Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocsokmacso

3 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma közvetlenül, és a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a középkorban élünk. Férfi főnökkel és férfi vezérigazgatóval a nyakán nehogy bármely nőtársam is agitálni kezdjen a jelenleg is a családon belüli erőszak kriminalizálásáért folyó aláírásgyűjtési akcióban.…..
mocsokmacso 2010.08.16 19:29:59
@mezítlábasfellebbezés: Miért nem az iwiw-es vagy facebook-os ismerőseidnek küldted szét?
Akár munkaidőben is, vagy este otthon, amikor egyedül vagy?
A címlistán meg tudsz változtatni, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy azon nem lehet változtatni, vagyis azt tudom elképzelni, hogy nem tudod, hogyan kell.
Nincsen jogod adott embernek levelet írni, de mindenkinek meg van? Nagyon merész rendszer. :D
Amúgy meg furcsa, hogy jogot végeztél és ilyen véleményed van az egészről, azt meg lehet tudni, hogy hol szerezted a diplomádat?
A Férfi hozzám többet nem nyúl! poszt nem kevés olvasónknál verte ki a biztosítékot, bár elsősorban a trollok menetrend szerinti beszólása okozta a nagyobb vihart - szerintem jogosan. A szerkesztőségbe érkezett levelek közül íme az első: Én is egy nyaralás alkalmával…..
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
anonim [szexfüggők] 3 in 1 2010.06.03 07:02:00
Meztelenül ülök a konyhapadlón, lábaim előre nyújtva, hátam a falnak támasztom. A konyhakő hideg, golyóim egészen összementek tőle. Ő a hűtő előtt áll, szintén pucér, mellbimbói kacéran merednek előre. Néhány perccel ezelőtt a seggében és a pinájában egy duplaágú…..
***Címlaptündér, Petike, köszi a főcímlapot!***Egy meglepő tényt tárok a széles néptömegek elé: a tudós is ember. Amikor este leveszem a fehér köpenyemet a kutatóintézetben, a benti papucsot utcai cipőre cserélem és beülök a felső-prémiumkategóriás autómba, elindulva a…..
mocsokmacso 2010.06.03 12:35:08
@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Menjetek a nokert.hu -ra, ott majd megkapjátok a genderelméletet.
mocsokmacso 2010.06.03 12:39:43
@Virágkötőrita: Neked férfiagyad van női testben van ilyen, de itt az átlagról van szó és nem a kivételekről. Esetleg egy hormonvizsgálat, sosem árthat.
Van olyan férfi, aki tudja milyen a ciklámen, de ő is a kivételkategória.
Mi van akkor, ha egy női sportolóról beszélünk, mi jut először róla az eszünkbe? Az, hogy nő, vagy az, hogy kőkemény sportoló? Ez a két dolog pasiknál legtöbbször együtt jár (minél nagyobb sportoló, annál nagyobb hím), de csajsziknál valahogy kettéválik, mintha a…..
"Amiről írni fogok nektek lehet hosszú lesz, de természetesen a szívetek joga bármikor félretenni. Még ha nem járok sikerrel akkor elmondhatom hogy ezt is megpróbáltam.Három gyermek édesanyja vagyok. Legkisebbik most tölti a 8. évét. Sok év albérlet után végre sikerült egy…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.  A részletekért kattints ide   Kedves MH terror Blog! Az alábbi történetet szeretném…..
„Annyira félek tőle, hogy abban sem fogok bízni már, aki megérdemelné.” - Levélírónk minden bizodalmát elvesztette a férfiak iránt, amikor megtudta, hogy párja a háta mögött flörtölget. Amikor a kan lebukott, macsó szokás szerint előbb támadt, majd visszakozott,…..
mocsokmacso 2010.04.07 11:22:02
@Kytia: ja az történt, hogy korábban csak egyszer utasította vissza, egyébként példa volt csak, itt nem az a lényeg, hogy mivel kezdődött, hanem már sokkal korábban kezdődött és olyan okokkal, amivel a posztíró nem foglalkozott, a nőknél a szex porciózás ilyen említésre sem méltó ok, pedig a valóságban gáz, ahogy egy lelkes fiatal barátnőm mondta.
"A legjobb dolgok azokkal történnek, akik várnak!! - nem tudtam, hogy egy férfi ilyet is képes mondani, amikor ott a lehetőség egy jó kis menetre!?” – következő alanyunk egy igen érdekes tapasztalattal gazdagodott, ugyanis kifogott egy olyan pasit, aki elhúzódik a…..
mocsokmacso 2010.02.03 10:27:52
@Manzanilla:

Na én aztán teljesen átugrottam ezt a pénzrészt, csak annyit gondolj magadban végig, hogy ha nem lenne pénze, illetve jól fizető állása, akkor is ilyen türelmes lettél volna, int most.
mocsokmacso 2010.02.03 10:28:42
@nyalógép: és ezt pont egy nyalógép írja, megszakadok :D
mocsokmacso 2010.02.03 11:26:31
@Glg: de legalább a 3 lábú szék az sosem billeg :D
Ha nem itt laknék, akkor ide szeretnék költözni. Őszinte lelkesültség vagy nagy píár-ámítás? Ez Debrecen? Európa Zöld Fővárosa lehet Budapest - posztolta a Vastagbőr pénteken, majd következtek az olvasói hozzászólások. Ahogy az lenni szokott efféle témáknál, feltűnt egy…..
mocsokmacso 2010.02.02 17:13:31
@Tepsifan: Értsd úgy, hogy milyen arányban választják meg és kik. Kósát az egyik legnagyobb arányban szavazzák meg és a statisztikák alapján rá szavaznak a mszp-sek is, míg Demszkyre nem szavaznak a fideszesek, remélem ez már érthető ?
De ha a pestieknek jó a mostani polgármester, akkor újra fogják választani nincsen ezzel semmi baj.
Van, akinek sikerül munkát találnia és szerencsés csillagzat alatt született, és van, akinek nem. Én két éve vagyok munkanélküli!!! Ami azért szomorú, mert anyuval élek és a nyugdíján kívül nem igen jutunk pénzhez. Dolgozik, de a cége 3-4 havi késéssel fizet és akkor is…..
mocsokmacso 2010.01.26 14:18:48
Adok ötleteket, hogy lehet túlélned a dolgokat:
Első utazáson spórolni, próbálj meg valamilyen munkanélküli tanfolyamra bejutni, adni fognak 90%-os utazási kedvezményt, persze olyanra amit éppen Pesten tartanak
Próbálj diákot szerezni, elvileg most is van diákod, nem? Akkor csak matrica kell rá ...
Legyen sok barátod, akik segítenek, igérd meg, hogy ha dolgozol visszaadod.
Ha egy kicsit jobban nézel ki érdemes megpróbálni a hostes munkákat, ha össze tudsz haverkodni a többiekkel sok kajához is hozzájuthatsz. A hostes-es lányismerőseim nem költenek kajára.
Kaján nem érdemes sokat apórolni (azaz éhezni) előbb utóbb betegség lesz a vége, inkább érdemesebb a rezsin, járni kell könyvtárba és ott lenni egész nap, otthon meg alapjáraton a fűtés.
Szülőkkel minél kevesebb időt tölteni, alapanyagokat akciósan megvásárolni és abból főzni.
Hozzám jár bejárónő (mert a csajok lusták takarítani) egy órára kap 1000 ft-ot és ha jön akkor ott van egész nap hetente kétszer eljön, esetleg megpróbálhatnád te is ezt, 2-3 helyről összejönne egy rendes fizu és max. heti 2 napodba kerülne. A könyvtárban megcsinálhatnád a hirdetést és gazdagabb környéken vagy jobb irodaházak közelében kitehetnéd, vagy esetleg az ismerősi körben kérdezgethetnéd, mert ez általában ajánlással működik.
Akkor megpróbálhatnád a kisgyerekek tanítását úgy hogy házhoz mész, biztos van olyan tantárgy, ami megy is és érted is és szereted tanítani is. Vagy gyerekfelügyeletet vállalni.
Amúgy meg nagyon sajnállak, ha a közelemben laknál biztos segítenélek amivel tudlak, végső esetben pénzzel is.
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
mocsokmacso 2010.01.22 11:48:15
Egyszerű a képlet,a nők általában ilyenek, van egy pár általuk fontosnak ítélt tulajdonság, ami alapján pontoznak, ha valamiben esetleg magasabb a pontszám, az a többi alacsony értéket emelheti, de ezek az alacsony értékek később jóvátehetetlen bűnként jelennek meg.
A pontozási tulajdonságok: mennyi pénze van és ide tartozik mennyi pénze lehet később, hogy néz ki (testileg) a szép arc is ide tartozik, ez mind azért jelentős, mert fontos, hogy milyen utódok lehetnek tőle, milyen az ágyban, mert fontos ez is. Aztán mennyire okos, ami valójában befolyásolja az első 3 tulajdonságot is. Talán utolsó szempont az iskolai végzettség és az általános műveltség általában a külső és a pénz az elsődleges, ami teljesen korrekt és fontos dolog az utódnemzés szempontjából.
Ezzel szemben a férfiaknak egy dolog a fontos: a szex vagy ha már ez nem is működik, akkor legalább qurva jól nézzen ki, azt azért tegyük hozzá, hogy általában jól néz ki a csaj, akkor ott egyéb területen vannak súlyos defektek. Mert ugye az emberek kiszolgálták születése óta és ez senkinek sem tesz jót.(kellenek a rossz dolgok is) Az ilyen jó csajok nagyon rossz társalgók, mert nekik általában hallgatni kellett és nagyon passzívak az ágyban is. Na és persze a nagyon jól kinéző nőtől kezdve a legcsúnyábbakig keverednek a párkereső stratégiák, de mindig is a legszánalmasabb az amikor valaki csak azért tart valakit, hogy bizonyos igényei kielégüljenek és egy adandó alakalommal képes minden indoklás nélkül dobni a másikat. Nem kell itt egy külsőnek érkezni ehhez, lehet az ok bármi.
mocsokmacso 2010.01.22 11:51:25
@Drága IV gernika (1749 - Haiti ):
nálam minden lány a cica, cicus stb.nevet kapja, mert képtelen vagyok mindig fejben tartani a legváratlanabb pillanatokban is a nevüket.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem az életem értelmei, hanem azt, hogy vészhelyzetben keverem a neveket, ők meg megsértődnek. a cica és variációi pedig mindenkinek bejöttek eddig.
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
mocsokmacso 2010.01.16 09:38:57
Az egész video fake, tele van ismert táncosok és mások képeivel:
itt van az egyik:0:37 -nél
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11462821
Aztán felismertem egy jó pár főiskolás és egyetemista lányt huszonpár évesek.
A videón ott van egy pár ismerősöm is, akiknek az adatlapján nem ütközik ki a kép, pl.: a tesójával van lefotózva egy családi kiránduláson a szülők nagyvonalúan le vannak hagyva, itt meg úgy néz ki, mintha egy leszbi pár lenne. Vagy egy másik takarítás után csak éppen ki van vágva a képből a porszívó és a sok lom, így meg úgy látszik, mintha pózolna.
Nem ez a jellemző, az már igen, hogy saját magukat tükörben fotózzák a lányok és buliképek vannak fent az oldalukon, de nem meztelenkednek, mint ahogy azt a posztíró képzeli.Persze elmebetegek mindig is voltak.
Van egy rész, aki ebből él meg, neki ez egy reklámlehetőség (iwiw,. myvip) és ki is fogja használni.
Elvesztettem egy jó pasit, mert biztos arra gondolt, hogy ezt a balhés csajt jobb is elkerülni.A kép innenElveszíteni az újat a régi miatt! Társaim biztatására leírtam nem átlagos történetemet, mert kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a kommentezők.Egy elég hosszú…..
mocsokmacso 2010.01.15 17:12:17
@mütyür [kesztyűlakó]:
A gének részben meghatározzák az testfelépítést a fizikai erőt.
Pl. ha én vagyok a csajjal, akkor a volt barátja nem ütött volna meg, mert még az ellenőrök sem kérik a jegyemet nyáron.
(Télen, ha fel vagyok jól öltözve, akkor esetleg, de amikor csak póló van rajtam, akkor inkább megpróbálnak nem észre venni)
És ez nem jó vagy rossz dolog, hanem részben a gének a felelősek érte.
mocsokmacso 2010.01.15 17:24:06
@mütyür [kesztyűlakó]:
gondolod annak semmi köze a génekhez?
én arra céloztam, hogy az erőszakosság összefügg a testfelépítéssel is, hiába erőszakos a kisköcsög, ha lát magánál egy kétszer nagyobbat nem támad szemtől szembe.
Egy MILF találkozik a görög istennel.Kedves Mindenki, Az én történetem mottója az lehetne, hogy jobb(?) mindent tisztázni az elején. A pasi a netről volt ismerős, egy társkeresőről. Szimpi volt tel.számig jutottunk, annyit tudtam róla, hogy magas, jófej, valami programozóféle. A…..
mocsokmacso 2010.01.04 14:18:32
@mütyür [kesztyűlakó]: pont amiatt, mert vadidegen esélyesebb rá :D
mocsokmacso 2010.01.04 14:27:39
@mütyür [kesztyűlakó]:
az az igazság semmit sem lehet kikényszeríteni, most lementem hozzájuk és beszélgettem velük, hátha lesz valami komoly utalás, de semmi, ez van, de még hosszú a nap.
Nem véletlenül van most vizsgaidőszak, vigázzatok magatokra. Elkezdjük 2010-et, küldjétek a leveleket.Lekoptathatatlan 40 éves pasi. Én akkor 23.Régi sztori, konkrétan ez a szöveg egy e-mailezés része, nem is írok bele, copy-paste az akkori verzió: (...) De ezzel még nincs vége az…..
mocsokmacso 2010.01.04 13:15:44
@Drága IV gernika: Mondjuk a tekinteteteket nem tudom átadni azok überelnek mindent és persze azt is kihagytam, hogy megvolt közben a testikontakt is, hiába húzódtam ameddig lehetett.
ja vagy most egy csaj (elég sokkal dolgozom együtt majdnem 100-zal)
BUEK-ot kívántunk egymásnak és megjegyezte, hogy most először adtam neki puszit.( ki az aki ezt nyilvántartja, mert én nem)
mocsokmacso 2010.01.04 13:20:35
@Kedves Nard: ha ez egyszer egy hónapban lenne, akkor oke, de hogy folyamatosan van mindennap és komolyan mondom elegem van belőle.
Oke én megértem a lányokat is, hogy kell nekik egy férfi akivel tudnak más dolgokról is beszélni, mint egy nővel, de a folyamatos szex körüli megjegyzések már fárasztanak. Na le fogom ide írni mit kapok ma, remélem egyik sem olvassa a posztot.
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
mocsokmacso 2009.12.22 11:47:07
@Mária: mivel én töltök speciálisan férfias munkahelyen is időt, ahol csak férfiak vannak és olyan helyen is ahol 99%-ban nők és szinte egyedül vagyok férfi így azt kell mondjam, hogy jobb az a hely, ahol csak férfiak vannak. A kolléganőim pasijairól már mindent tudok, mert ez téma, míg a férfiaknál azt sem tudom, kinek van felesége vagy barátnője, mert ez nem téma.
Ahogy a nők kibeszélik a legapróbb részletet is a pasijukról, addig a férfiaknál egy két tőmondat hangzik el erről.
"Jópár évet töltöttem tipikusanj férfias környezetben. Lakatosműhely, kőbánya, ilyenek. Onnan van a spciális világlátás."

Ez annyira speciális, hogy gyakorlatilag te a társadalom legalját látod, ebből bármilyen következtetést levonni téves dolgokhoz vezet.
Köztudott, hogy a férfiaknál több a debil (ez evolúciós ok is) és aki ilyen helyeken szerzi az ismereteit az erősen félrenézi a dolgokat.
mocsokmacso 2009.12.22 11:58:12
@Irgun: jó akkor majdnem a legalja, ahol nem a szellemi munka számít, mint a bányában meg a lakatosnál ott azért elő is fog fordulni a sok debil, lehet apád nem az volt, de hogy sok volt a kollégái között az biztos.
Itt most átlagokról beszélünk, ahol fizikai munka van és nem túl sok a szellemi kihívás ott nem a phd-sok fognak dolgozni.
De valóban annyit hozzátennék, hogy a lakatos szakma kíván némi speciálisabb szellemi hozzáállást.
mocsokmacso 2009.12.22 12:09:48
@Mária: Pontosítsunk már, milyen üzemben dolgoztál?
Ahol lakatosok közzé kerültél, mert hogy nőt én még lakatosok között nem láttam az biztos és a mo-i összes nagyobb üzemben jártam, most ilyen helyeken vannak nők persze ott sem a lakatosok között csak a közelükben pl.: csokigyárak , autógyárak, müanyaggyárak na még jártam az összes nagy élelmiszer feldolgozóban, a járműjavítóknál, csináltam rendszereket a hőközpontokban a hőszolgáltatóknál és a konzervgyáraknál csak a nagyobbaknál, ahol kellett gőzös rendszer, ja meg a gyógyszergyárakban ott sem láttam nőket csak a szalag mellett. Aztán dolgoztam épületgépészeti cégeknél szintén zéró nő csak az irodákban.
Laci leveléből jól látszik, hogy nem mindig történnek a valóságban úgy a dolgok, mint ahogyan azt elképzeljük. Csak az adott helyzetben derül ki, hogy reagálunk. Persze biztos lesz most is olyan, aki szerint hülye a posztoló, mert a földbe gyökerezett a lába ahelyett, hogy elugrott…..