Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thoms

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú egy fanszőr fannal:..
A stockholmi Frantzén már új helyszínre költözése előtt is szinte tökéletes étterem volt, azóta viszont még magasabbra tették a lécet a belvárosi, háromszintes épületben, ahol a vendég minimum király... Képes beszámoló egy fantasztikus vacsoraélmény elejéről. Végre újra Világevő Vacsora!..
Subba Pápá 2018! 2018.12.31 23:59:00
thoms 2019.02.08 10:22:20
@KJ4prez: :D Szerintem elvesztettek a belepo jelszot. Massal nem tudnam magyarazni a 2 havi 1 bejegyzest :D
thoms 2019.03.09 22:44:14
@Atha: Havi 2-szer en is. Mar amikor volt ilyen sok poszt.....
Kevés szuperebb dolog van annál, mint hogy az utóbbi években a Balaton környékén lassan, de biztosan háttérbe szorul a klasszik zimmerferiizmus, és egyre több jó ízléssel megvalósított, elsősorban a helyi kultúrára és minőségi alapanyagokra építő szolgáltatás, szálló- és vendéglátó egység várja az…..
Naponta több hír is érkezik arról, hogy éppen mely országokban terveznek sztrájkot a Ryanair pilótái. Ennek pontos követésére nem vállallkozhatunk, de jelen állás szerint az ír, a német, a holland és a svéd bázisokon lehetnek törlések a következő hetekben. Ezek alapján nagyon pici a magyarországi…..
Elhangzott a Fidesz öszödi beszéde. Nem más volt ez, mint egy őszinte beszéd, melyet nem a magyar szavazóknak szántak. Öszödön Gyurcsány Ferenc nyíltan kimondta, hogy „nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet”. A Fidesz öszödi beszéde Altusz Kristóf - a Külügyminisztérium helyettes…..
thoms 2018.01.18 08:20:55
  Egy villamossági boltba igyekeztem eljutni a metróból, hogy a felújítás alatt álló fürdőszobánkba három új konnektort vegyek. Már az üzletbe tartva láttam, hogyan ülnek ruhakupacaik között a Haller utca irányába tartó hosszú folyosón az otthontalanok. Visszafelé bementem egy közértbe, vettem…..
thoms 2017.11.05 20:31:44
Az Orbán-kormány mögött nem hülyék dolgoznak, nagyon nem. Pontosan tudják, hogyan kell befolyásolni a közbeszédet, a választási rendszert, az egységnyi választópolgárt vagy éppen az ellenzéki politikusokat. Nem, nem zsenik, csak szépen, szinte kottából alkalmazzák a zsenik már létező elméleteit,…..
Nemrég a tusványosi fesztiválon meglehetősen szomorú képeknek lehettek sokan a szemtanúi. A hagyományosan fideszes fesztiválon megjelent egy fiatal lány, aki különböző témáktól motiválva próbálta az ott megjelent politikusok és szimpatizánsok tudtára adni, hogy nem feltétlenül elégedett Magyarország…..
thoms 2017.07.24 20:29:24
@Sörös Mérenc: alig várom. Lehetek én? Légyszilégyszilégyszi :D
Az elmúlt két évben elég sok jó film jelent meg a magyar mozikban, mondhatni a bőség zavarával küzdöttünk. Ezek között voltak olyanok, amelyek megfelelő elismerést kaptak a kritikusoktól (méltányolták színvonalukat) voltak amelyeket nem értékeltek helyükön (alábecsült alkotások) és akadtak olyanok…..
thoms 2017.07.22 22:07:07
@Túlélő ...: Igaz. Bár számomra egy fimnek egy és nem több kritériumnak kell megfelelnie: szórakoztasson. De hát mindenki más,valaki egy filmben a story-látvány-mondanivaló-karakterkifejtés-egyéni konfliktusokat keres. Hát egészségére. ;)
thoms 2017.07.23 14:57:18
@Túlélő ...: mielőtt ilyeneket kommenttelsz,légyszives olvasd vissza az előző hozzászólásaimat. Csak pozitívan... ;)
Van Xbox 360 konzolom, tisztelem, becsülöm mind a mai napig, számtalan felejthetetlen, gyönyörű órát töltöttünk egymás társaságában. De hát az idő elszállt felette, meg is döglött mostanra szegény, elvásott a merevlemeze. Úgyhogy úgy gondoltam ideje lecserélni az utódra. Hiba volt, sőt több annál:…..
Ezt a jó szokását lovagolta meg a Kétfarkú Kutya Párt azokkal a plakátokkal, melyekkel telepakolta az összes, számára elérhető felületet. A dolog ki is merül ebben, s pont ennyire vehető komolyan. Nulla mondanivaló, nulla megoldás és nulla értelem. A szomorú az, hogy mégis jobban teljesítenek, mint…..
Redzepi Nomája épp nem vezeti a World's 50 Best (régebben San Pellegrino) listát, de számomra nem kérdés, hogy a világ legjobb, legizgalmasabb és legnagyobb hatású étterme. Képes beszámoló és pár újdonság. ..
Subba Gáspár Coelho 2016.05.06 08:39:09
hajtás után faszkorbácsra is..
thoms 2016.05.07 03:33:37
@sulcus hazug gyáva szarkeverő:

Az állás pedig:
sulcus hazug gyáva szarkeverő 0:1 Világ
Rengeteg hely nyit a városban, nem könnyű szétválasztani az érdekteleneket a figyelemre méltóktól. Az alábbiak mindenképpen megérnek egy próbát! Van köztük új, van kicsit sem új, viszont újszerű is...
A Counter-Strike GO (meg a csé úgy általában) egy nagyon magas skill ceilinggel rendelkező játék. Ez azt jelenti, hogy rengeteg apró és kevésbé apró trükköt kell megtanulnia bárkinek, aki legalább csak középszerű akar lenni a játékban. Itt ugyanis semmit nem ér, ha tudsz…..
Itt a Lángoló Gitárokon nem igazán foglalkoztunk eddig a VIVA Comet díjjal, idei arculatváltásával viszont a zenecsatorna már nem csak a tiniknek próbál feltétlen szólni, és minél színesebb, élőbb akar lenni, amik közül előbbi csak picit, utóbbi valamennyire jobban sikerült a…..
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
Nyilván minden sikeres graffiti akcióról nem számolhatunk itt be, mert egyrészt egész nap posztot írhatnék, másrészt a blog.hu tárhelye is véges, pedig egy-egy akció - ha civil szemmel nem is, de - bizony édemelne említést, ellenben most inkább az apróbb bonyodalmaké a főszerep,…..
thoms 2009.08.22 08:46:51
Graffiti blog Virágörökség 2009.07.15 06:42:00
Az alább idézett komment a port.hu filmadatbázisában lévő Brüno c. filmhez tartozó hozzászólásoknak a gyöngyszeme. Elemző bevezetés helyett rövidre fogom, mert a szöveg magáért beszél. Annyit még érdemes hozzátenni, hogy az illető "Dboy" direkt ezért a…..
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
thoms 2009.02.05 12:54:13
@Valaki2:
1. ha kommentelsz másolsz, nem önkifejezés
2. köszönjük szépen, nem kell utat mutatni, mert aki komolyan csinálja, az nem hülyegyerek
3. 2külön dolog a virág-tépkedés, kukarugdosás
Kb ennyi...ha valaki nem él ebben, ne próbálja megmagyarázni a frankót...mert hiteltelen
További szép életet..