Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BLUNTSIDE

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A Biggie-akta 2011.04.07 11:57:00
Az FBI hozzáférhetővé tette a '97-es gyilkosság aktáit, megtekinthetőek itt. Kis érdekesség kedvcsinálónak: a kocsiban találtak (természetesen) egy zacskó füvet, egy pár tizenhármas méretű (magyar méretezéssel kb ötvenes) Timberland bakancsot és három Magnum márkájú…..
Jövőre nem csak a mozikban tűnnek fel az idegenek, de a tévében sem lesz hiány földön kívüliekből. A Falling Skies sorozat producere Steven Spielberg, aki mutatott már be védtelen-aranyos űrlényt és inváziós sereget is elhozott már a Földre. Ezúttal az utóbbiakkal lesz dolga az…..
Filmdroid Walking Dead 2010.11.17 21:42:00
Az alábbi Walking Dead-ről szóló írás egyik ismerősöm (Szecska/feriboi) tollából származik, köszönet érte. Well... Most így visszaolvasva kezdhettem volna szimplán egy „Nos” szócskával is, de szeretem az angol verziót, és most ez jött a kezem alá. Ezzel a rövid…..
Vannak, akik szerint nővel szakítani csak véglegesen lehet: megválni minden közös emléktől, teljesen megszüntetni a kapcsolatot, egyszerűen odébbállni egy bőröndnyi ruhával meg egy fogkefével. Valahogy így szakított a Word of Warcrafttal is egy 34 éves játékos, aki haiksterbnh…..
B-oldal 15000 BPM környékén... 2010.06.04 07:40:00
Nos, 15.000 BPM környékén valami megszületik, de aki hallgatja szerintem meghal. A speedcore miért van? A statisztikai összehasonlíthatóság végett a "normál" (hehe) hardcore 170 BPM környékén van.Igazi ballada, a bulik végének levezető kis melódiája. Halkan kapcsold…..
B-oldal Régi idők rockzenéje 2010.02.04 07:45:00
"Ó hol vannak már azok a régi szép idők. Én mondom néked fiam, akkor még tudtak zenét csiholni, hol volt még az a sok elektronikus vacak meg kütyü? Igaz, nem mondom hogy nem bélyeget nyaltak, vagy spanglit szívtak a nagy öregek! De hát így jön az igazi inspiráció, nem?"…..
Geekblog The Walking Dead 2010.07.29 08:45:00
Íme egy friss, nagyon élvezetes interjú a Walking Dead "atyjával", Robert Kirkmannel.Robert Kirkman szériája a 2003-ban megjelent első füzettel szimpla, de stílusos 28 nappal később-utánérzésként indult: a szolgálatteljesítés közben megsérült Rick Grimes rendőrtiszt…..
BLUNTSIDE 2010.01.13 13:15:33
    Ridley Scott mozis karrierje kezdetén szinte rögtön egy klasszikust hozott össze, a Nyolcadik utas: a Halál mindenhol nagy sikernek örvendett, a folytatáshoz mégsem kezdtek hozzá évekig, pedig gyakorlatilag tálcán kínálta magát a lehetőség, ugyanis a bolygón még…..
Most fejeztem be a Bolygó neve: Halált, hu, hát ez a film még mindig nagyot üt, kicsit félve is fogok kimenni a helyi vendéglátó egységbe ezután. Felötlött bennemm, hogy az alkotásban látott figurákról lehetett volna akár egy spin-offit csinálni, mint pl. A múmia visszatér után…..
Filmdroid 2 éves a Filmdroid!! 2009.11.02 12:30:00
Két éve nyitottam meg a Filmdroidot, hogy pontos legyek október 28-án köszöntünk be. Én személy szerint azóta közel 5000 posztot szültem meg, konkrétan 4955-öt.   Kezdetben a hírek még naponta csak röviden, összegyűjtve egy posztban voltak olvashatóak, kicsivel később…..
Filmdroid A valami (The Thing) 2009.10.26 20:59:00
  Jó rendező-e John Carpenter? Aki csak a legutóbbi műveit látta, mondjuk a Mars szellemei förmedvényt vagy a Vámpírok lagymatag horrort, az nem lehet túl jó véleménnyel az öregről. No igen, úgy tűnik Carpenter az évek során valahol, valamiképpen kiégett, elvesztette a…..
BLUNTSIDE 2009.10.27 12:46:08
Ritkán szoktam maradéktalanul elégedetten kijönni a vetítésről, pedig elég gyakran járok mozizni. Az pedig végképp ritkán fordul elő, hogy a film végén elszoruló torokkal, zsibbadtan lépjek ki a teremből és hosszú percekig zavarodottan támolyogjak az utcán, mert annyira hatása…..
BLUNTSIDE 2009.04.24 15:02:43
A Laid Back formációról lesz szó, de nem leszek olyan kegyes, hogy már most eláruljam, mit jelent a cím. Ez a dán banda háromszor okozott igazi örömet, és jól elosztották az életemben, nehogy nagyon összesűrűsödjön. A laid-back, azaz "hátradőlős" kifejezés…..
Mit csinál az utas, ha esik az eső és a megállóban ahol áll, van utasváró pavilon? Normálisabb utasok beállnak, hogy ne ázzanak szét, többiek esernyőt nyitnak, vagy állnak az esőben. Olvasónk szemtanúja volt egy eseménynek, ahol a buszvezető majdnem a megállóban hagyta az…..
BLUNTSIDE 2009.02.05 15:49:11
@Harmincas dógozó jómunkássembör:
A fiatalok ~30 év alatt suttyók, ha megvárom őket nem köszönik meg, még szemkontakt sincs (tisztelet a kivételnek). Az idősebbek ebből a szempontból nagyon udavariasak, rengetegszer van olyan hogy hátsó ajtón száll fel a futó mami/papi és a végácsin előrejön és hangosan megköszöni a kedvességet.

Én nem várom el hogy leszopjanak minden megvárás után de egy intés vagy biccentés jól tud esni akkor amikor az ember 7-8 órán át gubbaszt egy fülkében

Az integetésről: ha egyértelmű akkor jó, ha nem akkor viszont nagyon zavaró tud lenni (mit integet? megálljak avagy sem?). Ha vki el akarja engedni a buszt a legjobb a látványos hátralépés (ahol ez lehetséges).