Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilvacska

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hajógyárin szintén gyerekkel sétálgató munkatársunk jelenti: Angelina Jolie és Brad Pitt négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh vasárnap délután a nép egyszerű kisfiaival és kislányaival együtt rohangáltak, csúszdáztak és mászókáztak a sziget…..
Praxis Átszakították az arcomat 2010.06.03 06:00:00
Helló, Az én történetem elég új, csak pár napos. A lényeg, hogy van (volt) :) egy fogam ami rég óta beteg volt (2 éve kb), tudtam, de féltem elmenni :). Ez a fog már gyökér-kezelt, többszörösen tömött fog volt. Mivel állandóan olyan rossz íz volt a számban, eldöntöttem,…..
Két hete írtuk meg, hogy a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) nevű, nem a mértékletességéről híres, amerikai állatvédő szervezet felszólította a Zynga vezetőjét, Mark Pincust, hogy töröltesse a Mafia Warsból a harcikutyákat. A Zynga - legutóbbi becslések szerint…..
D..... Sz.... Éva vagyokInternetes hirdetés alapján kerestem meg az önök klinikáját. Célom zsírleszívás volt...... referens Dr ....... irányított. Aki a vizsgálat során arról beszélt, hogy a zsírleszívás fájdalmas beavatkozás.Ő inkább azt javasolta, hogy ültessünk be…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
szilvacska 2010.04.25 11:39:09
A Vasember marketinggépezete teljes gőzzel dübörög, a körülötte lévő felhajtásból pedig érthetően rengeteg cég igyekszik hasznot húzni. Egyik Vasember témájú reklám követi a másikat, ha tetszik, ha nem,  egy ideig most minden erről fog szólni. Először az Audi rukkolt…..
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
Levélírónk a nappalis és a levelős képzést hasonlítja össze, saját tapasztalatai alapján. Véleménye szerint, aki minőségi képzést szeretne, az ne levelezőn keresse, a tanárokat nem nagyon érdeklik a levelezős diákok. Olyan is előfordult, hogy az egy tárgyra szánt 4…..
 2013-tól már hazánkban is tilos lesz a tojótyúkokat a jelenlegi ketreces tartásmódban termeltetni. A határidőig hátralevő időszakban minden gazda igyekszik összeszedni a ketrecek leváltásához vagy átalakításához szükséges pénzt és ilyenkor bizony felmerülhet a jogos…..
L-Style Sztár stiliszta 2010.04.03 17:54:00
Rachel Zoe az amerikai sztárocskák legfelkapottabb öltöztetője. Ő adja a ruhákat Paris Hiltonra, Mischa Bartonra, Lindsay Lohanre vagy Keira Knightley-ra. Ezt nem is olyan nehéz észrevenni, hiszen saját, kicsit hippis, etnós stílusát erőlteti ügyfeleire is. Sőt ugyanolyan…..
Vidéki egyetemista, kollégiumban diák, miután elég rosszul érezte magát az egyik hétvégén, fájdította a hasát, gyakori széklete, hasmenése volt, próbálta diétával, teával kúrálni magát, elvégre nem szaladgál egy fiatal gyakran orvoshoz.A családdal otthoniakkal beszélt,…..
szilvacska 2010.04.02 21:21:59
@Baszkurátor: ez durva! Úgyis névtelenül írsz: mi volt a bajod?
Meg úgy általában az embereket? Bár az is elképzelhető, hogy a kreatív szempontok alapján szakmai igénytelenségnek nevezhető jelenség mögött csupán egyszerű biztonsági játék lapul: ha már valami szar egyszer bevált, hát akkor be fog válni még egyszer. Akárhányszor.…..
    Pontosabban, rántott hús ahogy én szeretem, zöldsalátával és rukkola pesztóval. És hogy miben különbözik ez a megszokott vasárnapi „kabátos hústól”...? Az egyik, hogy nem vagyok oda a szarrá vert/klopfolt vékony rántott húsért, jobban…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
A Visible Measures szerint Lady Gaga videói immár túl vannak az egymilliárdos nézettségen az interneten. A videóanalitikával foglalkozó cég összegyűjtötte a különböző megosztókon (YouTube, DailyMotion, Vimeo stb.) lévő klipek nézettségi adatait, és így jött ki a fenti szám.…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Alexander McQueen utolsó munkája: összesen 16 darab teljesen elkészült ruha, állítólag ez a teljes kollekció 80%-a.McQueen-t elsősorban a sötét középkor ihlette meg, olyannyira, hogy egyes ruhákon még Hieronymus Bosch démonai, festményrészletei is visszaköszönnek. Minden egyes…..
Nem túl barátságos a stílus, semmi kérjük hogy, egyszerűen tilos. De hát a nyelv mégis egy rendszer, és van némi logikája is, ezért van benne annyi különböző szófaj, például határozók, alany, állítmány. Vegyük csak az első mondatnak látszó dolgot: Tilos dohányozni és…..
szilvacska 2010.02.25 23:22:12
@datam: muszáJ
Mért ne lehetne a wc-re szoktatás vidám és szórakoztató dolog szülőnek és csemetének egyaránt? E kérdés perverz és beteg módon kívánja a Poopy-Time megvalósítani. Csak nyomd fel a gyerek seggébe a műanyagból készült adaptert és máris együtt mókázhattok azon, hogy…..
szilvacska 2010.02.12 23:02:50
@mókuscickány: milyen érdekes vezetőség lehet egy ilyen gyártócégnél :DD és milyen lehetett a profiltervezés :))
Érvénytelenül kell szavazni, mert ezzel lehet kifejezni az undort mindentől, ami a politikában van - mondják egyre többen. Helyesen felvetett problémákra adott helytelen válasz. Nem tudom, kire, de menj csak el, és szavazz érvényesen.Értem az érveket. Nekem sem tetszik az, ami most…..
szilvacska 2010.02.10 21:13:43
Hozzávalók: 20 dkg dióbél 20 dkg méz 20 dkg liszt 20 dkg tejföl 10 dkg cukor 2 tojás 2 púpozott teáskanál sütőpor (kb 1,5 csg) 4 evőkanál narancslé 8 dkg vaj 1 csipet só Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral és a sóval. A diót megpirítjuk, majd megtiszítjuk a…..
Ne essünk kétségbe és ne hívjuk telefonon segítségül anyukánkat ha épp most karácsonykor kell először halételt készítenünk.  A klasszikus karácsonyi fogások között előkelő helyen szerepel a rántott hal, elkészítéséhez pedig egy abszolút kezdő…..