Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Griffin

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri már eldöntötte, hogy nyáron elhagyja a Juventus csapatát, az ő helyét pedig Didier Deschamps fogja átvenni, állítja Pierpaolo Marino. A Napoli, Udinese és Atalanta csapatát is megjárt sportvezető jelenleg szakértőként tevékenykedik, a Tuttosport…..
Peter Griffin 2019.03.24 12:28:48
Októberben írtam már nektek a fiúról, aki gengszter rapperből nyuszikává változott. Fene se gondolta volna, hogy a történetnek lesz még folytatása. Azt meg főleg nem, hogy ilyen. Öt hónap csend után, az internetnek hála, ismét kereszteztük egymás útját. Borzalmasan rossz pókerjátékos válna belőlem,…..
Peter Griffin 2019.03.17 09:18:38
Kedvencem ez a blog, kiváló példa arra hogy egy élesebb elme milyen sikkesen és szórakoztatóan tudja szabotálni a saját működését, miközben elhiteti önmagával, hogy itten kérem komoly önfejlesztő munka zajlik. Az lehet az ember érzése, hogy nincs itt nagy baj, egy kompetens ember kisebb nehézségeiről olvashatunk könnyed vicces formában. Az írás nyelvezete azonban nagyon sokat elárul arról, hogyan is érzi magát eközben. Az ÖSSZES poszt úgy van megírva, hogy van valami esemény ahová a szerző valahogy odakeveredett, és miközben áthalad a színtéren figyeli mi történik körülötte. Minden amit lát, az szar, és azért szar, mert van egy olyan olvasata ami személyesen ellene irányul. Tulajdonképpen az a cselekmény, hogy akarat és kontroll nélkül sodródik a főhős, és amikor valami történik ő készen áll a jóra, de hát mit csináljon, mindig csak a szar jön. Pedig ha már tényleg ilyen jó szeme és esze van a főhősnek, akkor valami jót is észrevehetne néha. Vagy ne adj Isten, ítélkezés helyett elgondolkodni és más nézőpontból is megvizsgálni, hogy mi miért történik, akkor talán többet tanul az ember. Hiába az intelligencia meg a jó humorérzék, hiába jó megfigyelés és a helyes értelmezés, ha a végén mindig az jön ki hogy neked ez is milyen rossz. Scorsesetől az Ártatlanság kora, mindenképp ajánlom megnézni. Kiváló film és szinte egyetlen ebben a témában.
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
 ..
Peter Griffin 2017.07.20 19:21:31
Kedves aggódó anyuka

Első és nagyon fontos lépés, anyuka és apuka aggódásmentesítése, szabadon választott program kertében. Nyugodjatok le egy kicsit, félelem nélkül, tiszta fejjel gondolkodva sokkal könnyebb lesz reálisan értékelni és összehasonlítani az üzleti terveket.

Pénzügy 101:
Vázoljuk fel a konstrukciókat:

Uniqa Flex Invest Premium :
Erről azt tudjuk hogy nagyon kedvezőnek tűnt. A nevéből kiderül, hogy Prémium befektetők lettetek, más is büszke lenne.
Havi befizetés 15.000 Ft vagy 17.500 Ft vagy x Ft 10 évre szerződve.
Végigfizetve a 10 évet akár befizetés körüli is összegre számíthatunk, idő előtt kiszállva pedig garantált hatalmas veszteséggel zárhatjuk a prémium üzleti kalandot.

Generali Biztosító gyermekmegtakarítási portfóliója:
Erről azt tudjuk, hogy tanácsadó szerint sokkal kedvezőbb, elavult "Uniqás", mivel ez egy fejlettebb konstrukció. Posztoló eloszlatja a kétségeinket és megerősíti hogy tényleg létezik ez a hihetetlenül kedvező üzlet. Sőt, ő még ennél is tud jobbat.

Exkluzív: Még kedvezőbb

Nézzünk meg egy száz éve is elavult konstrukciót, a malacperselyt havi 10000 Ft al:
Havi befizetés: 10000
10 évig fizetve 120x10000 = 1200000 garantált összeg
Tesztőlegesen változtatható, megszüntethető, befizetett pénzünket garantáltan hozzáférhető

Ezek alapján:
Unika prémium: 10-év után legjobb esetben kb visszakapjuk a pénzünket, és ezért cserébe vállaljuk hogy nem teljesítés esetén befizetésünk nevetségesen nagy százalékát otthagyjuk unikáéknak.
Generáli: Ez annyira fejlett, hogy náluk számok már elavultak
Exkluzív: ...
malacpersely : Itt érvényesül egy két elavult törvényszerűség, kb elég ennyivel tisztában lenni mielőtt döntést hozol

Befizetés + Haszon(kamat/profit) = Kifizetés
Kockázat : Haszon

Aki a felső egyenlet adatait nem tudja neked megadni szigorúan SZÁMOKKAL, és nem lózungokkal kifejezve, azzal ne köss üzletet. Kockázatról is kérj részletes tájékoztatást, és mivel a hosszútávú megtakarítás a célod, szerintem érdemes biztonságra és a kiszámíthatóságra helyezed a hangsúlyt. Sokkal többet ér hogy nem kell idegeskedni éveken keresztül.
Harminchat éves lettem én, meglepetés e költemény....Hogy milyen érzés közelebb kerülni a negyvenhez, mint a harminchoz? Szaaaaaaaar.....khm....akarommondani: nem túl kellemes. Azon gondolkodtam, felvállalnám-e magam smink és filter nélkül, mint D. Tóth Kriszta. Ha úgy néznék ki 36 évesen, mint ő 42…..
Rengeteg kritikát kaptam, hogy én milyen válogatós, rosszindulatú némber vagyok, aki nem érti meg a férfiakat. Ez az utóbbi valóban így van, de közel 36 évem alatt már sikerült ebbe végérvényesen beletörődni. Olyan ez, mint egy kád forró fürdő. Belemerülsz, élvezed, de ehhez nem kell…..
Comic time, people!..
Peter Griffin 2016.11.13 21:10:17
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..
#1. Így hajtogathatod össze a frissen mosott pólóidat pillanatok alatt. #2. Így készíthetsz tökéletes tükörtojást egy kis hagymával. #3. Így csatlakoztathatod a vezetékeket; tuti nem fognak szétcsúszni. #4. Így hűtheted le pillanatok alatt az üdítőt, sört, bort, stb. (Tekerj rá vizes…..
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Peter Griffin 2016.02.09 09:29:21
Abszurd elemekkel tarkított sztori következik egy tíz perces zuhanyzástól kinyúvadt vízálló óráról. A gazdája, Gergő vagy valami zen-budhista vagy valami régivágású úriember, különben biztosan nem tudott volna egyetlen káromkodás nélkül befejezni egy…..
A metálzenekar ezt az üzenetet posztolta a Facebookra: Egy szomorú hírt kell megosztatnunk veletek. Nehéz szívvel, de közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy öt év munkája után befejezzük a Leander Rising pályafutását. Viszont nem hiphop lesz vége, lesz…..
Hétfő reggel van, de azt hiszem nyugodtan kioszthatjuk az eheti Tuskó Oszkárt. Bp.1125 Nógrádi úti CBA 2015 05.09. Mikor felhívtam az eladó figyelmét a penészes árúra azt válaszolta,hogy még nem járt le a szavatossága! Ez akár igaz is lehet,de az sem szokta őket…..
Peter Griffin 2015.05.11 14:35:30
"Nagy valasztekban talalhatoak minoseges szabadidok,cipok stb!Top markak,Bomba aron" - hülye, akit ez nem győz meg arról, hogy itt kell Nike és Adidas cuccokat vásárolni! Laciék bedőltek, de talán jobb egy cipővel bukni most, mint egy akciós elektromos fűrésszel évek múlva. Az okos…..
Na, most légy okos Domonkos! Ki a hülye? Az utas, aki bevette, hogy elég egy eltépett jeggyel utaznia (mért is lenne elég? azt bárki, bármikor eltéphette volna, se dátum, se semmi nem bizonyítja, hogy ő hol áldozta fel az utazáshoz) vagy már megint a BKV, mert nem ellenőrzi a…..
A Civilization játéktörténeti alapvetés, ezt az is bizonyítja, hogy a folytatásai és különféle verziói milyen szépen virágoznak, néha egészen furcsa formában. Korábban mi is írtunk az emberről, aki több mint tíz évig játszott egy Civ II-partit, és sikerült állóháborúvá…..
Peter Griffin 2015.03.08 17:31:49
@kukatr: Korea nem hiszem hogy a turtle shipek miatt kemény, hanem inkább a nagyon durva durva science bónuszai miatt. Ha nagyon izoláltan kezdenek és nem sikerül őket gyengíteni a játék első felében, akkor nem nagyon lehet őket utolérni. Ráadásul ők a legtöbbször a rationalism ágra mennek rá, amivel végleg állva hagyják a világot, míg a többi AI valamiért ritkán választja ezt az ágat. Legalábbis abban a verzióban amivel én játszottam, lehet azóta változtak a dolgok.
Hogy mi a mezőgazdasági gépek királya, arról az örökkévalóságig lehet vitatkozni. Az önjáró permetező biztosan dobogós versenyző: magas, mint egy gördülő ostromtorony, kitárt karjaival szélesebb, mint bármi más mozgó dolog a földeken, és a ledes megvilágítású fúvókák…..
Peter Griffin 2015.03.08 10:55:00
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Amikor a nagydarab, a lábán sarut viselő kovácsember (olyan nagylábujj-bedugós bőrből készült lábbeli, amilyet eddig csak a nagyon elvadult német turistákon és egy szakállas, Marci nevű masszőrőn láttam) a Következő! című új MTV-vetélkedő nyolcadik perce körül nagy…..
Peter Griffin 2013.09.02 16:21:24
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
Nyitom ki a postaládát, dobálom a halom szórólapot a szemetesbe, azért rájuk szoktam pillantani. Ilyenek vannak: Gázszerelő. Köszönjük, nincs gáz az egész házban, csak a házközponti fűtéshez. Magánszemély lakást venne ebben a házban. Bedobva a környék összes házába.…..