Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demonPulvisculus

60 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ohana.blog.hu Családos arc 2015.01.14 10:38:36
A mozi mára már csak erőszakos,A tévé pedig a szextől zajos. Amire célzok az az érdem,Mi divatjamúlt és nem is értem... Mázlis ez családos arcOptimista pofa,nyerítő oldalbordaanya, apa, babanincs itt harc! Ő családos arc!      ..
      Mindenféle nevelés alapköve az akarat ráerőltetése az egyénre, hogy kívánatos viselkedésmódot érjünk el nála. Egyfajta verbális vagy non verbális erőszak, ami a kívánt eredmény elérése érdekében szelíd, rávezető tettekben avagy  a korlátok megszabásában…..
          A cigók lopnak, a niggák büdösek és orbitális nagy fasszal rendelkeznek (vannak nők is, orbitális nagy picsával), a sárgák beteg állatok, a lepényképű kínaiak minden szart megesznek, a digók hangosak és mutogatnak, a ruszkik alkoholista komcsik, a raszták…..
  Mit csinálsz már megint? Hogy állsz? Hogy ülsz? Hogy élsz? Hogy nézel? Mi jár a fejedben? Mit beszélsz? Jó lenne megúszni mi? Hazudj valamit köcsög, már úgy is rutinból megy! Nem érted ugye? Ez nem csak azért van, mert alapvetően egy hülyegyerek vagy, nem-nem, nem azért.…..
demonPulvisculus 2014.12.25 18:29:33
demonPulvisculus 2014.12.26 08:59:04
Ohana.blog.hu Másvilágon 2011.05.15 18:19:00
Orkok, gnómok, trollok, ezrek.Belevesznek,belevesznek.Merevedett megemberek,Én sem merek,én sem merek.Ocsmányságtok szörnyű átok,Mire vártok?Mire vártok?!Tünde-pár a sivatagban,Rím a ragbanrím a ragban.Fáradt, érett végtelen,égtelen,csak égtelen.Könnycsepp gördül ajkadon.Majd…..
Ohana.blog.hu Taszít 2011.03.27 11:33:00
 Hajlítsd meg párád,nem szégyen az.Valamiféleképpena végbelemmel függ össze ez az egész.Nincsen, már nincsen.Felejteni kár,akarni muszály.Nem is tudom,a végére érek-e valaha is...Szótlanúl,végtelenűlhajlitom csak párám.Sarokba zártam magam.Élet ez is.Diagrammban…..
Ohana.blog.hu Élő adás 4. 2011.02.17 08:36:00
Nagy város, nagy állomás. Kövek zúgnak az ablakokon. Gyermekek mindenütt, több százan, ezren. A peronokon, a sínek között, a rozsdavirágos vagonok tetején. A legidősebb sincs tíz éves, kezükben öklömnyi zúzalék, karjukban lendület, arcukon torz kínvigyor. Ruhájuk rongy,…..
Ohana.blog.hu Élő Adás 3. 2011.02.07 11:49:00
      Anya öreg. Monique középkorú. Az Angyal fiatal. Ráncok, izmok, csontok. Őszen, barnán szőkén. Tél, nyár s a dermedt tavasz. Anya figyel, Monique susog, Angyal zokog. Ölelésük hamvadó gyertyacsonk. A szoba halovány. A padlón puha perzsa, a falakon képek. Anya gyermek,…..
Ohana.blog.hu Élő adás 2. 2011.02.01 14:31:00
Ragyás. Magas vékony férfi. Kora meghatározhatatlan, hosszú haja örökké zsíros s az arcába lóg. Bőre barnába hajló, apró mélyedésekkel és vörös foltokkal teli. Kezei eresek, mozdulatai akár az árnyék: finoman íveltek, halkak és megfoghatatlanok. Ruhája örökké viseletes,…..
Ez a macskás kép nyerte a XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat egyik kategóriájának első helyét. 13 kategóriában lehetett nevezni, és négy fordulón kellett túljutnia a fotó készítőjének, Huszti Istvánnak, aki az Index fotósa. A XXIX. Magyar Sajtófotó Pályázat díjnyertes…..
demonPulvisculus 2011.01.31 18:04:45
Ohana.blog.hu Élő adás 1. 2011.01.31 16:53:00
„Ördög és pokol, remélem tudod ki vagyok én. Ördög és pokol, ez a játék nem nehéz.” Ez volt a jó öreg Tátraitól az ördögi szimpátia. Ez itt a Remény Rádió, én pedig Takács Dani vagyok, még mindig. Szerda van, már ha érdekel valakit, kettőezerhuszonkettő február…..
Ohana.blog.hu magamban 2011.01.15 13:04:00
    magamban beszélek, ebből is megélek mondta, elrontotta, kiáltotta (kirántotta), tartotta, alkotta, lerakta a fal mellé, hogy csökevényesedjen magának, rárántotta vállát s mosolygott igen fel sem eszmélvén öntudatlanságára küszöbökön táncolt, Oh igen, a végzet mocsarai…..
Ohana.blog.hu Csorbacsőcsavar 2011.01.07 19:54:00
   Holtakat ölnék Élőkért halnék. Fojtanám mind, ki kicsoda. Számolnám vérét, merném mohon. Árnyéka lennék sunyin, lopakodón.   S most, hogy csak harapnám mi lélek Ráncba recseg haragom, fertelmemben félek. Vigyorog e bősz bohóc, számolja még mi van, Hullákat…..
Ohana.blog.hu Egy szobában 2010.12.25 08:32:00
  Karácsony   Álmosan üvölt e nyár a horizontfelől.Mélabús, szomorkás holt pontjátszikveled.Fekhelyedcsupán menedéked,holbámulhatod az akarlak-plafont,holsápadt arcod vár tízezer pofont,holcsak te vagy s belső sivárságod,holmajd elalszol halkan s meglátodez…..
Együtt menjünk, s érezzük mind, mi jó,Gyermekek könnye: megannyi tiszta tócsordogál velünk, s ekkéntszívünk is egy: egyként szeretünk,Szeretni, s szeretve lenni: csupán ennyi e kegy.Fogadd el, ha búsként kiállt rád, ki más.Lenne itt egy kérdés: valóban felemás;Bűnös -e…..
Ohana.blog.hu Barátságból 2010.11.02 09:41:11
 Mindössze fáj, <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> hogy ilyennek látlak.Bánt tudod, hisz elhagytak a bátrak.Érzem én is, érzem ezt a bűzt,ám ez ok kevés, hogy fűzve űzdaz álmot,mely egyre csak fáraszt.Senki se kérte, hogy ezt az utat…..
Tán súly ez, mi szerelembe húz? Nyeldeklő bűnöm e verembe összezúz? Megleled-e azt, ki valóban hisz? S száradó szemed igazán odavisz? Csalódásid csillámló élted merít. Virága vér: villámló valóra hevít. Szeress csak, bármerre is legyél; edd ki hegeim, itt van: edd még,…..
Ohana.blog.hu Kerék 2010.09.16 21:15:00
         Nincsenek végpontok, csak folyamatok léteznek. A végződéseket az emberi szubjektivitás hozta létre. Ezeket az ellentétpárokat különböző korok és különböző helyek különböző kultúrái alakították ki, különbözőféleképpen; ám nagyjából hasonló érdekek…..
Ohana.blog.hu Mai Koan 2010.09.15 07:35:00
 Kik A Zombik?  Mit Csinálnak? Miért Csinálják? ..
 Életem legelső napja ez. Itt és most vagyok: kapud átereszt. Cseppjeid simulnak orrom hegyén minden változik, minden a helyén. Partodon állok, takaródon fekszem, Kedves, kedves: ím melléd heveredtem.   Arcod fényében merítkezem, vak voltam, s most szorítod kezem. Nap, hold,…..
  Ismét itt. Itt vannak, az arcok, elnyűttek a helyek, marcangolt karc-harcok. Ragyogjatok csak rám hajnali fények, sehová sem értek. Sehová sem értek, mit értek, semmit sem értek.     Könnyeik csorognak szemeik üvegén, Nincs bennük részvét;sem én csak én. Arcom…..
Ohana.blog.hu parton 2010.08.18 09:00:50
meredély éjjelen szédelegsete, sötét rostban szépeleglibben e kéj,meredély. sekély értelem, vértelen félelem.ugrik és élez a vélemény. Sarka sárba sercennem is fog elgondolkozni soha ezen a percen. ..