Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scr

1 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A ketogén diéta egy viszonylag könnyű, mégis nagyon jól működő étrend, igazi életmódváltás azoknak, akik elszánják magukat: szeretnék elérni a vágyott alakot, a kívánt testsúlyt. Ráadásul az adagokkal sem kell különösebben fukarkodnod. A lényeg, hogy addig egyél, ameddig  már érzed nem vagy…..
A magyar a világ egyik legkomplexebb gazdaságának számít, annak minden előnyével és hátrányával együtt is. Exportorientáltságunk különösen felértékelődik az utóbbi évek konjunktúráját követő hirtelen és erőteljes válságban, amit a koronavírus-járvány idéz elő. Mire számíthatunk, mitől függ a magyar…..
BAYER A MÚLTAMBAN Lehet Bayer Zsoltot szeretni is, meg utálni is. Mindenféle szempontból van rá indok, és mindenféle pártállásból is. Valamikor egy messzi-messzi politikai galaxisban, úgy a kétezres évek elején talán nagyon szerettem azt a Sajtóklub-ot, aminek a tagja volt (Lovas István, Tóth Gy.…..
scr 2019.05.29 20:24:32
@Mohácsi Zoltán:
A legviccesebb az egészben, hogy kicsiben itt pont az történt, mint amiről a könyv szól. Illusztrációnak tökéletes. :)
Mi várható az EP választások eredményétől? Belpolitikában 1, 2014-hez képest kétszer annyi szavazattal a háta mögött a DK az igazi nyertese ennek a választásnak, 555 ezer vs. 226 ezer, ez igazán impozáns. A DK, személy szerint Gyurcsány, lesz az ellenzék centruma, hozzá kell igazodnia minden…..
Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! (Bacsó Péter: A tanú) Brüsszel, Soros, zsoldosok. Nincs új a nap alatt, folytatódik a harc a Sargentini-jelentés után is, sőt. A nemzetközi helyzet…..
scr 2018.09.16 22:26:57
Tegnapról mára kiderült, hogy nem Soros áll a migráció, Brüsszel, a magyar ellenzék, a civilszervezetek, úgy általában minden, ami nem fideszes (plusz a metafizikai Rossz mint olyan) mögött. Pedig, haj, ez volt a Fidesz alapvetése az utóbbi két évben. Pontosabban nem alapvetése volt, hanem --…..
Ma reggel Böcskei Balázs szólalt meg egy tévéműsorban. A politikai elemző ezt találta mondani: „Nagyon sokan az offline térből értesülnek a politikáról.” Okfejtése továbbgondolásra késztet. Bár igaz, mégis túl egyszerű volna úgy értelmezni az offline-t, hogy az online ellenkezője. Az online ugyebár…..
Pár nappal a G-nap évfordulója előtt úgy tűnik, hogy a Felcsúti Birodalom mindenre felkészült. Már a nyomdában az újabb Soros kampány plakátjai, az üzenetek betárazva és minden alattvaló be van tanítva a szerepére - kezdődhet a választási komédia. Mégis, talán feltűnt a publikumnak, hogy valaki…..
Igaza van Dzizarinak abban, hogy nem kell túl komolyan venni, ha sokan olvasnak egy bejegyzést. Szerinte ugyanis a kommentelők egy idő után már nem a témával foglalkoznak, hanem egymással. Néha az a benyomásom, hogy a jegyzetet el sem olvasták, helyette inkább egymás anyját szidják, olykor még napok…..
Vendégposzt:  A magyar pártrendszer hosszú távú átalakulása várhatólag karizmatikus vezetők, botrányok és gazdasági érdekhálók mentén fog lezajlani, de talán nem érdektelen végiggondolni, hogy funkcionális és ideológiai szempontokból, ugyanakkor a jelenlegi kínálatot is figyelembe véve, hogyan…..
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
scr 2016.04.29 13:09:06
@Rönky Áron: nagyon remélem. Ez volt a leghasznosabb funkciója és most odavan. Én egy egycsillagos értékeléssel üzentem a fejlesztőknek, külön kiemelve az early bird alarm hiányát. De egyébként se voltam oda az új verzióért.
Most olvasom a hírt a Magyar Földrajzi Társaság honlapján, hogy a szakiskolák döntő többségében idén szeptembertől megszűnhet a földrajz oktatás. Mivel a Pangea blog alapvetően földrajzos, és remélhetőleg némi hatással van a hazai földrajzos ismeretterjesztésre, nem mehetünk el szó nélkül a…..
Ma élesedett az un. VÉDA rendszer, a közúti szabálytalanságokat figyelő-rögzítő-büntető rendszer. Szép dolog egyébként a normális közlekedésre szoktatása a jónépnek, mi itt kis hazánkban amúgy is hadilábon állunk a szabályok betartásával, és akik annyira leszólják hazánk állapotát, nem veszik észre,…..
scr 2016.04.06 10:13:35
A belinkelt statisztika egyértelműen igazolja, hogy az előírt sebességhatár túllépése jelentéktelen mértékben járul hozzá a balesetek kialakulásához.
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/baleset/baleset12.pdf
36. oldal, 2012-es adat:
Összes baleset: 15174
Az előírt sebesség meg nem tartása: 127
Ez 0,8%.
Összehasonlításként érdemes megemlíteni, hogy ugyanebben az időszakban a útviszonyoknak nem megfelelő sebesség (tehát még az előírt sebesség alatti) alkalmazása 3025 (20%) baleset oka volt.
Érdemes lenne esetleg inkább az utakat megjavítani, ha a balesetmegelőzés a cél???
Egész tavasszal koplaltál, hogy tökéletes legyen az alakod, de még mindig van rajtad néhány kiló plusz? Ne aggódj, ezzel a filléres itallal alig két hét alatt megszabadulhatsz a súlyfeleslegtől. Íme a recept: Facsard ki 1 citrom levét egy turmixgépbe, önts hozzá 3 dl vizet, majd…..
A világ - egyik - legjobbfej vállalatának címére igényt tartó Zappos.com egy csapásra vesztette el dolgozóinak 14 százalékát: mintegy 210 fő mondott föl egyszerre az online cipőkereskedelmet forradalmasító, dollármilliárdos forgalmat bonyolító amerikai cégnek.  ..
Nem lehet mindenkiből Photoshop bajnok, hogy legalább a képeken úgy nézzél ki, mint a magazin címlapok sztárjai, így hát a strandszezonra le kell dobni a fölös kilókat és ezt csak befektetett munkával és egy kis odafigyeléssel teheted meg.   Könnyű a partvonalról befelé…..
scr 2015.04.30 10:15:07
„A félművelt teológus: színtiszta eretnek.” Szalkay Balázs ferences szerzetes - 1438     1. Miről szól a vita? A napokban három írás is megjelent a feltétel nélküli alapjövedelem témájában a Dinamó Műhely blogján. Elsőként Braun Róberttől A Párbeszéd…..
A hétvégén leteszteljük a legjobb hordozható játékkonzolokat a Konzolok Szervize közreműködésével (dönteni persze Ti fogtok), addig azonban egy fokkal komolyabb témában szeretnénk kikérni a véleményeteket. Azért nem kell megijedni, csupán arra vagyunk kíváncsiak közelgő…..
Kóczián Péter Habony igazsága 2013.07.10 09:40:06
Nagyon hasznos, hogy Habony Árpád autóhasználati szokásairól szinte napi szinten értesülünk, s mindig vonzóan hátborzongató, amikor a spin doctor maga válik a karaktergyilkossági kísérletek alanyává, de lenne ennél fontosabb téma is, amit Habony sikeres tevékenysége nyomán…..
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
Az első 21 évvel ezelőtt történt. Az akkori francia liberális párt, az UDF ifjúsági szervezetének delegációját kalauzoltam körbe Budapesten, alkalmi tolmácsként, idegenvezetőként. A Liberális Internacionálénak két magyar tagszervezete volt abban az időben, az SzDSz és a…..