Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigaszeg

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Kis közösségünk kemencevariációi és tanácsai már megtöltenének egy könyvet. Az emberi kíváncsiság messzebbre tekint, így jelképesen útra indulok körbenézni. Mivel tél is van és önellátás is sokszor alapfeladat, így lesz mit bemutatni bőven.   A kemencék katedrálisa természetesen lenyűgöző, de ott…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Amikor az egyik kommentelőnk röhögve jelezte, hogy az X-Faktor legutóbbi döntőjében a kockahasat kajakra odafestették Szabó Dávidra barnítókrémmel, csak legyintettünk, és a kicsinyes rosszindulat újabb megnyilvánulásának tekintettük, amit akár az a kép is kiválthatott, amin…..
2011. december 3-án egy kislány kabátjának zsebéből egy bécsi múzeum ruhatárában eltűnt a diákigazolványa, a BKSZ bérlete és 20 euró készpénz. Bécsben becsületes emberek élnek, meglett. A Külügyminisztérium Konzuli Főosztálya ekkor lépett a képbe, gratulálunk a…..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
           Két éve a Deák téren a francia kulturális napon - ahova mi igazság szerint enni szoktunk volt kijárni, tekintve, hogy kulturális programok tekintetében van (legalábbis volt) még mit javítani – láttam egy helyen…..
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Állj meg Vándor Vendégház Arany J. u. 5. 2 szoba, 8 főnek 3.000 Ft/fő/éj Joli néni 30/958-2995 Álom Vendégház Alkotmány. út 17. 3 szoba, 9 főnek 2.500 Ft/fő/éj Nagy Dóra 30/233-0884 Aranygomb Vendégház Cserépfalutól pár km-re, 8 főnek 18.000…..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..