Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silver_dragonfly

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
silver_dragonfly 2010.11.10 12:48:03
Ennél szórakoztatóbb dolgot ma nem találtunk a zinterneten. Zseniális minden pillanata. ..
Újabb sorozatát jegeli a Tv2, most péntektől ugyanis eltűnik a Debra Messing főszereplésével készült Álomgyári feleség című komédiasorozat, helyette a nemrég debütált Crusoe-ból kapunk duplarészt.Nem ez az első változtatás a csatorna pénteki műsorrendjében ezen a nyáron.…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Jude 2009.06.15 07:27:00
Heti Apple-csajunk megint pasi, méghozzá Jude Law. Alantas célok vezérelnek, abban bízom, hogy rajta keresztül az Appleblogra tudom szoktatni azokat a lányokat, akiknek fogalmuk sincs arról, mi az az anizotropikus filtering. Jude ugyanis kétség kívül bejön a másik nemnek, mi sem…..
Egy kedves olvasónk kérésére tesszük be a 24 Tony Almeidáját egy külön posztba, meg azért is, mert nőkkel jól el van látva a blog, pasikat csak elvétve teszünk ki - ő meg megérdemli...
silver_dragonfly 2009.03.24 14:10:32
Szerintem még egyszer sem ajánlottunk Életképeket, de annyira vicces, hogy már a századik adást éri meg a sorozat, hogy most megemlítjük (m1, 21:25). Reméljük, mindenki részeg lesz ebben a részben a kerek évforduló örömére. És ha már így belevágtunk a sorozatokba, akkor lesz…..
silver_dragonfly 2009.02.04 20:54:20
@Dark Wolf:
comment.blog.hu/2009/01/29/breaking_sorozatoffenziva_a_tv2_nel_is

...A csatorna két húzóneve, a Született feleségek és a House már februártól új részekkel jelentkezik...

hát ez...