Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiikkácska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA-nak és Európa vezető országainak még kevesebb erkölcsi alapjuk marad, hogy a demokrácia és a szabadság globális védelmezőjének pózában tetszeleghessenek. (Kép: a Time címlapja, 1957.01.07.) Bár győzelemnek indult, a líbiai példa óriási vereség a Nyugatnak. Éppen…..
Ahogy ígértük, kevesebb, mint egy órával a bemutató után itt is van a világ egyik első iPad 2 tesztje az Appleblogon. Az eseményeket Londonból követtük, csak itt, illetve Kaliforniában lehetett megtapogatni az új tabletet a premier után, szóval örülünk, mint majom a farkának. De…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Ööö izé. Sok kérdés tolul fel ilyenkor az emberben. Vajon miért gondolták a Molnál, hogy ha a világ talán legtöbbször remixelt* fotójából csinálnak hirdetést, az jó lesz? De ha már így gondolták, és egy nagy asztal körül mindenki rábólintott, akkor vajon miért néz…..
Szombat hajnalban már aggódtam, hogy Dömsödi Gábort se fogjuk megúszni, ugyanakkor persze azért reménykedtem. Mindhiába: megjött az ő közleménye is. Akit érdekel az Autó 2 sztori, azoknak mindenképpen ajánlom, összeszedett dolgozat. 13 éve használja jogtalanul Surányi Péter az…..