Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gwen

22 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj, jó régen írtam már...Múlt pénteknél kezdem, semmi extra, a rettegett angolszász politikai kutúra előadás elmaradt, miután bezsúfolódtunk 200an az előadóba:) A diplomakoncertes karének jó volt, énekeljük az estélit:)A hétvégét "intenzív Attilázással…..
Tegnap, szerdán - ugyanis elcsúszott a dátumozás az előző bejegyzéskor - volt egy nyelvtudomány órám délelőtt, utána négykor lett volna még egy órám, de úgy döntöttem, nem megyek be. Helyette amint végeztem, elmentem az akadémiára, akkor iratkozott be Attis. Miután végzett,…..
Egyetem - begyetem szösszenet 2009.09.08 18:40:16
Gondoltam beszúrok egy kis szösszenetet amit a vonaton idefelé írtam. Csak annyit fűznék hozzá, hogy...hogy nagyon szeretem:) és nem vág az egyetemes témába:D 2009. 09. 06. vonat   Itt ülök a Keletibe tartó vonaton, ami 20 percet késett. Előttem egy lány, aki olvas –…..
Tegnap egyszerűen olyan fáradt voltam mire hazaértem, hogy mozdulni alig bírtam, ráadásul még a migrén is rámjött, persze a csajoknál nincs gyógyszer, úyhogy a szemem is alig bírtam nyitva tartani a fájdalomtól...hatkor értem haza, utána még elugrottam a tecsóba mappákért,…..
Tegnap volt az óraegyeztetés, de nem volt már energiám írni este...Kezdődött úgy a nap, hogy szép komótosan felkeltem, megkávéztam, fürödtem, hajat mostam, megcsináltam a hajam, megreggeliztem, sminkeltem és elindultam az egyetemre. Beértem, már ott voltak páran, a csoporttársaim…..
Nos, nemrég kaptuk a hírt, miszerint Kiss Gwendolin az első éjszakáját egyedül tölti az albérletében!!! Világszenzáció!!!Na jó nem az, egy kicsit ijesztő, de élvezem egyelőre. Angi barátnőmmel videotelefonálunk, nagyon élvezzük:D hehe:DNa, remélem nem fognak elrabolni vagy…..
Egyetem - begyetem Innen 2009.09.03 20:36:00
18:08Nos, itt vagyok az új lakásban, az albérletben. Anya most ment el. Tök egyedül vagyok. Remélem Andi minél hamarabb hazaér, hogy sikerüljön beüzemelni a rohadt internetet, mert így meg fogok őrülni. Délelőtt 11:49 perckor sikerült elindulni az új élet felé. Előtte persze…..
Nos, hát íme, az utolsó hét napjait tapossuk. Átvettem a kulcsokat, csütörtökön, azaz holnapután költözöm. Nagy nehezen megszületett az egyéni óraegyeztetés időpontja, péntek dél. Hurrá, ezaz, tök feleslegesen mentem be tegnap az egyetemre kérdezősködni. Na nembaj, így a…..
Egyetem - begyetem folytatás 2009.08.26 15:27:18
Na, hát tegnap sietnem kellett és úgy érzem kicsit összecsaptam...Amikor sétáltam az egyetem felé, meglepődtem magamon, hogy egyre jobban izgultam, amikor pedig odaértem, önkéntelenül is elmosolyodtam. A szép, felújított épület mellett elsétálva teljesen idegen volt hogy…..
Egyetem - begyetem Elkezdődött... 2009.08.25 16:56:00
Na, sikerült, megvolt a beiratkozás. Haladok szép sorjában, hogy értelmes legyen. Nos, már másfél órával a kezdés előtt ott voltam, mert úgy tudtam felmenni. 11-kor kezdődött, de kiderült, hogy az eredeti bizonyítványok másolatát is le kell adni, mégpedig olyan másolatot, amit…..
Egyetem - begyetem Közeledik 2009.08.12 13:11:33
Hát igen, közeledik a kezdés, újabb konkrét időpontom van: szept. 3-án költözöm. Negyedikén évnyitó van, úgyhogy egy nappal előtte felmegyek, 4-e péntek, a hétvégére hazamegyek, de vasárnap estétől belcsapunk a lecsóba. Összeszorul a gyomrom ha belegondolok hogy itt a nagy…..
Na, most annak van itt az ideje, hogy várjunk...az ember tele van energiával, zúzna befelé az egyetemre, hogy minél hamarabb belevethesse magát az egyetemi életbe - legalábbis remélem nem csak én vagyok így... Még több, mint 2 hét a beiratkozásig, az utána lévő kis időt már…..
Egyre több levelet kapunk: Oktatási Hivatal, egyetem, questura, kollégium...szegény páromnak nem adtak kollégiumot, helyhiány...köszi, most mehet nézelődni...csak ebben az a dühítő, hogy még egy hónapja felmerült, hogy akár össze is költözhetnénk, én nagyon beleéltem magam,…..
Na, megvan, ma derült ki, megvan - MÁR BIZTOS - az albérletem. Szép helyen, jó lakótársakkal, szuper kégli, imádom, elsőre beleszerettem. Valószínűleg 23-án, 24-én költözöm. Mostmár kicsit félek tőle, előreláthatólag 25-én kell beíratkoznom.Megkaptam A levelet az ELTÉtől,…..
Természetesen, most is beigazolódott, hogy ami túl szép, hogy igaz legyen, az az is...az albérlet tök nagy szívás lett volna, 2 szobás lakás, ketten lennénk, 20 ezret kellett volna havonta fizetni, ami jó, de ellenben egy szobában kellett volna laknunk, nem bútorozhattuk volna be,…..
Jönnek az sms-ek: diákhitel, tisztelt hallgatónk, stb...Kezdődik a dömping: albérlet, koli, lakótárs, bérletek, írószerek, cuccok...ajjaj...Ha minden igaz, megvan az albérlet, egy volt osztálytársammal fogok együtt lakni, nagyon jónak ígérkezik, Buda. Van hely egy harmadik…..
Egyetem - begyetem A kezdet II. 2009.07.24 13:33:41
Késve bár, de törve nem, jelentem hogy szeptembertől az ELTE - BTK hallgatója leszek!!Még most sem hiszem el...Tegnap a városunk főterén lézengtünk egy szál PDA-val, és szenvedtünk hogy feécsatlakozzunk valahová, amikor a barátom anyukája telefonált, hogy gratulál…..
Egyetem - begyetem A kezdet 2009.07.23 17:26:14
2009. július 23-a van. Nagy nap ez a mai, ma teszik fel a ponthatárokat. *baljós zene* ponthatár...a szó hallatára is összerándul a gyomrom, wá...17:15 van, este kerülnek kihirdetésre a ponthatárok...De már alig van időnk.Tájékoztatásul: első helyre az ELTÉ-re adtam be ének-zene…..
Nos, lehet, hogy az utóbbi időben elcsépelt téma lett, de én is, mint oly sokan, a királyi TV vetítésén felbuzdulva felforgattam a könyvesboltokat a nagyalföldön innen és túl, hogy megleljem Szabó Magda Régimódi történet-ét. Azért írom, hogy felforgattam utána a boltokat, mert…..
Sziasztok ! Az elozo bejegyzesemhez csak annyit, hogy kifelejtettem* a wc uloke melegedni kezd, amint raulsz.Ez most a hidegrol jutott eszembe, ami bekoszontott. XDBorzasztoan lehult a levego, a nagytobbsegnek faj is rendesen a feje a fronttol. Hozzateszem en is ezen szerencsesek koze…..
Namarmost...sokan kerdeztek, szoval errol is irok par szot..japanban ketfele wc letezik.. elso latasra mind2 hasznalhatatlan.WCAz egyik, amelyik "pottyantoa", a masik, amelyikre ha ranezel, azt hiszed, egy urhajo ulese..A milliard gombok kozul csak parat emlitek..\a gomb, mely megnyomasa…..
cijjasztok,itt juci:)epp egy sakatai egyetem konyvtaraban vagyunk,ahol kaptunk 20 percet,hogy netezzunk.hogy mit keresunk itt? varosnezunk es az egyetem is rajta van a listan.ez egy 8 eve epult egyetem,ami azert 3 emeletes,hogy ne rontsa a kilatast:) ilyenek ezek a japanok. nagyon szep…..
1 hónap Japánban az uj csalad:) 2008.08.16 14:24:00
cijjasztok juci vagyok.minden rendben van,csak 4 napig nem nagyon voltunk net kozelben.2 diakszalloban aludtunk ketto ketto ejszakat.az elso nehany meterre volt a tengerparttol es magunkra foztunk.a tenger nagyon szep volt, csak sok volt a meduza.szerencsere csak a kicsi fajtabol,ami nem csip olyan…..
itt angi,na en is irok marsziasztok :) el sem tudtam kepzelni h ennyire gyonyoru japan... pedig en aztan gondoltam..de ennyire.magasan lakunk, a kilencedik emeleten, es mikor eloszor kimentunk az erkelyre elallt a lelegzetunkugyebar itt forro a levego, de itt fenn fujt a huvos szel..egesz…..
Hohohoh udv cukorkaim csudi jo napunk volt maaategnap este degeszre tomtuk magunkat a kinai negyedben, csak az a problema adodott, hogy este nem tudtunk elaludni jucival, mert beszelgetnunk kellet...a sok elmenyrol...aztan hajnali kettokor megeheztunk, es sutyiban elokaptuk a…..