Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyúzott arcú lány

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv TB-gondozott 7 perccel zárás előtt érkezett tüdőszűrésre az Amerikai útra, ahol kiderült, hogy egy forintot nem tudnak visszaadni semmiből. Amire szerzett aprót, kiderült, hogy már lejárt a munkaidejük. Hosszas küzdelem árán rábeszélte őket a vizsgálatra, de hiába…..
Nem. Ez nem az a vakond. Ez a lény és tanulságos kis története egy német úr, bizonyos Werner Holzwarth fejéből pattant ki, amelyhez Wolf Erlbruch készített bájos grafikát. Ez első kiadás 1989-ben látott napvilágot, azóta a mesét 27 nyelvre fordították le. Jómagam…..
Tovább fodrozódnak a hullámok a Moszkva téri Gastland étterem körül. Legújabb panaszosunkat megpróbálták túszul ejteni, és pofonnal fenyegették miután megették a grilltálukat és cserébe ők nem akarták az egész "menüt" kifizetni. Végül naiv ügyfél hívta a rendőrséget,…..
Az Indexen ma megjelent egy cikk, a Fidesz, MSZP, E14 politikai térképről, és annak lehetséges módosulásairól, amiben volt egy szavazás: Ki legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje. A szavazás tök érdektelen volt az első 4 órában 2000 szavazat érkezett, Bajnai Gordon 50%-al…..
A mai posztunk szerzője tulajdonképpen hazatért Németországba – otthonról haza. Hogy ez miként lehetséges, pillanatokon belül kiderül, elöljáróban csak annyit jegyeznék meg, hogy (lassan, de biztosan közelítve a félezredik poszthoz) számomra ez az egyik legérdekesebb írás a…..
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..
A 103.000 aláírással a Parlament elé vitt népi kezdeményezés: "legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családon belüli erőszaknak" megtárgyalását jelzésértékűen, a Fidesz éjjel 3 órára tűzette ki. A hétfő éjjeli parlamenti vitában elhangzott fideszes…..
A háborús bűnösök már csak ilyenek: nem adják fel önként magukat, bujkálnak. Ezt a sorsot választotta a Randolph L. Braham történész által csak kassai szadistaként emlegetett Csatáry László, akit vasárnap a brit The Sun bulvárlap talált meg budapesti rejtekhelyén. A több mint…..
nyúzott arcú lány 2012.07.18 22:42:29
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
nyúzott arcú lány 2012.07.17 19:29:45
@proligarcha: Kivéve a buzikkal, ök nem ölnek fiatal lányokat
KecskeDotyinak se jogosítványa, se útlevele, így aztán elég nehéz pótolni az összes többi iratát, amikor elhagyta a személyijét is: Ismét megosztanék veled egy sztorit, hogy egy életre megjegyezd, fényképes igazolvány nélkül senki vagy, nem is létezel. Voltam annyira…..
nyúzott arcú lány 2012.06.14 20:13:27
@Rosszindulatú Vászka: Te vagy eltévedve. A törvény szerint még mindig be kell jelentkezned oda, ahol élsz, legyen az albérlet vagy saját tulajdon.
Ja, hogy ezt nem tartja be szinte senki? Na az a hungarikum.
218/1999. (XII. 28.) Korm. rendelet
az egyes szabálysértésekről

Lakcímbejelentési kötelesség elmulasztása

29. § (1) Aki a lakcímbejelentésre előírt rendelkezéseknek (*) nem tesz eleget,
harmincezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt a rendőrség, valamint a helyi önkormányzat képviselő-testülete hivatalának erre felhatalmazott ügyintézője helyszíni bírságot szabhat ki.
Szoborőrület tombol Magyarországon. Polgártársaink „többrül többre, szórul szóra, majd szitokra, majd karóra, majd mogorván átugorván ölre mennek, hajba kapnak; örömére a szent napnak egymást ugyan vérbe-fagyba, hanem a just mégsem hagyva” vitatkoznak köztéri…..
nyúzott arcú lány 2012.05.23 18:38:25
@Orbán," zárolom az egyházak állami pénzeit is"!:
A sok rohadt csaló, aki megvásárolta a rokkantosítását ne sírjon. Orbánnak igaza van.
nyúzott arcú lány 2012.05.23 18:40:11
@peetmaster: Nekem mindegy "ki kezdte". Annak örülnék, ha végre befejezödne. Ennyi.
A jelek szerint bedőlt a Zichy Park Hotel, és így az összes üdülési jogot lenullázta az új tulajdonos: 2007. augusztus 10.-én üdülőhasználati szerződést kötöttem a Zichy park hotellel, csekély 400e Ft-ért ami 2008-tól minden év 35. hetére volt érvényes 7 évig. Minden…..
Nem, továbbra sem fogok nagyon hírekről véleményt írni, node most mégis.   Az alábbi cikk szerint mostantól a diplomásoknak Magyarországon kell dolgozniuk a képzési idő kétszereséig, a végzés utáni 20 évben bármikor.   A cél elvileg az, hogy itthon tartsuk a…..
nyúzott arcú lány 2012.01.21 01:42:32
@nyehehe: ha nem jössz ki, akkor menj (gyere) ki... :-)
nyúzott arcú lány 2012.01.21 12:14:24
@Öltönyösrabszolga: görögök, zürichi...
Nem nagybetű.
Nagyon erős kontent, üresgyomorra nem ajánljuk...
nyúzott arcú lány 2011.03.28 17:55:38
@Titus Pullo Urbino: Gerényi Kata egyébként ott volt a Sajó parton tavaly nyáron és lapátolt, amikor az árvíz elöntötte Sajóládot...
Ami nem tetszik, hogy leragadt azon az 1990-es évek elejére jellemző homoszexuális szinten, amikor még "bátorságra" vallott ha valaki így, nagy nyilvánosság előtt megjelent. Sajnos ma ez többet árt, mint használ, a színvonal ugyanis erősen a Mónika-show-ban mutogatott fogatlan homokos c.g.nyokéhoz közelít. Ezzel rengeteget árt a melegeknek, (vagy ha jobban tetszik a buziknak.
Azt meg nem tudtam, hogy K.Gy is leszbikus.
nyúzott arcú lány 2011.03.29 09:05:58
@emem: házmester a Horthy-rendszerben volt.
A kommunizmusban házfelügyelö volt a neve.
Honnan lesz nyugdíjuk?
Az nem kell nekik.
Katika addigra szétcigizi a tüdejét. elissza az agyát.
Egyébként észrevettétek, hogy az öreg leszbikus nök, hogy hasonlítanak egymásra? (Gobbi Hilda, Lang Györgyi, meg ez is...)
PJL egy morális tanítómesterrel találkozott, de ennek mégsem örül. PJL 2 perccel az egyórás idő lejárta után bicegett vissza a parkoló kocsijáig. A parkolóőr először hajthatatlannak mutatkozott, majd 2000 forint fejében elvette a csekkjét és zongorázott egyet a készülékén.…..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Iccemann hűtője elromlott, és miután panaszkodik kicsit a bunkó szerelőre, aki fel van háborodva, ha mégsem rendeljük meg a munkáját, megdícséri a konkurenciát. Végül a kommentelőktől kér segítséget, ha már hűrő nélkül maradt. Mi legtovább Lehel hűtőt láttunk működni,…..
nyúzott arcú lány 2010.02.02 09:38:58
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
nyúzott arcú lány 2010.02.01 02:14:05
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
nyúzott arcú lány 2010.01.26 15:24:22
@hétköznapicsalódó: Végr valakinek igaza van...
" inkább csináljanak egy közös kasszát, amibe mindenki beledobálja "ezt a fajta" pénzt és fejlesszék a kórházat - de ez már derogálna, ettől egyből lekonyulna a szájuk)"

A vizitdíj ennek a kezdete volt. Nem is akarták az eü dogozók...
nyúzott arcú lány 2010.01.27 03:13:50
@Kobe:
1. 300 Ft, vagy 1000, szerintem mindegy, az összeg olyan kicsi volt, hogy nem hiszem hogy bárkinek gondot okoz elöteremteni (4,50 EUR...)
2. Végre legálisan kaptak pénzt

3. Ez egy biztosítás, ahol van önrésze az embernek. Tehát fizeted a biztosítási dijat (vagy vonják a fizetésedböl, tök mindegy, de az szerintem jobb, ha mindenki magának fizeti) és ha beteg vagy igenis fizetsz önrészt is. Tehát nem 2* fizetsz ahogyan te emlitetted.

Nem én találtam fel a spanyol viaszt, hanem nálunk jobban müködö rendszerekben ez igy van.
nyúzott arcú lány 2010.01.27 06:14:59
@Teccikérteni?: Az eszdéesznek semmi köze ehhez, ök is csak egy jól müködö rendszert akartak lemásolni.
Most aztán jobb ugye, minden maradt a régiben és 2010-ben a betegnek saját magának kell kiszednie a gézt a sebéböl. Ha rajtad múlna, meg ahogy elnézem a többségen, akkor ez 20 év múlva is így lesz. (Egyebkent nem vagyok szdsz-es, és soha nem szavaztam az mszp-re még 94-ben sem.)
Szürreális beszélgetéssel akarta szerződésbe lovallni Ádámot a Fundamenta Lakáskassza ügynöke, aki képtelen volt fejből megtanulni a szövegét, így felolvasott, majd a magnóját surrogtatva megpróbálta kimondatni a Naiv Ügyféllel, hogy át akar lépni az Allianzhoz. Kaland alant:…..
nyúzott arcú lány 2010.01.21 01:56:44
@Rejtélyes: Mi köze a 33 évnek a magánnyugdíjpénztárhoz?
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
nyúzott arcú lány 2010.01.21 01:50:23