Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejhó a raszta

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dalma egy régi vendégem, aki volt olyan kedves és írt egy beszámolót a hegmintájáról még ezer éve....mivel még csak most rakosgatom össze a blogot, gondoltam mindent amit kicsit is érdemesnek tartok arra hogy fenn legyen azt felteszem. Ez a beszámoló is a tattooed.hu-n jelent meg…..
hejhó a raszta 2010.01.11 22:56:12
Mr. X már megjelenésében sem egy hétköznapi ember, az általa készített tetovlásáok, pedig egyenesen csodálatosak szerintem. Van valami a stílusában amiről nem tudom hgy miért jó, csak egyszerűen rohadt érdekes. Valami megfogott a munkáiban, mert egyszerre minimál és old school…..
hejhó a raszta 2010.01.11 21:35:27
Kerékagy Bike the Strike, Budapest 2010.01.11 14:12:00
Komolyan megszívatta a budapesti utazóközönséget a BKV, azzal hogy rossz időben sztrájkol. A hideg miatt a legtöbben valószínűleg autóval próbálják majd helyettesíteni a tömegközlekedést, amitől nemcsak hogy büdösebb lesz a város, hanem idegtépő dugókat okoz. A…..
hejhó a raszta 2010.01.11 17:14:32
Sorozatot indítunk, amelyben sorra vesszük a kisebb-nagyobb javításokhoz elengedhetetlen, vagy legalábbis ezekhez komoly segítséget nyújtó, relatíve olcsón beszerezhető szerszámokat, eszközöket. Volt nekünk már WD-40 napunk, ahol kissé belemélyedtünk az "ezerfunkciós…..
A brit Királyi Posta úgy döntött kiad egy különleges bélyegsorozatot, amin korszakalkotó brit együttesek lemezeinek a borítói szerepelnek majd. Többek között olyanokkal lehet majd ezentúl levelet feladni, mint a Led Zeppelin negyedik lemeze, David Bowie Ziggy Stardustja, a Rolling…..
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
A hatvankettes és a hatvanhatos vb gépfocija után újra visszatért a szellem és a látványos támadójáték a nemzetközi futballba, ezt testesített meg az 1970-es brazil válogatott, az egyetemes labdarúgás vitán felül legnagyszerűbb csapata. Listákat gyártani, különböző…..
A 2009-es év a sci-fi mint műfaj visszatérését hozta a mozivásznakon, azonban kevés volt az olyan alkotás, amely minden tekintetben kizárólag sci-fi hagyományokra építkezett volna, nagy hangsúlyt fektetve a műfaji szabályokra és tudományosságra. Duncan Jones kis költségvetésű…..
hejhó a raszta 2010.01.03 01:41:35
        *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
Rossz az, aki rosszra gondol. Könnyű lenne ennyivel lerendezni ezeket a reklámokat, de azért látva őket kis kiegészítésre szorul ez a bölcsesség. Merthogy ezekből kiindulva az az igazán rossz, aki félreérthető reklámokat vagy hülye termékeket talál ki, amelyek láttán…..
hejhó a raszta 2010.01.02 16:37:03
addict Újévi fogadalomgenerátor 2010.01.02 12:43:00
Olyan kellemesen lassú tempóban kezdődött az új év, hogy egy csepp kedvem sincs még komolyabb témákkal foglalkozni. Maradjunk ezért inkább a könnyedebb dolgoknál, és nézzünk meg egy oldalt, ahol azoknak nyújtanak segítséget, akik nem tudtak semmit kitalálni eddig, amit…..
hejhó a raszta 2010.01.02 16:25:55
Angol cím: Peter's daughter Magyar cím: Peter lánya Leírás: Miután magához tér a kómából, Meg szerelmes lesz az egyik kórházi ápolóba. Peter, aki mindvégig őrködött Meg felett, nehezen viseli a kapcsolatot. Brian és Stewie vesznek egy romos házat, amit megpróbálnak…..
Francis Ford Coppola cége beperelte a Vinocor USA csomagolástechnikai vállalatot. A vád az, hogy a Vinocor által szállított különleges palackok és csavarzárak hibái miatt 660 ezer palack bor ment tönkre. A Napa County bíróságra benyújtott vádirat szerint gyakorlatilag a teljes…..
Mindig is szerettél volna a tetrissel HD minőségben játszani? Igen? Akkor te mazochista vagy. Ha kipróbálod a Tetris HD-t, tudni fogod, miért mondom ezt. A pontszám az ötletnek jár. (Külön főhajtás Pozsi előtt, aki a fenti képet létrehozta, azóta pszichiátrián kezelik.)..
hejhó a raszta 2009.12.10 02:16:03
Nagyjábol 165 millió forint körüli összegért vesztegetik ezt a londoni kérót, szerintem nagyon fasza! Mondjuk max két hét után már tuti nagyon unja az ember, hogy az egyik szobából a másikba lépcsőn kell mennie, de mindenképpen megvan a maga…..
hejhó a raszta 2009.12.09 14:14:54
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
hejhó a raszta 2009.12.08 22:04:58
Nem könnyen találtam ki, hogy mi legyen a köret a sajtos, tejszínes csirkemellhez. A rizs mindenképpen jó, de ahhoz nem volt kedvem. Jó még a krumplipüré is, de úgy gondoltam, abba kell valami többlet is. És mi legyen még; volt maradék sült tök a hűtőben, miután már frissen…..
hejhó a raszta 2009.11.27 16:06:05
Ezúttal oriza triznyák vállalkozott arra, hogy a hivatalok elmaradhatatlan és kikerülhetetlen személyiségét, az idősödő hivatalnoknőt tárja a nagyérdemű elé. A jellemzés annyira pazar, hogy nagy hirtelenjében nem is tudok mit hozzáfűzni. A hivatalban dolgozó idősebb nő…..
Kivételesen nem azt tárgyaljuk ebben a posztban, hogy mások tulajdonának rongálásán mit esznek, hanem hogy tényleg. Októberben jelent meg a Thames & Hudson gondozásában King Adz gasztro-útmutatása a városi művészetek lelkeinek, legyen szó akár divatról, zenéről, vagy éppen…..
...azaz itt egy újabb  Bitch Slap előzetes, a produkcióban az alkotók a 70-es évek B filmjeinek a hangulatát próbálják visszaadni.  Julia Voth, Erin Cummings, Ameríca Olivo játsszák a főbb szerepeket, de feltűnik  Lucy Lawless is, akit a Xéna sorozatból ismerhettünk,…..
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Angol cím: Stewie Griffin: The Untold Story Magyar cím: Stewie Griffin: Az elmeséletlen történet Leírás: - Letöltés (szinkronos DVDrip):   28:     29:     30:     Nézd meg most: (nemsoká)..
Nagy-Britanniában a médiafigyelem középpontjába került az a probléma, hogy a fiatal lányok körében eddig nem sikerült vonzóvá tenni a kerékpározást. Egy országos vizsgálat szerint a fiúk átlagban 220 kilométert tekernek évente, a csajok viszont csak 38-at. Egy lányok körében…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
hejhó a raszta 2009.11.17 11:46:20