Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slidy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hosszú hajú férfi ül egy földalatti helységben, kezei összeláncolva. Homokszemek peregnek rá. A feje felett pedig morajló hangzavar és kardcsörgés hangjai vehetőek ki. Hogy mi történik fenn? És egyáltalán hol vagyunk? Máris meglátjuk. Két gladiátor küzd egymással egy…..
Slidy 2010.06.02 10:59:09
@korlat: Az HBO-n volt a premier tegnap:)
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.05 09:36:00
Julia Louis-Dreyfus megkapta saját csillagát a hollywoodi Walk of Fame-en, igaz a nevét sikerült elkúrni, és így belevésni az utcába: Julia Luis Dreyfus. Greg Jennings, a Green Bay Packers amerikaifutball-csapat egyik játékosa is szerepel majd a Criminal Minds ma esti…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.19 09:32:00
Nem túl nagy meglepetés, de megírjuk: Madonna szerint az a Glee-epizód a legfaszább, amiben az ő nótáit éneklik. Ajaja, rosszat sejtek a Castle május 17-én esedékes fináléját illetően: Ausiello megszellőztette, hogy a két főszereplő között vibráló szexuális feszültség…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.11 09:34:00
Ilyen lesz John Barrowman a Született feleségekben. Jóképű, mint a Torchwoodban. Chuck Norris hetvenéves. Ettől még persze kettészakítana derékban. Mark Valley azt nyilatkozta, hogy a Human Target akciójeleneteinek forgatásához jól jön a háttere, ugyanis a West Point katonai…..
Túl nagy reményeket nem fűzök a szervátültetéses-kórházas sorozathoz, de hátha van, aki az ilyenekért rajong. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/three_rivers_pilot/feed", "width":"490", "height":"350", "orientation":"horizontal", "size":"auto",…..
hogyvolt Lost 5x03 - Jughead 2009.04.20 22:10:00
Azért is imádjuk a Lostot, mert a készítők képesek egy olyan zseniális évadnyitóra, mint amilyen az ötödiké volt, még egy púpozott lapáttal rátenni, megmutatva, hogy a lendületnek nem feltétlenül kell elfogynia, sőt. A Jughead az egyik legfaszább epizódja az évadnak, amiben…..
Ennyi volt, az évadzáró sorozatzáró is egyben. Látszik, hogy az alkotóknak nem marad elég idejük, illetve az is, hogy számítottak a második évadra. Megpróbáltak házalni a sorozattal néhány kábeladónál, ám süket fülekre találtak, senki nem kért a folytatásból. Az…..
Az RTL-en most induló új nyomozós sorozat kerül itt kivesézésre, olvassátok egészséggel. Nézni is érdemes, mert bár "mégegy nyomozós"-nak tűnik, igazából jobb az átlagnál. Hogy mivel, azt fedezzétek fel ti is!Úgy látszik a sorozat készítőjének és nekem is ugyanaz…..
Slidy 2009.02.04 13:53:28
@sunball: Robin Tunneynak szinte egy az egyben ugyanilyen kifejezéstelen hangja van eredetileg is,úgyhogy ilyen szempontból Ruttkay Laura telitalálat volt:-)