Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Májkell123

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Örök mutogatás egyik oldalról a másikra: "Divat drukker!" És mivel az összes divatdrukker jelenleg Barca szurkoló, ezért összeállítottam egy kis "pakkot", hogy meg tudd igazi drukker vagy-e, vagy csak divat. Tudod a tagadás a legbiztosabb jele a…..
Made In Germany 1995–2011 címmel hamarosan megjelenik egy friss dalt is tartalmazó Rammstein-válogatáslemez és dvd, amihez a német zenekar turnét is csatol az ősszel. Ennek egyik állomása a Papp László Budapest Sportaréna lesz november 10-én. A rendkívül látványos koncerteket…..
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Katonatörténetek 129. - A tea 2010.02.15 08:00:00
A laktanyai konyhákon igazából sohasem hajtottak Michelin-csillagokra az egyenruhás séfek, s a csúcsgasztronómia sem tartozott az elérendő célok közé. Azt meg eddig is úgy tudtuk, hogy a tea kiváló frissítő ital, főleg ha friss alapanyagból készül. Igaz? Vagy mégsem? Döntsük…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
Jó dolog ez a folyamatos nyolcvankilencezés, mert nemcsak Lengyel László kötött mellénye, meg Palotás János csokornyakkendője kerül elő az ásatások során, hanem az első vizespóló verseny híradóközvetítése is, a két négyzetcentiméteres, felfújhatós gumimedencével, a…..
Pearl Jam - Backspacer (Universal) Igazából a Pearl Jam az egyedüli zenekar, akik túlélték a grunge-ot és mára már csak szimpla rockegyüttesként állnak színpadra. Ők 1994-ben, (amikor ugye a műfaj maga Kurt Cobain fejlövésének pillanatában meghalt, és minden kiadó eszét…..
Májkell123 2009.09.28 16:08:38
@zero: Egyik "maradandó" koncertélményem a mai napig az a 96-os koncert. Emlékszem egyszer Eddie Vedder nekiszaladt, hogy beleveti magát a tömegbe, de aztán félúton meggondolta magát.
Májkell123 2009.09.28 14:53:15
@zero: '96-ban dugig telt BS-ben adtak koncertet. Király volt. egyébként az egyik kedvenc zenekarom.
Májkell123 2009.09.28 15:37:43
@kezike: Én úgy emlékszem azért jóval többen voltak. A küzdőtér tele volt, az ülőhelyek kb 2/3-a volt tele. Azóta se láttam, már az új sportcsarnokban akkora tömeget. Fájó volt látni a kongó csarnokot a Rammstein vagy Limp Bizkit koncertkor.
Június elsején megy adásba az első The Tonight Show, amit az a Conan O'Brien vezet mostantól (Jay Leno helyett), aki eddig a Late Nightot vezette. Segít neki majd a kezdésben Will Ferrell is, de nem ez lesz a nagy szám, hanem a Pearl Jam, akik itt mutatnak majd be több új dalt is az…..
Pápa egy kedves dunántúli kis város, már ha az ember úszkálni, szaunázni és hasonlók miatt látogat el oda. Gábor autót próbált vásárolni, neki ezzel kapcsolatosan nem voltak olyan pozitív tapasztalatai, mint nekem tavaly nyáron a strandon. Vagy fürdőben. Vagy mi az ami ott van…..
hogyvolt Terminátor 1x01 - Pilot 2009.02.04 09:00:00
A sorozat rendes címe Terminátor - Sarah Connor Krónikái, de ezt címben akkor sem írjuk le, ha agyonvernek minket, szóval maradt a rövid verzió. A sorozathoz különösebb előtörténet nem szükségeltetik, de a biztonság és az elmúlt húsz évet valami nagyon szigorú diktatúrában…..