják, hogy ilyen hülye vagy?

2. Idézet:
,,Hétköznap csomó nehézség van, alig vannak nyitva este helyek, nehéz napközben a városban közlekedni, parkolni meg tiszta dráma!”

Eszméletlen nehézségekkel nézel nap, mint nap szembe. Komolyan mondom nem is tudom, hogy bírod elviselni ezt az Életnek nevezett szenvedést! Elég kicsi a fájdalomküszöböt, szívesen javítanék rajta…

3. Szőrtelenítő agymenésed:
Végig se olvastam, mert féltem, hogy agyhalott leszek a fogalmazási készségedtől.

4. Kaviáros lazacos Surf and turf baromságod:
,,Most egy elég alapételt ajánlok, mert a surf and turfot, magyarul a királyrákos bélszint mindenki ismeri...”

Nem tudom mit értesz mindenki alatt, de szerintem a paprikás krumplit és a pörköltöt ismeri mindenki, nem pedig az ilyen sznob kaját. És igen, csak az Argentínából importált bélszín a jó, aminek biztosan jót tesz egy óceánon való áthajózás, konténerben… szerintem ez is csak placebo hatás nálad, csak nem ismered be…

5. Borkultúra:
Szerintem aki borajánlót akar olvasni ellátogat egy speciálisan ezzel foglalkozó oldalra és onnan tájékozódik, borszakértőktől, nem pedig Tőled, akinek fogalma nincs a borokról, csak hogy van vörös, meg fehér, meg rosé, mert kb. ennyi jött le a mondandódból.
Na de hát már, ha megírtad ezt a csodát, és közkincsé tetted:

,,vörösboros kólát csak a csóró egyetemisták isznak, akiknek nem csak pénzük, de igényességük sincsen, fröccsözni pedig leginkább az alkoholisták szoktak.”

Sokszor írtad, hogy Te nem véleményezel másokat, pedig ezzel a mondattal pont azt teszed… kritizálod az egyetemistákat. Pedig tényleg van olyan, hogy az embernek nincs pénze (ez nem igényesség kérdése, Te nagyon igényes…), csak ilyen olcsóbb borokra, amik sokszor egyáltalán nem rosszabbak, mint a drágábbak, sőt. Jártál már tokaji pincében, ahol igazi jóízű borokat kóstolhatsz? Érdemes lenne egyszer Kelet-Magyarország felé venned az irányt és nem mindig nyugatra tekintened…

Hallottál már bormarketingről? Bizony létezik ilyen is. Én marketinget tanultam, és pontosan arra találták ki, hogy az olyan sznoboknak mint, Te eladják a szart is, nem hogy eladják, de még többszörös áron, mint amennyit érnek. Igyad a 27 000 forintos borokat! Egészségedre!

6.Milano
Hagyjuk… Tanulj meg igényesen fogalmazni (ha már annyira igényesnek tartod magad és kritizálsz másokat…). Nem ártana egy-két könyvet is elolvasni, a sok discovery channel műsor bambulása mellett, amivel rajolhatsz a sulidban… (pff szánalmas)

7. BKV-s bejegyzés (Danny Diamond-nak)
Na ebből látszik igazán mekkora nyomi vagy… Ebben is csak az érdeket látod (minől több nőt szedj fel és dugj meg), nem a valódi segítséget, hogy esetleg mások is vannak, akiknek fontos lenne eljutni valahová, de mondjuk nem hordanak limitált edíciós (:DDDD ezen röhögtem a legtöbbet) cuccot. Segítek lefordítani, ha már neked nem ment: limitált kiadás, korlátozott példányszám. Jaj Te szegény… Egyébként szép az a bömös, de szart sem ér, mert semmit nem tettél le az asztalra érte… Kemény vagy!

8. Remélem a sok észheztérítős komment felnyitja a szemed (bár nem úgy tűnik), hogy jobb abbahagyni, letenni a billentyűzetet (ha pc-d van dobd ki, ha apple-öd van, mert hát miért ne az lenne…, dobd ki a picsába, amíg nem késő). Nem jó dolog, ha a butaság szorgalommal párosul. Jobb lenne ezt beismerned és nem azt a sok baromságot hirdetni, meg oktatni a baromságot, amiket itt leírsz.

Próbáltam finoman fogalmazni, de nehezen ment ennyi baromság mellett, amit leírtatok, elnézést, de nem bírom elviselni a tudatlan emberek okoskodását, se szóban, se írásban….

Jobbulást nektek!
A halálunk után a szemünkre nem nagyon lesz szükség, ezt viszonylag egyszerű belátni. De akkor miért vinnénk magunkkal, teszi fel a kérdést az EBAI, az indiai szemdonor szövetség, akik egy egész morbid sajtóhirdetéssel próbálják az embereket rábírni arra, hogy ajánlják fel…..