Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.A. Guy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Úgy tűnik, a nézők tényleg nem szeretik VV Shadit, a Való Világ ötödik kiadásának legutóbbi kiesőjét, aki VV Eszter, csöcsvillantós ügyvédnő ellen vérzett el a legutóbbi párbajon, mégpedig elég tetemes, közel 60 százalékos különbséggel. VV Shadi a kiesés után kicsit…..
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Subba Való Világ: Szinesfém 2011.09.18 21:28:00
"Óóó, van kilója vagy ezerötszáz..." VV Fecó a Villa fürdőszobájában, miközben párás szemmel méregette a csaptelepeket...
Egy versenyautó sokféle módon semmisülhet meg. Ha pürére törhetik egy versenyen, azt legtöbben úgy érezzük, hogy harcban, csatában esett el, és bár sajnáljuk, nem igazán marad meg. Ha viszont kigyullad, mindannyian megjegyezzük. Olyan értelmetlen dolognak tűnik, hogy valami…..
L.A. Guy 2011.07.10 17:51:37
@GYUSZI BACSl: és ráadásul barmok ülnek az olyan helyeken ahol ezt eldöntik, hogy szolgálatba állítsák az ilyen találmányokat.Vagy nem lettek a megfelelő emberek lekenve.Egyébként ez volt annak idején a Rubik kockával is.Azt mondták eladhatatlan játék.Hááát azt a sztorit tudjuk hogy végződött.:-D
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..
L.A. Guy 2011.07.08 14:42:02
@high up!: Hihg up gyere le a low down-ra ember!Viktor a rendszerváltás óta tényleg nem 5-ször hanem "csak" 4-szer esett pofára.Csakhogy a rendszerváltás óta ,amit fogadok hogy te is kibaszottul vártál,csak ez az eggy madár jelölteti magát miniszterelnöknek a FIDESZ-ből.Ilyen máshol a Világon csak diktatúrákban fordul elő.Ezek szerint komám vagy nem vetted ki a fejedet a seggedből vagy te is egy antidemokratikus, személykultusz imádó f...fej vagy.Ja és fogd már fel te barom ,az öszödi beszéd ugyanúgy vonatkozott a te Viktorodra ,ahogy az egész magyar politikai elitre,nem csak magáról beszélt a Gyurcsány.
L.A. Guy 2011.07.08 16:58:29
L.A. Guy 2011.07.08 17:09:09
@high up!: Hát én sem bánnám ha elmenne a faszba már ez a prosztó MSZP.Egy politikusa sem verseny képes.De ha pár év múlva a Ferkó csinálna egy pártot simán kiverné a Viktort a víz abban biztos vagyok.Csak még meg kell várni amíg az agymosott nép felfogja hogy most mivel tömik a fejét , vagy semmi sincs abból ami megvan ígérve.Akkor szerintem egy csimpánz is lefogja tudni győzni a FIDESZ-t.Na akkor viszont narancsot viszek a "búcsú bulira"
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
L.A. Guy 2010.12.20 08:15:57
@harpo: hát harpokám szerintem nem ugyanazokat a műsorokat néztük.A zsűri is komolyabb volt a Megasztárban.Itt egyedül a Malek-nak és a Gesztinek voltak meg a max pontjai hogy zsűri tagok legyenek.A Ferót nagyon bírtam a műsorban de nehogymár egy exrocker legyen a bíró egy könnyűzenei,pop vetélkedőben. A Keresztestől meg egyfolytában beteg voltam, főleg amikor a kamu sírást erőltette.De az hogy "Vastagcsabi" a legjobb énekes és benne van meg legnagyobb X fuck...tor ,hát szerintem az is egy gyenge mutatvány.Volna még mit írnom de sajnos mennem kell.
Van az úgy, hogy az embernek van egy lapátfülü, pattanásos arcú, de alapvetően jólelkű unkatestvére, András, és valahogy rá akarjuk beszélni a csajunk facér barátnőjét, a kikapós Esztert, hogy jöjjön már össze vele. Ilyen esetben az eufemizmus (érdekes arca van) bocsánatos…..