Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaveAir

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem múlhat el az év úgy, hogy nem értékeltük az év videojátékos termését. Szokás szerint Mazurral és Sasával ültünk össze, hogy saját toplistáinkat ütköztessük. Nem meglepő módon összességében az Elden Ring lett az év általunk legjobban megbecsült játéka, ezen túl viszont elég színes listáink…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Kevés ember fordult meg annyi helyen a játékipar környékén, mint Daubner "Dauby" Tamás. Azzal kezdte, hogy hobbiszinten, illetve másodállásként játékmagazinokba írt cikkeket, aztán lehúzott hét évet a Digital Realitynél egyre fontosabb pozíciókban, majd jött egy igen neves játékokba bedolgozó…..
Elnézést #1: Volt némi kiesés, ezért bocs, az Indexszel történtek rám is hatással voltak közvetlenül és közvetve is, épp amikor kicsit hazalátogattam. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy a Checkpoint nincs veszélyben, nem is lesz - legfeljebb a blog fog elköltözni a blog.hu-ról egy másik helyre.…..
 Az úgy volt, hogy drága videojátékos podcastunkkal, a Checkpointtal augusztusban Soundcloudon túlléptük az egymillió hallgatást, és ebből az alkalomból megosztottuk veletek egy Mazurral turbózott, félig-meddig elhalt projektünket, a Képtelen Krónikát. Kicsit félve tettük ezt, mert komoly témát…..
Ha elég gyorsan olvasod ezt, talán még eléred a pár óra múlva kezdődő REC-et. Hogy mi a REC? A magyar esport retrós nyúlványa, a Retro Esport Competition, egy alulról szerveződő kezdeményezés, ami Wizard of Wor-, Mario Kart- és egyéb régijáték-versenyeket takar. A REC második évadját kezdte meg,…..
A klónok háborúja az A klónok támadása lenne, gondolom, ha már film és eposz, bár ugye animációs tévésorozat van/volt Klónok háborúja címmel, csak az nem film és nem eposz. ..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Még hogy nincs jó két fős társasjáték? Hah, de még mennyi van, nem is volt egyszerű kiválasztani hét kedvencet, mert van vagy 77. Nagyon különleges élmény kettesben játszani és még különlegesebb olyan játékkal, amit kifejezetten nektek terveztek. Nektek mik a kedvenceitek? Írjátok meg kommentben!…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
RaveAir 2017.06.12 10:32:44
Gyermekeknek készült társasjátékot könnyen találunk, de azon belül igazán remek darabot már nem olyan egyszerű. Van pár nagyon kellemetlen darab (pl.: az UndiGuszti elnevezésű rettenet), van nagyon sok középszerű, és szerencsére van pár egészen zseniális is. Nos, én most az utóbbiakból válogattam,…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
IDDQD Checkpoint 3x03: A BioWare 2017.02.26 22:52:54
Ti már várjátok a Mass Effect: Andromedát? Igen? Ez azt jelenti, hogy megbocsátottátok a haramdik rész végét? Ez is szóba került a legújabb podcastadásban, ugyanis a játék megjelenése kapcsán végigvettük a BioWare játékait és a hozzájuk kapcsolódó élményeinket, Baldur's Gate-től a SW: KotOR-on át a…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, eltelt két hét, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést…..
Legalábbis a 2. évad trailere felvillant pár őrült, vigyori fejet az Arkham Elmegyógyintézetben játszódó jelenetekben, és ott mintha a fiatal Joker is ott mosolyogna. De a dominaszerkós, ostorpattogtatós…..
A számos jubileumi, megajubileumi és millecentenáriumi adás után elérkeztünk a tizedikhez, amit úgy ünnepeltünk meg, hogy ezúttal egész jól sikerült a hang, mindenki olyan közel ült a mikrofonhoz, amennyire kellett, öröm volt vágni az anyagot. Vendégünk Horváth Norbert…..
Már kilencedszer jelentkezünk videojátékos podcastünkkel, amit az E3-ról frissen hazaérkezett Grath-tel vettük fel (megvágni aztán kicsit tovább tartott egy családi nyaralás miatt, bele is csúsztam a hétvégébe, de azért tartjuk a kétheti ütemet). Az adást nyitó hírblokkban…..
RaveAir 2015.07.13 09:48:11
Ha valaki lemaradt volna róla, Checkpoint nevű podcastünk mellett elindult egy spinoff, a Checkpoint Mini, amiben csak egy konkrét régi játékot vesézünk ki, illetve próbálunk ki újra, és nézzük meg, mennyire állta ki az idő próbáját. Ennek a vadhajtásnak rögtön a második…..
Igazából már a 3-4. adás környékén szerettünk volna kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, és olyan vendéget hívni a Checkpointba, akit nem ismerünk, de végül csak a hatodikra jött össze. Tihor Miklós lett a szerencsés, akivel nagyon jót beszélgettünk, és át is léptük…..
Imádom a képregényeket, de sosem tudok annyit olvasni belőlük, amennyit szeretnék. Éppen ezért kértem meg egy pár nálam szakavatottabb embert, hogy nevezze meg a szerinte legjobb Marvel témájú számítógépes játékot. Meglepetésemre nem a már korábban bemutatott Ultimate Alliance…..
No es facil Február 10. - 17. nap 2015.04.14 06:00:00
Reggel megáll Oscarék előtt egy taxi. Kiderül, hogy a tegnap leegyeztetett taxink jött, amivel holnap akarunk Havannába menni. Épp amikor kezdenénk bevetni Michael Flatley-s spanyol tudásunkat, hogy elmagyarázzuk a tévedést, kiderül, hogy pánikra semmi ok, a sofőr csak elhozta…..
No es facil Január 31. - 7. nap 2015.04.01 06:00:00
Eljött az ideje egy kis strandolásnak. Az egyik északi parti cayo (sziget), alig 60 km-re van Vinalestől, rádasul autóval el lehet jutni rá, így bérlünk egy taxit és egy órányi rázós utazás vár ránk. Igen rázós. Itt már minden jóérzésű pesti visszasírná a Fehérvári utat.…..