Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tipikusbalek

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Tipikusbalek 2011.06.21 16:34:51
@Aabroncs:

Nem biztos ám, hogy megváltozott, de majd kipróbálom megint.

Felnőttekkel szerintem nincs nagy gondjuk, de a gyerekek. Na az odaver nekik. Nincs gyerekmenü. A felnőttmenüt meg nem felezik, mert akkor dupla tányért kell mosogatni. Egy tányéron dupla evőeszköz sem jó. Amúgy meg már a töke televolt a hülye kérdésekből, amit azért tettünk fel mert annó nem akartunk 1100 Ft-t fizetni 2 gyereknek külön-külön. Úgyhogy azt mondtam sztornó az egész, nagyon kellemetlen volt a helyzet. Azt mondtam sztornó az egész ne fárasszuk egymást
Öröm látni, hogy vannak emberek, akik képesek ideoda autókázni a barkácshipermarketek között, hogy érvényesítsék a mindenhol meghirdetett árgaranciát. Már nem volt hiába! A Baumax és a Bausaus között ingázó dcsr75 mindkét helyen megpróbált pénzt visszaszerezni, de csak az…..
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
Tipikusbalek 2010.03.17 15:35:11
@eszkep: "...az egyiknek a legnagyobb kánikulai aszály közepette...."

El is hiszem, akkor van a legtöbb beázás. Ugyanis a legnagyobb kánikulában járunk a legtöbbet "vizes" strandra, meg akkor izzadjuk a legtöbb sós verítéket. Meg akkor megyünk be a melegből a hideg légkondicionált helyre és akkor csapódik ki a legtöbb pára. Kinél mi....

A legtöbb beázást nem szándékosan a tulaj okozza. Ami nem azt jelenti hogy nem a tulaj okozza. Csak azt hogy nem szándékosan. Esős időben mindenki védi a telefonját, de nyáron pont a kánikula miatt szinte senki. Ezért sokan elővigyázatlanok.
Lehet ilyen esetben a szervizt szidni, de fölösleges, fentebb írtam h. miért.
Tipikusbalek 2010.03.17 15:50:26
@nyunyógomez: nagyon igazad van

de azért én még mindig NOKIA párti vagyok.

10 év alatt 2 telót használtam el mindkettő 5 évet bírta.

1. NOKIA 5110
2. NOKIA 6310i
3. ez a mostani NOKIA E52

szerintem aki jó NOKIA-t akar az E52-vel próbálkozzon. A többi a nyomába sem ér a régi nagy elődöknek
Tipikusbalek 2010.03.17 16:58:18
k@r1tch: kösz a videót megnéztem

szerintem e52-re nem általános a dolog
nekem semmi bajom vele
nagyon ritkán elfelejti hogy mi volt beállítva csengőhangként és az alapon cseng, de ennyi

inkább az volt a szemétség a NOKIA-tól hogy a GPS navigáció nemrég még fizetős volt. Volt aki megvette év elején a egész évre a NAVIT január végén ingyenessé tették és sax az ipse pénzének. Nem adták vissza. Aztán most ingyenes használom azt amit 2 hónapja más pénzért vett meg.
A Homár nem ért a tartósítószerekhez, de ha valamire az van írva hogy nincs benne,akkor ne legyen benne semmilyen, még olyan sem, amire azt mondják az ezzel foglalkozó okosok, hogy nem ártalmas. Papplaciék ugyanis épp azért vásárolták meg a Pesti Reform Konyha termékét, mert nem…..
Az IKEA karácsony előtt hirdette meg a visszavivős fenyőfa-akcióját, amiben azt ígérte, hogy az ünnepek után pénzt kapsz vissza és a fát környezet módon semmisíti meg. Rich ehhez képest azt tapasztalta, hogy elég volt a blokkot visszavinni, a kutya se kereste rajta a fát. A minap…..
Kovácsos Attilánk telefonon kötött, illetve nem kötött szerződést a T-vel, aki ezután masszív szívatásba kezdett, Attila pedig tiltakozott és bocsánatkérést követelt. Megkapta. Nem tudom ennek köszönhető-e, de még aznap délután megszünt a netszolgáltatásom. Nem létező…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
Az Index végre pótolta nagy torrentalternatívás oknyomozó cikket, vagyishogy ha torrentezni illegális, milyen legális módszerrel szerezheti be az ember a napi sorozat/filmadagját. Röviden: semmilyennel. Kifejtve itt olvasható. A Magyarországon elérhető kettő darab online streamelő…..
Tipikusbalek 2009.05.06 15:24:09
Zseniális matematikai térgörbületet avagy alternatív dimenziót fedeztek fel ern0 ismerősei a balatonberényi Paprika Csárdában. Arrafelé a teljes személyzet meg van róla győződve, hogy a 30+20 az összesen 50. Hát, nem mindig: Barátomék hétvégén négyesben Balatonberényben…..
Ha van olyan olvasónk, aki elhiszi, hogy egy darab rondán dizájnolt kis készülék képes gyógyítani a túlsúlyt, a fogfájást, az aranyeret, elpusztítja a HIV-vírust, a mumpszot, a szalmonellát, a náthát, a kézremegést és a kormányzati kommunikációs tanácsadókat, két…..
Tipikusbalek 2009.04.28 15:56:06
@wopecs: Hogyan bocsájt ki elektromos impulzusokat? Nem értem!
Lenyűgöző, hogy a T-nél ilyen magabiztos és a munkáltatójában ennyire bízó szerelők dolgoznak, akik szerint kizárt, hogy a hiba náluk legyen, mert náluk hiba soha nincs. Ez a hozzáállás sajnos a levél végére kicsit megrendelül, a szerelő tegezésbe és leszaromozásba csap. A…..
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Tamás kétségbeesett munkanélküliként beiratkozott egy négy hetes osztó tanfolyamra, de végül se számlát, se oklevelet nem kapott. A vizsga után maximum ingyen dolgozhatott volna, hogy még egy kicsit gyakoroljon, de ő az elvesztett 1 hónap után inkább olyan állás után nézne,…..
Tipikusbalek 2009.04.01 15:10:15
@Pupu: Ha lett volna normális tanfolyam akkor, ment volna neki is biztosan. De lehúzták az embereket, aztán arcra meg dekoltázsra felvették a delikvenseket. Majd a gyakorlat teszi a mestert ugye?
Szemét banda, az biztos! Soha a büdös életben nem voltam kaszinóban és ha Isten erő ád nem is leszek. A postolónak, aki korpa közé keveredik megeszik a disznók. Mit vártál ezektől most őszintén mondd meg.
Bucser úgy érezte, hogy a kevés nemzetközi hírű magyar vállalkozás egyike kiszúr vele, mert az SD-kártyán megvett navigációs szoftverének elromlott az adathordozója, a cég pedig az új kártyáért + ügyintézési díj címén 49 eurót kér, jóllehet a Naiv Ügyfélnek érvényes…..
Tipikusbalek 2009.03.27 20:04:38
Tipikusbalek 2009.03.27 21:09:29
@ack: Nem vagy rokona Simon Attilának véletlenül?

"Nem teljesen értem:"

Dehogynem érted!!! Magadnak ne hazudj már. Érted te tökéletesen. Csak hivatalosan nem akarod megérteni. Mint a Simon.

Minek bonyolítani a pofonegyszerű dolgokat.
Persze, hogy lehúzás a 49 EUR
Vastagon méghozzá. Egy SD, nagybeszerzési áron számolva 3 EUR. Erre feldobni 49-ért egy SW-t ami már egyszer a poster tulajdona volt.

Figyu: van egy ötletem. Szegény Soros Gyuri barátunk most vesztett 500 Millió!!! Forintot, mert piacbefolyásoló módon shortolta az OTP-t. És megbüntették. Most indul a gyűjtés, szegénynek. Dobj már bele akkor a kalapba neki, hogy nehogy má tönkremenjen szegény. De aztán amikor bedől az OTP akkor az állami konszolidációba is Te meg a te fajtád dobja bele a pénzt. (érts ahogy a szíved diktálja, igen nem tévedés úgy kell érteni, ahogy érted)De látom már magam előtt, akkor mélyen kussolni fogsz, és nekem meg sajna ugrott a betétem. Nem baj kifizetem ezt is, írjátok a többihez.
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
Tipikusbalek 2009.03.25 11:19:09
@Doyle.: Ez nem szabályzat kérdés, hanem alapvető emberi jogi kérdés. Engedélynélküli fogvatartás, kiskorú veszélyeztetése. Ehhez képest a szabályzat smafu.
Tipikusbalek 2009.03.25 11:22:21
@Egyéves Önkéntes (Sün-díjas): ja és a vezetéket meg, a vakolat alá belehelte. Vagy használtnak látszó vakolattal, kijavította a vezeték behúzás nyomait.
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Ferenc gyanúsan nagy telefonszámlát kapott, aztán felidegesítette magát a feleslegesen elkért adatokon, hogy a végén másnak küldjék el a részletes számláját. Mindennapi T-pöfögés, hogy rutinosan induljon a csütörtök. Eddig csak olvastam a blogot, bár tavaly a kábeltévé…..