Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetrahid

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közös aláírásgyűjtést indítanak a 4 orvosi egyetem Hallgatói Önkormányzatai az alábbi pontokkal:Alulírott orvos- és fogorvostanhallgatók aláírásunkkal kívánjuk megerősíteni, hogy a rezidensképzés esetleges átalakítása során, két alapszempont figyelembevételét…..
tetrahid 2007.03.05 12:38:32
Nem, nem elég a Lostból, ma is ezel kezdünk, hiszen az AXN van oly bűbáj, és rögvest folytatja a kopasz mozgássérült és társai kalandjait, hatmadik évad premierje ma este 21:00-től, előtte felzárkóztató az RTL-t nem nézőknek ugyanitt. Ha nincs ilyen csatornánk, vagy nem érdekel…..
Subba Norbert viccel 2006.11.30 17:13:00
Hé, tudtátok, hogy Schobert Norbinak van humora? Illetve még nincs, de már rohadtul próbálkozik...
Tegnap is láthattunk Pacinot, ma sincs másként, hiszen az m1 egy kevésbé sikerült filmjét, az Álmatlanságot adja a nagyon idegesítő Robin Williamsszel és a férfiarcú Hillary Swankkel. Kezdés 21:10, utána a ragtime-ról láthatunk egy dokut 23:10-es kezdettel. A tv2 valóban feladta a…..
Hát igen, fény derült a képek titkára, a tippelt nehéz családi helyzet/kényszerítés/nem én vagyok a képen szentháromság mellett egy huszárvágással újabb elemmel gazdagodott a népi folklór, a lerobbant a kocsim, meg kellett csináltatni cíművel. A blikk.hu szerint…..
comment:com Vera Mars a Viasaton 2006.11.29 18:54:00
Lehet örülni, hölgyeim és uraim, a legcinikusabb szőkecsaj a magyar képernyőket is meghódíthatja, mivel valamikor az idén a Viasat3 bemutatja nekünk, hogyan nyomoz Neptune kisváros Mars családjának apraja és nagyja a kisebb-nagyobb ügyekben. Narrátorhang, iszonyú jó beszólások,…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Subba Jr. Ghetto Street Fight 2006.11.23 13:16:00
Mink a Subbánál kevés dolgon lepődünk meg, sokkot pedig szinte soha nem kapunk. A harcoló törpéken csak kacagunk, a Rotten.com fotóinak böngészése közben pedig bármikor megreggelizünk. A beszédes Jr. Ghetto Street Fight című videó végignézése után azonban még mi is nagyokat…..
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
comment:com Lapozó büntiben 2006.11.20 17:00:00
Jól látom, hogy a Debreczeni József-féle Lapozót 0:10-re rakták? Nézni így nem fogja senki, viszont drágább, mint a monoszkóp. Gratulálunk az m1-nek költséghatékony működéséért! Egyébként néznivalóban szegény nap ez a mai, de azért összekapartam innen-onnan néhány…..
Na ezt már szeretem, annyi jó film lesz ma, hogy hosszú lesz felsorolni. Ráadásul valószínűleg ütik is egymást, úgyhogy azzal a nyomorúságos érzéssel fogunk az ágyunkba oldalogni, hogy ma egy csomó jó filmet nem láttunk. Lehet, hogy jobb, ha el se kezdjük a…..
A Tv2 új kabaréműsorában Verebes beijeszt Gyurcsánynak és Orbánnak, de végül azért mindenki kap egy buksisimit. Mi kérünk elnézést humortalan politikusimitátorokkal, Verebes egy számmal kisebb egójával, kocsmahumorral és néhány használható poénnal. Tényleg ez lenne…..
A mai napon újabb ismereteket fogunk szerezni a tömegoszlatás rejtelmeiről. Talán többfrontos harc lesz. Egyébként semmi sem biztos, és én is jobban örültem volna, ha Megatáncot, meg a Miért?-ben a Kádár-rendszert tanulmányozhatom, de hát másképp alakult. Az ember ugye ilyenkor…..
comment:com Szex péntekre 2006.10.27 16:48:00
Péntekre legyen szex, mert miért ne. Ha ismeretterjesztésre vágyik, vagy csak nem tud okoskodás nélkül élvezni, akkor válassza a Viasat Explorert, ahol este tíztől a Fluffy Cumsalot - Pornósztárok felfedett nevei című dokumentumfilm megy. Meztelen nők vallanak karrierről,…..
comment:com Breaking a Tv2-n 2006.10.23 17:58:00
A kereskedelmi televíziózásban példátlan módon a Tv2 félbeszakította a Valami Amerikát. Persze csak két percre jelentkeztek a hírekkel, az összefoglalóval meg kell várnunk a film végét, hogy most akkor Szabó Győző kivel is jön össze...
tetrahid 2006.10.23 18:10:37
Háromnegyed négyig csak a Duna Televízió kapcsolt a Kossuth térre, hogy megmutassa a vekkerekkel felszerelt tömeget. A HírTv-n egy ideig a Magyarok Nagyasszony Fesztiválról beszélgettek, meg arról, hogy a kisfiúk mostanában hamarabb mutálnak. Orbán Viktor ébresztgetné a tömeget, de…..
comment:com Húzzunk bele! 2006.10.05 15:45:00
Leguineche márki elkúrta, nem kicsit, nagyon. Kénytelen eladni a palotáját, és fiával, Luis Joséval együtt lakásba költözni. És ez még nem minden, trükkök százaival, amelyekről nekünk nyilvánvalóan nem kell tudnunk, a Nemzeti vagyont külföldre csempészi (Zone Europe 18:00).…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Lesz még szó a 10 legjobb szezonvégről, legyünk most egy kicsit gecik, és nézzük először a legrosszabb sorozatvégeket. A nyájas olvasótábortól további javaslatokat várunk comment formájában.   Angel - Habár Joss Whedon már korábban megkapta a…..
Szereti az összeesküvés-elméleteket? Bizonyítékai vannak arról, hogy a hatvannégy vármegyés Toroczkai László valójában Szil Katalin szeretője, de legalábbis ismer valakit, aki már látta azt, aki mesélt azokról a bizonyítékokról? Ön szerint nem elképzelhetetlen, hogy…..
tetrahid 2006.09.25 21:19:31