Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurgy

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Már meg éppen kereszténygyalázás helyzete forgott fenn/kereszténygyalázás volt folyamatban. Méghozzá a Klubrádió hullámhosszán. Bezony. Ez már csak ilyen. Címlapon hozta a Magyar Hírlap is. Mivel Klubrádiót éppen nem hallgatok, ezért reájuk támaszkodva idézem Para-Kovács…..
kurgy 2010.01.21 22:57:51
@szamoai:
ezek alapján az egész blogbejegyzés értelmetlenné válik, hiszen para kereszténységet mondott, csáth pedig a hitoktatásról írt. SZVSZ
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
kurgy 2009.10.02 15:26:06
@Molab: félreértés ne essék, nem CSE-t védem. Hanem azon hozzászólásokra reagáltam, amelyekben megjelent, hogy a rendőr, "ha bekötötte volna magát..."
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
Rájöttem! Tej 2009.07.10 17:02:00
Köztudott, hogy a tehén a legszexibb állat mind közül, bár ezt a mai anorexiás nők sajnos sértésnek érzik. Elhaladva egy rét mellett, ahol tehenek legelésznek, a ringó tőgyek látványa, a bámuló nagy barna szemek, ahogy a borjak tejért nyaggatják az anyjukat, bárkinek…..
kurgy 2009.07.10 21:38:06
@Admiral William Adama: köszönöm.
kurgy 2009.07.10 21:46:51
@Admiral William Adama: Nincs több. Tudom, milyen vagy. De a kérdéseimre nem Te válaszoltál. Erre is képtelen voltál.
kurgy 2009.07.10 21:50:37
@Admiral William Adama: Ja. De a tejhez közöd nincs. s ha ahhoz nincs, akkor tán semmihez. Ahoj, Admirális.
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
Olyan felemelő érzés elsőre megérteni valamit, legyen az dalszöveg, rádióreklám, vagy a szomszéd néni kiabálása. Gyerekkoromban pl. évekig nem értettem a Mennyből az angyal egy sorát, nevesen azt hogy "Szép ajándékot vivén szívökben", ugyanis ez a minden karácsonykor meghallgatott lemezen valahogy…..
Kicsit félek, hogy rossz irányba száll el a vita - van erre megfelelőbb fórum elég - , de mindenképpen meg akartam mutatni az International Woman's Health Coalition provokatív ötletét. A nők jólétéért küzdő szervezet ugyanis az óvszer használatát nyíltan ellenző katolikus…..
kurgy 2009.04.04 11:54:22
@Karakán Karak: 1, ha nem gyakorlod a vallásod, nem is vagy igazán keresztény.
2, hol is olvastad azt a Katekizmusban, vagy bárhol, hogy az egyház szerint a nők csak "köpőcsészék" és/vagy "humán inkubátorok"?
3, a koton éppen arról szól, hogy aki használja, ezeknek tekinti a nőt. Ha valóban keresztény vagy, olvasgass néha ilyen témájú könyveket.