Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quasar

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
quasar 2013.11.12 12:32:07
@Lencsés István: Én nem nagyon szoktam hozzászólni a kommentekhez, de szerintem te egy hülye vagy. Remélem, hogy a központozás és az ékezetek megfelelnek!
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
quasar 2013.03.22 12:30:51
@Kelly Pinkham: Meg zsidók olvassák.
Ha azt gondoltuk, hogy szanyi tibor beleszart a propellerbe, amikor elkezdte a havazás kapcsán a gazdákat szapulni, akkor nem igazán lehet mit mondani az MTVA (nehogy véletlenül valaki MTV-t írjon, megsértődnek) fent látható megnyilvánulására. (A legizgibb rész 2:20 körül). A…..
A negyedik alkotmány-módosítás a diplomáciában is nagy port kavart: Kövér Lászlót nem fogadja a bajor parlament keresztényszociális elnöke, Angela Merkel közös sajtótájékoztatóján Áder Jánossal kifejtette aggodalmát a kormány lépéseivel kapcsolatban, Erzsébet királynő…..
quasar 2013.03.14 17:46:13
@Balibgeczyk: Te nagyon sokat teszel azért, hogy kormányodat és pártodat minnél többen utálják ebben az országban. Gratulálok!
quasar 2013.03.14 17:47:34
@quasar: minnél = minél
Azok a történelem igazi aranykorszakai, amikor igazából nem történik semmi említésre méltó, az emberek nem háborúznak, nem öldöklik egymást, csak úgy elvannak, mint a befőtt. És ilyenkor a történetíróknak sincs miről írniuk. Hát ez a befőttes hasonlat illik Semjén Zsolt…..
quasar 2012.12.09 19:12:17
@szist: Te szerencsétlen! Ideplagizálom magamat a balaványról. Én legalább magamtól idézek, ami ugyan nem szép, de erkölcsbe és büntetőjogba legalább nem ütközik:

A konzulens megírta a patkány helyett, aztán szart rá és felhasználta maga is a szöveget. Nem gondolta, hogy valaha ennek a görénynek utánajár valaki. Ez van. Mind a kettő szopott. Kár védeni őket.
Egyébként meg maradjon a helyén. Pontosan reprezentálja a mostani politikai elitet és a kormánypártokat.
"Szent Mihálykor, a behajtás napján csak az a pásztor, aki elszámol." (O.V.)  De mikor lesz Szent Mihály napja? A ciklus felére a kormányzás szinte tudatosan és rendszeresen fölszámolta az összes vele kapcsolatos várakozást. A következő választás kampányára való…..
quasar 2012.10.27 08:12:08
@ariete: "oszt ki jön a helyére? Valami drogos? És az fogja mondani a parasztnak, hogyan kell termelni a kenyeret? "

Ez a ti bajotok, te szellemi nyomorék. Meg akarod mondani a parsztnak, hogyan kell kenyeret termelni.A tanárnak hogyan kell tanítani, az orvosnak hogyan kell gyógyítani, stb. A végtelenségig lehetne folytatni. Te (ti). Ki a f@sz vagy te, hogy megmondjad?
Olvasd a kormányhoz hű forrásokat, rögtön megtudhatod, hogy Orbán beszéde mennyire energikus és jó volt, a Kossuth téren lévő tömeg pedig simán hússzor (megjegyzés: az ötvenszer, százszor vagy milliószor is mehetett volna, ne romboljuk vezérünk tekintélyét, ha kérhetem!…..
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
quasar 2012.10.18 15:23:56
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Itt volt nekünk ez az olimpia, össznépi tévénézést okozva ezzel kis hazánkban. Ez mind szép és jó, hál’ Istennek nyolcszor is hallhattuk a magyar himnuszt, még ha elsőre, Szilágyi Áronnál a szervezőknek nem sikerült túl jól abszolválniuk azt a nehéz feladatot, hogy a…..
Jópofa ötlet a BKV meghekkelése, ám nem csak morális szempontból aggályos, a mateknak is ellentmond. Viszont egy dologra mindenféleképpen alkalmas lehet: edukációs pilot-projektként hamar be fogja bizonyítani, hogy miben rejlik egy biztosító valódi szolgáltatása. Pár nap alatt…..
quasar 2012.06.04 21:55:04
@forgalomkorlatozas: ezt a hülyeséget meg honnan veszed? Voltál te már Londonban vagy Párizsban? Nekem nem úgy tűnik.
A margitszigeti Palatinus óriáscsúszdájáról lehet szavazni a Budapest Gyógyfürdőinek honlapján. Hogy milyen következményekkel jár a nép szava, azt nem tudni (mint ahogy azt sem, hogy tulajdonképpen mi a nép szava, mert az eredmény állása nem jelenik meg szavazás után). Ettől…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Kumin szerint Ami a bankokat illeti 2011.08.12 11:45:00
Lehet, hogy rövid az emlékezetem, de én ekkora hullámvasútra devizában nem emlékszem, mint amit a frank mutatott az utóbbi egy hétben. Ha három hete valaki azt mondja nekem valaki, hogy „Fellélegezhetnek a frankhitelesek: 250-nél az árfolyam” címmel jelenhetnek meg cikkek,…..
quasar 2011.08.12 17:10:49
@Sztrapacs: "Egyéb iránt a banknak miért kéne kockázatot viselnie? Ha tőlem kölcsön kérne a haverom, azzal a feltétellel, hogy jövő héten visszaadja, de ha mégsem lesz rá pénze, akkor nem, és akkor elbuktam az összeget, nyilván nem adnék neki egy vasat sem!"

De bakker én fizetem rendesen, nem is vállaltam túl magam, de a köcsög bank (a haverom :)) emeli részleteket, mert más büdös haverjai nem fizetnek. Na ezért kellett volna megtiltani a bankoknak, hogy ilyen hiteleket helyezzenek ki azoknak, akik nem bírják a frank emelkedését. És ebben hibás bank is, ezért pedig fitenie kellene. Nekem. Mégpedig úgy bmeg, hogy az én törlesztőmet a frank emelkedésén kívül békénhagyja, és nem mindeféle kockázatok miatt rám terhel egyéb szaros költségeit.
quasar 2011.08.12 17:28:56
@Winston Smith: Na így kellene egy korm rendelettel betolni nekik a lompost. Rögtön visszavennének az arcukból (amit most ki se tolnak).
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
quasar 2011.05.11 12:01:49
@Tóta W. Árpád: "hanem mit csináljunk?

egyébként pedig az egyház által hirdetett szexuáletikát - házasságon kívüli kapcsolat tilalama és (hatékony) fogamzásgátlás tilalma házasságon belül is - maguk a hívők sem tartják be, legfeljebb töredékük. mégpedig nem alkalmi botlásként utasítják el, hanem előre megfontolt szándékkal, bűntudat nélkül.

hiszen baromság. vagy a vétel rossz, vagy az isten hülye. "

Árpád! Lehet, hogy igazad van abban, hogy a tiltás baromság, de az érved demagóg butaság.

Ezen az alapon engedélyezzük az élet elleni bűncselekményeket is, mert vannak, akik előre megfontolt szándékkal ölnek. Ergo nem jó a törvény.
quasar 2011.05.11 12:37:50
@lecsekkoltam: Persze. Pont, mint a cigányok, akik lopnak, a politikusok, akik hazudnak és a magyarok, akik adót csalnak.
Ez szimpla sztereotípia. Semmi más.
quasar 2011.05.11 12:45:01
@lecsekkoltam: Én is ezt mondom. :)
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Éljen az állami gondoskodás! Éljen a nagy közös! Éljen a szocialistábbnál is szocialistább jobboldali (muhaha) kormány! De különösen soká éljen Matolcsy György elvtárs, és az ő virágzó gazdasága! Vége van. Mármint a kínzó bizonytalanságnak. A Nemzet Géniusza…..
quasar 2010.11.24 21:07:07
Daniel Tello venezuelai blogger ráért, és kiderítette, a legutóbbi három negyedévre vonatkozóan ki adta a legpontosabb előrejelzést az Apple profitjára, bevételére, eladási adataira. A végeredmény ismét megmutatta, amit már korábban is tudtunk: az elemzők hülyék, a bloggerek…..
szamárSágok hihetetlen puzzle 2010.10.26 18:47:00
Ebben segíthetne valaki matekos, mert azt tudom hogy ez lehet de nem tudom miért.. Annó talán volt erről szó a főiskolán de akkor is. Vagy nem figyeltem oda, vagy mentem a klubba aztán valahogy elmaradt :)Na a lényeg valaki mondja meg, hogy ez hogy a fucking bullshit életbe lehet, you…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
A föld legtrébb dolga a pártállami múltat rejtegetni. Azon túl, hogy tök álszentnek de fölöslegesnek is tartom. Egyrészt mert előbb utóbb úgyis kiderül, hiszen pici ország a mienk. Másrészt meg mindegyik pártban ülnek a pártállam képviselői. No nem akarok megtisztult…..
quasar 2010.05.07 17:00:27
@alga79: Se nekem, se anyámnak, se apámnak nem 26-os cipőnk volt az átkosban. Érdekes módon - pedig elmúltam már 18 '90-ben - nem voltam KISZ tag és a szüleim sem voltak sem párttagok, sem KISZ-tagok. Ez egyszerűen arról szól, hogy ki volt-van-lesz akkora "féreg", hogy anno KISZ meg párttagként, most pedig valamilyen politikai szervezetben keresi az anyagi boldogulását. Ennyi.
 A többi képviselővel együtt Gyurcsány Ferenc is közzétette 2008-as vagyonnyilatkozatát (és feleségéét is). Miniszterelnöki fizetése bruttó 18 millió forint volt tavaly, amit feltételezhetően továbbra is jótékonysági célokra fordít. Az Altus ZRt. egyszemélyes…..
Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es…..