Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabee49

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
szabee49 2018.03.09 18:13:52
Én Németországról tudok nyilatkozni. Azért nagy különbség van a 60/70es évek óta itt élő török /arab /kurd emberek, és a friss, főleg Afrikai "menekültek" között. Nem szeretem a régieket sem (sőt) , de köztük jóval nagyobb arányban találkozni kivétellel. Kb 10 km-re van tőlünk Németország egyik legnagyobb migráns elosztó központja, így napi szinten találkozom mind2 réteggel. Az anno idetelepultek tényleg dolgozni jöttek, tény, hogy az asszonyok nagy része egész életében csak a házimunkara van ítélve, így nem ritka, hogy 40eve itt él, de alig beszél németül. Mivel ezekben a közösségekben a férfiaknak sokkal több joguk van, így a már itt született fiú gyerekek a szinte "mindent szabad" elven neveltettek, igy a 2 generáció mar inkább elment a gengsztervagyokmercedesemvan irányba. Kb mint Magyarországon a cigók, csak ők szakadt e36-s bmw-vel járnak :D szóval régóta jelen vannak, a legtöbb étterem, automoso, fodrász stb au ő kezükben van. De, ami k.vanagy különbség, hogy ők akárhogyan is, de beilleszkedtek. Ezzel szemben, amikor a utcán találkozok meló után a csajommal, éppen adok neki egy puszit és atolelem, majd látom, hogy a 2 néger, aki jon el mellettünk, épp meg akarja fogni a seggét, akkor azért elgondolkozik az ember. Egy ideig a "muszlim" migransokkal voltak tele reggelente a városi parkok, mert este berugtak (allah este alszik, nem látja oket) es reggel az első bolt nyitasakor folytatták egész nap. Nekik ez így egyszerűbb volt, mint az ingyenes!! buszjarattal visszamenni az egyébként amerikaiak alltal anno felepitett
es szerintem tök jó lakásokba. Biztonsági őr a környéken lévő üzletekbe előtte alig volt, az elosztóhely megnyitása óta üzletenkent min2. Nem egyszer láttam a telefon boltban hónap közepén, hogy bejön min 20 fekete, es a telefonboltos haver (orosz) elmondása szerint fizetik 2 naponta a 20 euros feltoltott netett, de soha nem kisebb cimeletekkel, mint 50euro. Lehet szó akármilyen bor/sör/szüreti /farsangi felvonulasrol, ezek mind ott vannak. Legutóbb a csajom anyját basztattak hazafelé egy városi rendezvény után. Van ismeretsegi körben 2 ember, akik migransokkat oktatnak, tipikus "welcome refugees" táblával a vasútallon villogó emberek, fel év után azt mondta Mind2, hogy esélytelen az egész integráció. Ja igen, albánok, meg maffia.. Volt egy időszak, amikor nem jöttek jól össze a dolgok, elég szar helyen laktam, egyedül voltam, leugrottam a ház alatt lévő kocsmába, ami albánoke volt, a közönsége is a pincércsajbol meg kb helyi albán alvilág helyi 10-15 fős tagjabol allt. Nalam gáz volt, egyedül voltam, leszartam milyen társaságba megyek. Nem volt kp-m első alkalommal, kártyával nem tudtam fizetni, így "behozod holnap, úgy is tudjuk, hogy itt laksz a házban" alapon azt kértem, amit akartam. Nyilván fizettem másnap, de akkor már a szarrá tetovált kigyúrt faszik is kb ismerősként üdvözöltek. Rohadt jól eltudtam velük beszélgetni, és én bírtam őket. Azóta elkoltoztem, de akármikor találkozok velük, beszélünk pár szót. Bár az egyik esti társaságból egyikük egy gyilkosság miatt epp börtönben van, de az engem nem érdekel :D ja, és meglátásom szerint csak azok a német emberek várják/fogadjak be/szeretik a menekülteket, akiknek olyan g.ci sok pénzük van, hogy a sok utazás már nem okoz örömet, illetve pár 60on felüli öregasszony, aki még szeretne egy jót dugni
szabee49 2018.03.09 18:39:40
@Szerda Úr: nem kamuzok én, csak szimplán itt élek rég óta :D amúgy én írtam neked egy hasonló hosszúságú kommentet Frc12 néven az "Ami a budapesti partifotókról lemarad" - azt majd a képzelet odafotosoppolja" bejegyzés alá, de valamiért abba a profilba már nem tudok belepni. A Lengyelországos sztori az enyém.
szabee49 2018.03.10 19:21:37
@Szerda Úr: tudom, hogy nem feltetelezted, csak éppen így volt kedvem fogalmazni :D lényeg, hogy nem feltétlenül szép a helyzet, bár a Lázários videó csak egy propaganda szar.. A valóság is gáz, csak éppen másképp, pont annyira, hogy pont nem lehet bemutatni egy olyan videóban, aminek az elkészítéséhez elutaznak valahova, pár óra alatt leforgatjak, majd tovább állnak. Töltsenek el egy adott helyen min 1 hónapot, akkor esetleg lehet 3gy objektív anyagot csinálni.. Már ha ez a cél.
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
Két szóval bővítettem a Totalcar/Totalbike-falkában tiltott kifejezések listáját. Mielőtt még egyszer, utoljára leírom ezeket, megjegyzem, a felelős nem én vagyok, hanem Kőbájker. Lassan két hónapja öljük egymást a Robogóblog főinkvizítorával egy rendkívül fontos kérdés…..
szabee49 2011.10.13 14:03:40
Istenem, menyire imádtam az Artistic Spec-emet :) Japánból hozták konténerben. Baromi szép piros volt, a sisaktartójában elfért egy zárt bukó. Első Mo-i tulaj voltam.Nem tudom, hogy milyen blokk volt benne, ki mit csinált vele, de eszméletlenül ment. Gyári hengere és gyári kipufogója, gyári mindene volt, de a 60ig skálázott órát bármikor,bárhol megakasztotta 2 személlyel is :) Vége sík úton óra szerint 75-80 volt, de ez csak körülbelüli érték, mivel 60ig volt órázva, de a mutató jó 1,5-2 centivel járt a 60 után :) egyszer mentem vele nagyon hosszú lejtőn 90 km/h-t. A 0 km/h jelzés volt baloldalon, 30 fent, 60 jobb oldalon (félköralakban ugye), amikor a mutatóra néztem függőlegesen lefelé mutatott, pont a 30 km/h-s jelzéssel ellentétes irányban. Újgazdag ismerős akkoriban vásárol Jog R-jét is bármikor elverte.Sajnos ez volt az első motorom a M jogsim megszerzése után, 14éves koromban, és ez a használatán is meglátszott. Folyamatos egykerekezés, gyorsulás,"erőfitoktatás", hidegen pörgetés, 3-4 esés,nagyon hozzánemértés, mindenféle neon meg világítós szelepsapka csicsa, zene a kalaptartóba :( Emlékszem, nem tudtam, hogy hova kell önteni a 2t olajat, és 1 éven keresztül csak tiszta benzinnel hajtottam, de bírta, és nem ragadt meg! Aztán persze később felvilágosítottam, miért is világít az OIL felirat... :) Az amortizálós 2 év alatt egyszer ment tönkre, azt hiszem a röpsúlynál egy rugó adta meg magát-csere után ment tovább. Amikor már nagyon szét volt esve, eladtuk. Megvette egy ismerős, a fia 2 hét múlva egykeréken nekiment egy házfalnak. Azóta nem tudok semmit szegény Jog-ról. Utólag vissza gondolva és mai ésszel k*rvára bánom, hogy így használtam, illetve az eladást is nagyon-nagyon sajnálom. Azóta volt pár motorom, de egyszer tuti bevállalok egy ilyen kiskerekű, elől hátul dobfékes speedy gonzales-t :))
szabee49 2011.10.13 15:29:35
@zöldi: @Psziho: 1000 km alatt mentem vele, az biztos, mert egy nagyjából 5-15 km-s távon nyúztam. Tényleg nem tettem bele olaj,mert nem tudtam, hova kell önteni. A lámpa világított, a kúton pedig nem keveréket árultak. Nem akarom egyikőtöket sem meggyőzni arról, hogy higgyétek el,amit írtam,mert igazából nem érdekel a véleményetek,meg a neten való arcoskodás sem az én stílusom :) egyszerűen jó volt visszaemlékezni,leírni,megosztani az élményeket a 3kj-ről.
  Szombat délután sétálgatok Budapesten külföldi vendégeimmel, relax van, mutogatom a várost, parliament on the right side, freedom statue on the left side, erre min akad meg a szemem? Egy fekete háromkerekű izén. Egyből téptem is ki a fényképezőgépet szegény barátom…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
Fiat Punto        Ár:     2.500.000 FtÉvjárat:    2004 / 7Állapot:    KitünőHengerűrtartalom:    1242 cm³Teljesítmény:    60 LEÖnsúly:    850 kgAjtók…..
szabee49 2009.02.10 21:53:29