Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-= If =-

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tart a farsangi szezon, jelmezbálok időszaka. Ha meghívót kapunk egy szigorúan beöltözéses bulira, barkácsblog-olvasóként valami hobbihoz illő jelmezt kell viselni. Mérnök? Túl egyszerű, elég egy civil ruha, számológép és szakáll. Esztergályos? Ugyan! Svájci sapka, kék…..
Az ókori Görögországban egy nagyon kegyetlen eszközt találtak fel a bűnösök megbüntetésére. A bronzbika egy üreges, bronzból készült bikaszobor volt, melyben elfért egy felnőtt ember. Phalarisz türannosz vezette be a szerkezet használatát, de előtte még letesztelte - a bika feltalálóján. A bronzbika…..
Ákos interjúrészlete nagyot szólt, az indulatok elharapództak, a Telekom kiszállt a szponzorációból a koncert napján. Hogyan kellett volna ezt kezelni? Az ominózus interjúrészlet: - A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.  -…..
-= If =- 2015.12.17 17:18:41
@bgp: semmit. mindenkinek meg lehet a véleménye. ez csak vihar a biliben, mert vannak akik foglalkoznak ilyen hülyeségekkel.
-= If =- 2015.12.17 17:19:49
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
Most megmondjuk 690 ezer 2012.08.24 17:00:00
  Túlestünk ezen is. Megvolt az éppen aktuális nemzeti konzultáció, miközben már úton van - egyesekhez pedig már meg is érkezett - a miniszterelnök legújabb levele, ezúttal a munkahelyvédelmi akciótervről, amit pár nappal ezelőtt már kiveséztem itt a blogon. Több mint…..
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..
Tegnap, január 25.-én, túljutottunk a hangulatilag hivatalosan is az év legmélyebb pontjának tartott napon, és hogy tovább vigyem ezt az optimista gondolatmenetet, pár nap múlva itt a február, ami seperc alatt fog eltelni, és már itt is a tavasz... ...lehet készülni a nyárra :)…..
Bigyóblog Ninják és a Nexus One 2010.01.19 16:47:00
Ebben a Google-szponzorálta videóban ninják mutatják meg, hogyan kell kicsomagolni a Nexus One-t.Via Gizmodo..
A System Of A Down 2006 óta pihen, igazából nem is látszott, hogy ők a közeljövőben vissza szeretnének térni, viszont most Shavo Odadjian basszugitáros twitter-oldalán megjelent egy üzenet azzal a szöveggel, hogy: "Are u guys ready for System???" Hogy egész pontosan mit ért…..
A már jól ismert Dogfish Head Brewery szülötte a Theobroma nevű limitált kiadású sörkülönlegesség. Mindjárt megértitek miért különleges, akár történelmi szempontból, akár sörkuriózumként.  A sör megalkotása mögött egy rendkívül érdekes történet húzódik meg.…..
- Mi ez? - Kurva – vigyorgott Valagrózsa. Hátul a többiek félreérthetetlenül utalgattak a közeli jövő várható eseményeire. - Boldog születésnapot. - Hm... A lány kihívóan mosolygott. Kreol bőrén a vakító csipke ügyesen feledtette csípős kamionosszagát, Sanyi odalépett: -…..
Belsőség Csak kép és hang 2009.12.01 17:09:00
Tóth Zolitól kaptuk a videót, mondanom sem kell, hogy pár percre teljes lett a csend a szerkesztőségben, csak innen-onnan hangzott fel egy halk bammeg. Csikós látott már ezt-azt életében, de még ő is fátyolos szemmel nézte az alábbi videót. Nem is lehet máshogy, még akkor sem, ha…..
-= If =- 2009.12.01 21:54:13
Bigyóblog Zsebgyertya 2009.11.18 07:59:00
El tudunk képzelni olyan helyzetet, amikor nagyon nagy szükségünk van egy minigyertyára, mely kábé öt percig ég? Mondjuk, ha elfelejtünk gyertyát venni a szülinapi tortához? Vagy áramszünet idején. Vagy..   Szóval a gyufásdoboz alakú tartóban tíz darab minigyertya van,…..
Valójában nekem rögtön megtetszett ez a ruha, amint megláttam, mert biztos hogy minden ember rajtad fog gondolkodni!!!, ha megjelensz benne.Miért? Mert kíváncsiak lesznek melyik a te neved a sok közül, ami a ruhán van és azon kezdenek el tűnődni, hogy vajon melyik név illik hozzád a…..
Miért ne? A navigációs szoftverekből megismert egyenhangok ideje lejárt, semmi akadálya, hogy az ablaküvegre tapasztott GPS-ünk, illetve ebben az esetben Nokiánk azon a hangon szólaljon meg, amin mi szeretnénk. A videóban Bagi Iván ad ízelítőt abból, milyen lenne Orbán Viktor…..
Az előző esethez hasonló a mostani is: az MBT cipő lelkének nevezett szenzor Zsuzsa ötvenezres cipőjében is gyorsan tropára ment. A szerviztől másodszor is ugyanolyan hibásan kapta vissza, a cserére viszont nem hajlandóak. Úgy tűnik az MBT panaszkezelése nem túl gördülékeny,…..