Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanna_Timsel

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A siker alapja, avagy a legegyszerűbb út a dugáshozKorábban a 'meglátni és megdugni' híve voltam, nem tagadom. Mára ez a hév szerencsére alább hagyott, és a mellein és a kerek seggén kívül elkezdett érdekelni, hogy mi járhat a fejében. Mielőtt még teljesen átmennénk PUA…..
Rombolom a jelent, építem a jövőt, avagy kellő energiával lovagolom meg a szürke hétköznapokat. Sokáig azt hittem, megváltom a világot, kicsapom a mérget, leölöm a gyarlót, és helyükbe értéket teremtek, példát statuálok. Erősen úsztam, hogy az árral szemben éljek.…..
Hanna_Timsel 2009.02.23 22:55:40
Ez már szabály.Mint jól nevelt robotok tudjuk, hogy mit, mikor, mit miért teszünk, viselünk, veszünk vagy zabálunk.Hipnózisba esve, mélyen hódolunk be a futószalagoknak. A tudatalattinak, az érzékeink sugallatának. Kell valami, amit követni tudunk, amire felnézhetünk, amit…..
Cápali megmondja. Impulzusok 2008.10.28 02:06:00
...avagy a lüktetés.Megpillantod, közelebb lép. Szempár, kéz, illat, érintés, hang. Az 5 legfontosabb faktor, ami nélkül nincs kapcsolódási pont.Őszintén, vagy sehogy.Casanova 'munkásságának' tanulmányozása után arra  az evidens következtetésre jutottam, hogy…..