Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picifruzsi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltátok volna, hogy 10 tonna cement kell egy nagyobb hangyaboly kiöntéséhez? 3 napig öntötték, amíg végre megtelt, és kiáshatták a megszilárdult bolyformát, hogy megnézzék, hogyan néz ki. A kiásott 50 négyzetméteres boly elég látványos építmény, de a hangyák bizonyára…..
Az IKEA régi jó beszállítónk. Most Picifruzsi talált két érdekességet náluk:Nézegetem az IKEA legújabb termékeit a honlapjukon, és érdekes dolgok vannak ott...Pl. vegyes izzók, amiket locsolni kell, konyhai lapozó, és ezek csak a legszebbek. (Talán vegyes szobanövény és…..
picifruzsi 2010.02.22 12:09:37
Mivel ezt a (vélelmezett) félrefordítást senki sem küldte be nekünk, máshol írták meg:http://www.hetivalasz.hu/cikk/0906/katolikusok_rosszul_mondtak_a_mise_szovegetSajnos, nem tudok latinul, így nem tudom eldönteni, melyik változat a helyes. Meg kellene kérdezni egy anyanyelvi…..
Minden, ami... Védelem 2009.05.29 10:15:00
 Nem lehet elégszer elmondani, hogy fontos a fényvédelem. Az ultraibolya sugárzást lassan ultrabrutálnak is lehet hívni: iszonyú erős, sose volt még ilyen magas, mint mostanában.Egyrészt éget. Szó szerint. És nehogy azt hidd, hogy a nepvédő tej csak a tengerpartra vagy a Balcsi…..
Szertár Il nastro di Moebius 2009.05.17 11:34:00
Mi lenne jobb szuvenír Olaszországból, mint egy kísérletes videó? Költői kérdés volt, nem kell válaszolni... Ezen a héten Perugiában voltam egy szájenszfesztiválon, és úgy gondoltam, hogy a helyi ismeretterjesztő központ* előtti Möbius-szalag "kerítés" jó téma (és…..
picifruzsi 2009.05.17 20:02:14
@Zsiros László Róbert: Hú, el nagyon állat! Duplán csavart Möbius-szalag :D
picifruzsi 2009.05.18 12:30:31
@freddy_m: Ez igaz... Viszont ha még egyszer kettévágom, akkor két egymásba fonódó duplán csavart szalagom lesz :D
Előre is elnézést kérek az ebben a posztban szereplő beküldőktől, hogy ezeket véleményesnek minősítem, de majd a kommentelők kijavítanak.Balázs a gmailben talált egy furcsának tűnőt:A Gmail-nél belépéskor látható egy érdekes mondat abban az esetben, ha elgépelem a…..
Félrefordítások Az MTI depizik 2009.02.20 12:00:00
A történet ismerős: az MTI kiad egy félrefordított hírt, (szinte) minden hírportál gondolkodás nélkül átveszi (köztük az Index is), blogolvasó beküldi. Most blekk42 (RJB) volt résen:Index-cikk: Segít-e Amerikán az újabb New Deal?"Szinte ugyanezen megfontolás vezérelte…..
(remélem jól olvastam ki... ha nem, akkor szóljatok és javítom) OC küldte asztalát nem annyira régen és egyben lenne egy kérdése is, melynek megválaszolását Pagan-ra hagyok :))Sziasztok "Asztalosok"!Régóta nézegetem az oldalt, nagyon tetszik az ötlet. Állat dolgokat lát…..
picifruzsi 2009.02.12 17:29:50