Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinacset Tábornok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss konkrét esetek nyomán talán nem árt újra megnézni, mi jár és mi nem az utasnak, aki nagyon megszívta. És mit kell tenni, ha ráfáztunk?  Pár nap alatt három olasz reptéren hagytak ott hazafelé készülő magyar utasokat is az ultrafapadosok, közös bennünk, hogy nem gondoskodtak az…..
Pinacset Tábornok 2018.10.31 15:15:17
Szijjártó Péter, a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium III.-os tanulója tavaly gondolt egy merészet - no meg édesanyja is biztatta kicsit - és jelentkezett a Soros Alapítvány pályázatára, amelyen féléves amerikai ösztöndíj volt a tét...
1. Húst árulnak a szabadban. Szakadó esőben, a forgalmas út melett, egy faasztalon. Nem túl higénikus ugye? Ilyen húst sosem vettünk, nem is fogunk. A legbiztosabb ahogy mi csináltuk. Saját magunk vágtuk le a csirkét, kacsát, kecskét, az biztos friss volt.    2. Furgonokból kiabáló emberek Ez…..
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
       Az egykori marxista szerkesztő, mai orbánista ideológus Lánczi András letiltotta a Corvinus egyetemen Szél Bernadett LMP-képviselő előadását.      Ezzel mintegy párhuzamosan konferenciát rendeztek a Corvinuson a 1917-2017 Kommunizmus és a mai Európa címmel. A Nemzeti Emlékezet Bizottsága…..
Az elmúlt hetekben folyamatosan téma, hogy érdemes védőoltást beadatni a gyerekeknek bárányhimlő ellen. A védettséghez szükséges 2 vakcina ára körülbelül 20 ezer forint. Évente gyerekek tízezrei betegednek meg, és amellett, hogy egy nagyon csúnya és kellemetlen betegség, komoly szövődményei is…..