Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holex20

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor csúnya leckét kapott az élettől, mégpedig azt, hogy egy napig se hagyjuk az autót biztosítás nélkül, mert tuti, hogy abban az egy napban fog történni vele valami baj.2 hete volt egy 3+ milliós autóm. „Lecseréltem” egy kőkemény tapasztalatra: semmit se bízz a…..
autózz! Húzz a külső sávba! 2011.02.04 08:39:00
Minden második hónapban akad legalább egy olyan poszt, amiben a jobbra tartás a fő téma, ezek közül is a leggyakrabban emlegetett hely az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalának a három sávos része. Laci is itt húzta fel magát sikeresen még jópár héttel ezelőtt. Vagy…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
holex20 2011.01.07 18:23:42
@fda: Gondolom te éjjel nappal teljes teljesítményen használod a motort. Mert csak ebben az esetben lehet helyes a meglátásod...
Jól a délután végére csúszott a mai poszt megjelenése, de ha minden jól megy, akkor megéri, hogy most várnotok kellett egy kicsit, többet egyelőre nem árulok el... De akkor jöjjön is a lényeg: Lionking olyat élt meg, ami itt a blogon is visszatérő probléma és sajnos számos…..
holex20 2010.11.26 14:10:07
@Comandante en Jefe:
de vezetek ;)
holex20 2010.11.26 14:11:16
@jelentéktelen alak:
"Nem kell?

Ha egy kamionnak ad előnyt aki megállt, menjél nyugodtan el mellette! De csak, ha kamionnak! Ha gyalogosnak adott előnyt, akkor tartsd be a KRESZt! Másnak ne csinálj bajt! "

Lásd 14:08:59
holex20 2010.11.26 14:50:07
@CANCELLED: "gyalogosnál kell, udvariasságnál nem kell. pont. "

Na igen, én is erre akartam kilyukadni :)
autózz! Ennek mi értelme volt? 2010.11.15 14:31:00
Én tulajdonképpen az eddigi sztorik után már csak költői kérdésnek tekintettem 1kutya levelében azt, hogy tényleg van-e ilyen hülye, mint akiről írt. Az esetek 99%-ában valószínűleg akkor is igazam lenne, ha az igent még a történet elolvasása előtt vágnám rá. Ez a mai sem…..
Mindennapravalami Autó vs. Busz 2010.09.24 00:58:00
Egy cikket olvasgatva eszembejutott valami. Tényleg igazat írnak? Számoljunk! (Tényleg most kezdek el itt élőben számolni, nem tudom mi lesz a vége.) A busz bérlet ~17 000 forint egy hónapban. Az 204 000 forint egy évben. Ehhez még jön az, hogy havonta mondjuk mennék 10x…..
Ha valami eltér a megszokottól a közlekedésben, az emberek egy része végtelen ciklusba kerül és lefagy. Aztán egy idő után rájön, hogy valami mást kellene megpróbálni, de különösen nehezített pálya, ha mások is vannak a környéken. Zoltán olyan kereszteződésben járt…..
A Homáron keresztül Ágnestől is értesültem a lenti esetről, Bence pedig közvetlenül nekem írta meg a sztorit még nagyobb részletességgel, úgyhogy az ő levelét olvashatjátok alább. Ha anyagi kárral járó balesetet sikerült kifognotok, sose hagyjátok, hogy rádumáljon a vétkes…..
autózz! Anyukám, a gyorshajtó 2010.09.03 12:15:00
Pont Rácz Tamás aktuális rendőrös-büntetős kalandját olvastam Tibi levele előtt, úgy látszik, az ilyen problémák sem egyedül járnak. Több rendőrtől hallottam már vissza azt én is, hogy nincs kiadva kvóta, de az alapján nézik, hogy dolgoztak-e, hogy mennyi büntetést osztottak…..
holex20 2010.09.03 20:29:47
@KaPé: 18 nem 49. Tudom, hogy okokodás, de ha te okoskodsz, akkor én is...
holex20 2010.09.03 20:31:29
Ismét egy jó kis KRESZ-es sztori, ezúttal mr_x-től. Mindenki nyissa ki a könyvet és lapozzon a 34.§ 8. bekezdésének e pontjához. Érdekes helyzetbe kerültem tegnap. Már volt itt pár napja hasonló, de ez kicsit más szemszögből mutat egy szituációt. Adott egy T kereszteződés,…..
Mostanában leszoktam a rendőrök cseszegetéséről, van elég baja a renoméjával nélkülem is a magyar rendőrségnek, most viszont meg kell, hogy szakítsam eddigi önmegtartóztatásomat. Ma is egy olyan levelet kaptam Quinntől, amit önmagában nem tennék ki, csakhogy mikor megnéztem a…..
holex20 2010.08.13 22:23:27
@SilentSound: Nincsenek meg az eredeti képek? Bizisten feljelentem (az elsőt legalábbis).
holex20 2010.08.14 12:50:44
@SilentSound: Meg is adom, ne aggódj. Azért a pofátlanságnak is van határa.
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
A két nappal ezelőtti poszt bevezetőjében nagyjából összefoglaltam, hogy mi a véleményem arról, amikor valaki annyira leszarja a saját környezetét, hogy az autó ablakán át is simán kidobálja a szemetét. Gábor ennek a tegnapelőtti írásnak a hatására küldte el a lent…..
holex20 2010.08.11 14:16:55
@Marcellusca: "Legalábbis a magyar biztos, mert nyugatabbra nem ezt láttam. "

Én meg most jöttem haza Görögországból a határnál egy svájci állt előttem és hol a cigicsikk, hol a nejlonzacskó, hol az üdítőspalack repült ki az autóból. Ja és a legszebb az egészben, hogy 3 gyerek ült hátul. Szülői példa rulez...
autózz! Családi motor 2010.07.18 13:36:00
Olyan kép már jó sokszor volt a blogon, amin egyértelműen látszik, hogy jogtalanul foglal el valaki egy vagy akár több, a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet. Persze ezt még ki lehet magyarázni, hogy pont most vitte be az illető a nagymamát a tolószékkel, vagy hogy a…..
Az egyik olyan témáról lesz most szó, ami különösen fel tudja nyomni az agyvizemet, az ittas vezetésről. A média csak akkor foglalkozik ezzel a sajnos mindennapos témával, ha egy stólbuci megnyomorít vétlen embereket, aztán eltelik egy pár hét és a szúnyogirtás is érdekesebb…..
Mikor először megláttam, amatőr kütyümániásként egyből elkezdtem rá csorgatni a nyálamat, mert ez az autós gps egész egyszerűen - hogy a cím analógiáját vigyem tovább - állatul néz ki. A tesztek már közhelyszerűen a navigációk ájfónjának nevezik, annyira letisztult és…..
holex20 2010.07.15 18:19:28
Nyilvánvalóan az a magyarázata a Trixi78 levelében foglaltaknak, hogy strandra az emberek nem visznek magukkal karórát, ezért nem tudják, mennyi az idő. Aztán egyszerre csak észbe kapnak és felelősségteljes emberekként hanyatt-homlok rohannak haza megetetni a jószágokat. A tegnapi…..
Más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy miért volt ilyen vakmerő, aki a lenti képeken látható autót vezette, mert nekik van kilenc életük. Biztos még nem használta el mindet. Tibor int mindenkit óvatosságra, aki esetleg találkozik vele az utakon. A pofám leszakad az…..
Nem csinált nagy titkot Gera abból, hogy gyorshajtott autópályán, még ha nem is olyan sokkal, mindemellett viszont majdnem szétkenődött az aszfalton, amikor egy nála is gyorsabban száguldó kisteherautó sofőrje megijedt, mikor meglátta az új szélén sebességet mérő rendőröket.…..
Néha beesik egy-egy olyan levél, amiben annak írója olyan általános kérdést boncolgat, amiről erősen megoszlanak a vélemények. Schdl is egy ilyet küldött, ebben a témában is rendszeresen egymásnak feszül a biztonságcentrikus és a sebességcentrikus tábor. Szerintetek jók így a…..
Robbant az adrenalinbomba Jánosban pénteken, amikor egy - minden bizonnyal alkoholtól - bátor ember nekiállt őt és sógorát ütni-verni, egy nappal a gipszlevételt követően. A mai sztoriban lesz minden, telefonos segítség, megfélemlítés, verekedés, rendőrség, ami kell! A tegnapi…..
holex20 2010.02.02 22:42:02
Kaptam egy ilyen cetlit a szélvédőmre: kepfeltoltes.hu/100202/K_p__2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most akkor megbüntet 8000-re, plusz még fel is jelent, ami plusz 30000? Fizetés helyett inkább közmunkára mennék. Hogy kell ezt intézni? Ja és mégvalami: a kocsival én parkoltam szabálytalanul, de édesapám nevén van. Kit büntetnek ebben az esetben?
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
holex20 2010.02.03 01:07:48
Kaptam egy ilyen cetlit a szélvédőmre: kepfeltoltes.hu/100202/K_p__2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most akkor megbüntet 8000-re, plusz még fel is jelent, ami plusz 30000? Fizetés helyett inkább közmunkára mennék. Hogy kell ezt intézni? Ja és mégvalami: a kocsival én parkoltam szabálytalanul, de édesapám nevén van. Kit büntetnek ebben az esetben?