Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iriszi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez az egyik legkülönlegesebb eladó ingatlan ma a lakáspiacon. Bár ízlésről ugye nem érdemes vitát nyitni, de ami tény, hogy kevés ennyire különleges, és a piacon valóban ritkán előforduló ingatlant találni az eladó kínálatban. A ház azonban…..
TComment Nagy navit bomba áron? 2012.05.03 06:35:38
A legviccesebb a Windows. Ebbe a csapdába az Exporer ikonra kattintva sétálhat be az ember. A készülék ekkor figyelmeztetőleg megkérdi, hogy tényleg akarod-e. Ha igennel felesz, az évszázad rejtélyét kell megfejtened. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
iriszi 2012.05.04 14:23:06
@Neurotoxin: Azért az én androidos telomon igo-van
 Ha olyasvalakit akarunk megfertőzni ralival, aki legfeljebb a tv-ben látott azelőtt nagyon gyorsan közlekedő "matricás" autót, akkor - szerintem - egyszerűen csak ki kell állítani őt a gyorsasági szakaszra, szakszerűen a szalag mögé és figyelni a reakcióit. Nézni,…..
Legutóbb arról posztoltunk, hogy miért nincs WRC a magyar bajnokságban. Nos, nekem az alábbi érv jobban tetszene, bár ez is inkább az érzelmeinkre hatna, és nehéz lenne egy éles vitában felhasználni.A WRC kissrácoknak való, a B csoport volt a férfiaké. Valami ilyesmit…..
iriszi 2011.03.23 20:00:41
@Specialized78: szerintem xar
iriszi 2011.03.23 20:02:53
www.youtube.com/watch?v=jA4jqpgBnAM&feature=fvst
ezen sokkal jobb a zene
mint az
Stig nevének említésekor sokaknak a Top Gear fehér ruhás - és számtalan eposzi jelzővel illetett - karaktere jut eszébe. (Arcot túlzás lett volna írni, mert mindig bukósisakban nyomja.) Nekem Stig mindig egy hatvanötéves "vénember", Stig Blomqvist marad. Az igazi Stig…..
iriszi 2011.01.10 21:06:30
Sosem gondoltam volna, hogy ennyire körülményes egy nagycsaládos embernek autót venni. Mondjuk, ha jobban belegondolunk, rájöhetünk, hogy semmi furcsaság nincs abban, hogy a használtautó piac egyik fehér foltja a családi egyterűek, buszlimuzinok szegmense. Mostanában kezd csak…..
Bár a hazai Jesús Puras fanclub egyedüli tagjaként inkább az aszfaltot kéne szeretnem, de nem titkolt érdeklődéssel figyelem az ex-F1-es pilóta, Kimi Raikkönen szárnypróbálgatását a raliban (eretnekség azt mondani, hogy jobban várom a mai Lappföld-ralit, mint az F1…..
iriszi 2010.01.30 12:48:23
www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ
Rörhl bácsi lába szerintem 1 kicsit jobban mozog
bal fék .
Belsőség Tüdőbaj megrendelésre 2010.01.18 17:06:48
KRESZ szabálysértés, munkavédelmi kihágás és fokozott egészségkárosítás – a kétségbeesett, csődközeli autókereskedők szórólapos diákokat küldenek a forgalmas kereszteződésekbe. Véleményük mai cikkünkről...
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
iriszi 2009.11.15 11:07:56
@foolproof:
Én ismerek egy embert olyan citroen BX-e van ami maga a csoda
mindene müxik rá van írva citroen bx retro demo car olyan blau hifit is kevés autóba építettek mint ebbe
és véletlenül az ember az unokatesóm
akit érdekel pécs közelében megnézheti
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
Kevés jobb, előremutatóbb autó létezik ma a Priusnál, mindenki imádja, akinek esze van. A szívvel bírók többsége is általában szereti. Nem adócsaló-hibrid, nem ímmel-ámmal hibrid, mint az Insight, ez a real job, a Hibridnirvána 2009-ben. De, ámbátor, és mindazonáltal a Toyota…..
A telepi használt autók tankja szinte üres, na nem azért, mert az alkalmazottak kilopják belőlük az anyagot – a tűzrendészeti előírások miatt van így. A Sorrento-ML párbaj készítésekor azonban a Mercedes üresebb volt a szokásosnál, úgyhogy amikor már mentünk vele eleget,…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
  A Totalcar szerkesztősége két táborra szakadt. Voltam én, és voltak a többiek. Papp Tibi kimondta a fatvát.  Vélemények az azonos című írásunkról...
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
Még 2006-ban történt. A Ford meghívása az M-Sporthoz szólt, vagyis a Ford ralirészlegéhez. Igazából ez egy magáncég, amelyet a többszörös angol bajnok ralipilóta, Malcolm Wilson alapított, 1997 óta kizárólag ők fejlesztik és versenyeztetik a WRC autókat. Székhelyük az…..
Mit csináltak önök 1973-ban? Mikor először rendezte meg a FIA a rali-világbajnokságot? Én még csak apám kósza álma voltam, de Rauno Aaltonen már bezsebelte a finn ralibajnoki címet (1961), az európai bajnoki címet és mellé még egyszer a hazait is (1965), túl volt már a…..
iriszi 2009.02.04 07:18:13
www.youtube.com/watch?v=yyVHj3sHVHQ
szerintem ez a lábmunka az igazi
Walter Röhrl